Bobocei de sept-oct 2008 (283)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

550 ron.Imens nu?????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Seara buna fetelor,

Cu decalotarea, noi am curatat putzulica in fiecare seara. Nu am tras, nu am fortat doar am tras putin pierlea cat sa curat. La baita nu a mers ci dupa. Nu a mers pentru ca nu sta Dl Matei. Dupa baita, facem "bau" la "puta" si dam cu putina crema de galbenele ca sa hidrateze si sa pastreze locul ferit de infectii.

Este decalotat cam 70% adica se desface preputul de pe gland pana la cativa milimetri de inel, insa mai are o portiune mica unde nu mai este lipita pielea si pe acolo iese smegma ce se mai strange sub piele. E ok. Nu a avut niciodata nici o problema... Nici nu voi insista mai mult. Il voi invata in curand sa se curete singur si asta e. Acum prestam operatiunea impreuna. La fel si la spalaul pe dinti...el sta si da indicatii si eu spal...

Multa sanatate.

Ada...ca ma intrebai ce mai fac pe FB...fac bine. Nu stiu nimic sigur inca...

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

La ceaiul de ceapa nucile se pun cu coaja?!?!??!

sarumana!!!

LE: se bea din cana, cald, sau se ia cu lingurita ca un sirop?!? Sunt total pe dinafara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Duamna Nocom,uitati www.reteteculinare.ro/forum/discutii/pentru_raceala_si_tuse-357/" target="_blank"> aici o reteta.
Multa sanatate!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ancule, I miss you!!! Imi pare rau sa aud de Carla si de anemie. Mie nu mi se pare normal sa te invinovatesti tu dar mi se pare normal ca esti ingrijorata. Uite fi-miu mananca de rupe si cam orice, de la sfecla cruda taiata cubulete, la mamaliga cu branza, orez, ou fiert/ omleta, supici, linte, chec de masline cu sunca si branza, paste, adica mananca, nenicule, fructe nu mai amintesc aici cate mere baga, pere, nectarine, portocale, kiwi sau ca poate rade cate 20-30 de rosii cherry dupa care e innebunit etc. In acelasi timp rade si prostii gen biscuiti, grisine, paine cand iau bagheta zilnica fura primul colt, adica ce sa zic...Problema e ca nu am miscat un deget pt treaba asta, am zis hai ii tai si sfecla sa vedem mananca si a mancat, hai sa vedem linte vrea, a vrut, dar fara sa fac eu ceva anume, asa e felul lui, mi-a dat Dumnezeu un fomist. Eu zic sa vezi cum e cu alte surse alternative de fier si sa incerci totusi cu rabdare sa ii introduci in alimentatie ouale. Uite poate le vrea sub forma de frigarui, adica stii tu French toast, paine inmuiata in ou si data prin zahar apoi prajita, pui fff putin zahar, sau alte forme atragatoare pt copii. Pestele ceva asa, nu stiu, la gratar sau ce stiu eu cu ceva mirodenii. Carlei ii place mamaliga? Ca o poti pacali cu peste cu mamaliga, adica sfarami pestele in mamaliga si isi pierde gustul. Sau un ou in pastele Carbonara, si smantana de rigoare, adica trebuie gasite forme totusi de papa care sa ii placa.
Uite eu incerc sa ma tin cat de cat de un regim echilibrat dar mananaca cu noi si ii scapa destul de multe alimente si grase, e nebun dupa cartofi prajiti de exemplu sau clatite, sau sarate sau tarte facute de mine in casa dar destul de dulci. Daca ii permit sa manance cu noi, orice, asa a ajuns sa guste din orice si ii plac gusturile diversificate. Poate ar trebui sa ii dai mai multe din cele preparate de voi pentru voi, incet incet capata gustul.
Eu am pierdut sirul, nu mai stiu ce papa Carla, poate ai trecut-o de mult pe hrana voastra dar eu zic, totusi.
Ma gandesc la voi. Puuup.
Iar m-am intins.

