Bobocei de sept-oct 2008 (283)
Raspunsuri - Pagina 15
luminita2008 spune:
babytza, nerantula, pio, abe, claudinna, dya, kllemi multumim, sper si eu sa fi fost de la dinti, desi nu prea cred... vedem zilele astea si ultimile analize.
abe, sanatate multa! cum mai e Maria, i-au trecut petele?
joy, ff frumoase pozele!
anca
, sanatate multa micutei, sper sa va reveniti si cu anemia, niste siropele ajuta, macar pana se da pe brazda si va incepe sa pape normal. caci eu cred ca o va face.
aaa, vit C daca vrea, ii poti da cu lingurita, e sub forma lichida, 10 pic pe zi timp de 10 zile. sau la voi, pe toata perioada in care ii administrezi Fe.
baby_boy

, nu m-ai uitat, huh? stai linistita, eu tot pe aici sunt. felicitari pentru aniversare, frumoasa cifra!
claudinna, nici nu-mi mai gasesc cuvintele despre Razvanel! te felicit pentru un copil extraordinar!
dya, eu ii iau in brate, incerc si cu vorba buna si cu distragerea atentiei si daca nu merge, pe sus. si am grija sa nu merg la cumparaturi cu tot cu ei, decat daca am ajutoare. altfel

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
abe spune:
cica s-a propus in sedinta de ieri sa revina indemnizatia la o suma fixa 
mami de Maria si
13+
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abe cica s-a propus in sedinta de ieri sa revina indemnizatia la o suma fixa ![]() mami de Maria si 13+ |
genial. Si s-a votat?
abe spune:
lumi i-au mai trecut un pic, o dau cu crema recomandata de dermatoloaga si vad ca are ceva efect. iti tin pumnii in continuare pentru analize!
ada nici nu mai stiu ce sa va urez, ca de atatea ori v-a intos boala deja...rabdare si muuulta sanatate
mami de Maria si
13+
abe spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
genial. Si s-a votat? Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
nu cred ca s-a votat ceva, a fost doar o propunere venita din partea lui Base parca...asa am citit pe romania libera online
...and now we wait...
mami de Maria si
13+
Nerantula spune:
http://www.mediafax.ro/social/indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-ar-putea-reveni-la-o-suma-fixa-6106420
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
nushulica spune:
| citat din mesajul lui Nerantula http://www.mediafax.ro/social/indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-ar-putea-reveni-la-o-suma-fixa-6106420 Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita |

cu toate ca ma iau nervii dar sincer ma asteptam sa se atinga si de noi
daca le-a luat bietilor pensionari 15%si totusi ieri base zicea ca nu se baga la ajutorul pt handicapati si indemniz pt copii...
de
David si
19+
Nerantula spune:
Pai indemnizatia pentru copii era, probabil, alocatia, ca indemnizatia noastra e 'pentru mame' ... ar fi culmea sa se mai bage si pe alocatia aia de 40 si ceva de roni cat e dupa 2 ani.
Si eu ma astept sa scada dramatic indemnizatia din CIC, in comparatie cu celelalte masuri, asta e chiar lux ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
nushulica spune:
| citat din mesajul lui dyanira Stiti ca suma fixa v-am mai zis-o mai demult... ![]() ![]() ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
diana,te rog,n=o mai zi o data ca ma ia cu ameteli

si uite asa cred ca ma hotararsc sa-mi iau zborul din romanica asta de rahat!
de
David si
19+