Joy, ce sa iti mai zic, tu stii bine cat va admir, din toate punctele de vedere iar Sofia este de o frumusete rara. E un copil special, are un aer asa nobil si diafan, mor dupa ea. Asa cum ma topesc si dupa Thea, un copil delicat cu ochi atat de expresivi.

Ada, uite de asta nu il dau la cresa. Eu la gradi eram o saptamana da, doua nu, acasa cu febra, rubeola sau alte boli ale copilariei, amigdalele cat casa samd. Mi-e teama de ideea de gradi de pe acum. Stiu ca va trebui dar acum cand ma gandesc imi e teama. Din acest motiv: boli. Care evident ii vor intari sistemul imunitar dar imi vor termina mie sistemul nervos. Multa sanatate. Va pup.

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum 6+ (29.12.2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Duamna Nocom,uitati www.reteteculinare.ro/forum/discutii/pentru_raceala_si_tuse-357/" target="_blank"> aici o reteta.
Multa sanatate!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Esti o comoara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Eva, asa simt si eu acum ca si tuseste si-i curge si nasul

Mai enervant e ca TL sustine ca sunt nebuna si copilul e perfect sanatos.

Cum familia noastra nu e dispusa sa renunte la jumatate din venituri... iar Teo e deja mare - ca dezvoltare intelectuala - si e pacat sa stea acasa cu vreo batranica... am ales gradinita, mama ei, cu colectivitatea ei mucioasa cu tot.

Mai trist e ca ma costa 400 pe luna si daca se duc si daca nu se duc.

Mergi la inceput

Ada 400 EURO, off course!!! Din pacate stiu cum e.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

buna seara!
In sfarsit am reusit sa intru si eu si sa mai si citesc cate ceva (pe diagonala ce-i drept.....) Am avut o perioada ff grea, dupa nenorocirea care inca ne bantuie, lunea trecuta am inceput serviciul odata cu prima zi a bonei cu Mark si a unei raceli ff nasoale cu febra si tuse la bobocel....Asnoapte a fost prima noapte dormita....i-am dat antibiotic 5 zile si ii fac aerosoli cu ACC si 3 zile i-am pus si dexa pt ca era ragusit...la serviciu nu am timp nici sa respir pana imi intru si eu in ritm si in probleme...
Cu bona nu imi dau seama daca s-a obisnuit sau nu baiatul pt ca a fost ff agitat sapt asta, avnd in vedere ca nu se simtea bine....a refuzat sa manance (ori pt ca era cu ea, ori pt ca il durea gatul...), cu muscatul avem in continuare o adevarata problema....Sunt obosita, ziua la serviciu, noaptea de veghe...am impresia ca traiesc intr-un vis in care toate se desfasoara cu repeziciune....
Sper sa treaca si etapa asta....
Nerantula - vad ca nici la voi nu e o perioada prea roz....probabil capusele au o atractie pt Gruia...incearca pe cat posibil sa il lasi cat mai putin in iarba....in ceea ce priveste TT, am mai spus si alta data ca nu am incredere in rezultatele lui, pt ca da f multe rezultate eronate si streseaza degeaba mamicile....tin pumnii pt data de 17 dar stiu SIGUR ca Cezara e un copil perfect!!
Eva - felicitari si o sarcina usoara si cel putin la fel de frumoasa ca cea cu Noah....ma bucur sa te citesc din nou...
Miscoareaza CIC? eu si acum iau 600...ce mi-e cu sau fara 50 lei?
Decalotarea - noi am decalotat usor si incetisor la baita....nu de fiecare data si niciodata cat sa-l doara...acum este decalotat complet!
Fug...trebuie sa-l culc...sper sa mai am timp sa intru, daca nu, oricum sa stiti ca sunt cu gandul si imi e dor de voi...

Mergi la inceput

Ceaiul de ceapa are un gust oribil!!!!! mlastinos...

Asa v-a iesit si voua sau l-am fiert eu prea mult?!?!?!?!

E de-a dreptul GROAZNIC!!!!

Mergi la inceput