Bobocei de sept-oct 2008 (283)
Raspunsuri - Pagina 13
claudinna spune:
hello!
Nocom, Prospan ai incercat? sanatate multa!! or veni si vremuri mai bune
Eva, sunt de acord cu tine in ceea ce priveste decalotarea
hai ca trec ele si greturile
si mie imi era un soooomn, am avut si greturi dar nu f urate
Joy, super pozele! Sofia e o mandrete de domnisoara si mi-a placut la nebunie desenul ei!! mi-a placut tare ideea!!
abe, sanatate si tie!!
si vrem poze cu burtici!!!
alexa si mami spune:
Pio esti pe faza? ce ati rezolvat cu copilul muscacios la Elsa la cresa? ne confruntam si noi cu o situatie oarecum asemanatoare la gradi la Alexa. si chiar nu stim incotro sa mergem, noi parintii copiilor:((
baby_boy spune:

Vad ca iar sunt bobocei bolnaviori ![]()
Nocom multa sanatate Dariei si tie !! Noua ne-a prescris doctora un sirop foarte bun pentru orice tip de tuse..de la plafar..Coughend se numeste.
Anca multa sanatate Calrlitei.
Imi pare rau pentru anemie.Doctora nu v-a recomandat nimic pentru a o combate?
Luminita ma bucur mult ca sunteti pe drumul ce bun..era si timpul
. Stiu ca sunt datoare cu niste pozici cu tunsulici..dar n-am avut timp..am avut un week-end plin..plimbari..soare..gratare![]()
Ieri am aniversat si 12 ani de la prima intalnire cu sotul.
Diana se pare ca n-ai mai ajuns la Craiova? Am asteptat un telefon. Imi pare rau ca nu ne-am vazut..poate cu alta ocazie
Monyca l-am vazut si eu pe bebe Nicholas - e un dulce. Si voi o familie frumoasa 
Denisa.G multa tarie mamico!! Ma bucur ca am citit mai mult optimism in postarile tale. Speram sa fie bine 
Joy Sofia e superba..mi-a placut mult poza cu catelul si cea in care e imbracata in turqoise
Dar burtica unde e?? ![]()
In rest noi suntem ca deobicei veseli, sanatosi, mancaciosi si voiosi.![]()
Radu doarme si cred ca ma bag si eu langa el pentru un somnik pufos![]()
O zi minunata va doresc !!
claudinna spune:
Anca, imi pare rau ca sunteti inca bolnavioare!
e drept ca nu mananca grozav Carla, dar sa stii ca si R e anemic, in ciuda faptului ca mananca din toate si nu tocmai putin
bine ca ai descoperit si se rezolva cu supliment de fier
azi as vrea sa merg si eu la dr sa o intreb cat fier, cat vigantol...daca...daca luam calciu sau ba...
baby_boy, bravo voua!
anca81 spune:
Claudinna, Baby_boy 
Joy, e super dulce Sofia si mi-a placut mult desenul!
Fier Haussman 2.5 ml x 2 / zi si ceva sirop cu calciu si vitamine, am uitat reteta in carucior, altceva decat Pikovit si Visol. Trebuie oricum sa astept sa scapam de antibiotic. Cica pentru absorbtia fierului sa bea suc de citrice sau vitamina C, pai ea nu bea asa ceva iar vitamina C cum sa-i dau?
Carla &
mami
abe spune:
joy ce dulce e Sofia! o mica artista!!
anca imi pare rau ca aveti anemie...banuiesc ca ai incercat toate metodele dar, cu o super mofturoasa in casa iti mai zic si eu ce mai functioneaza la noi din in cand: o las sa manance singura, adica o pun in scaun, ii pun in fata farfuria de plastic cu mancare si o las acolo (ma uit la ea cumva din spatele ei iar ea nu ma vede), ii mut scaunul in alt loc, eventual afara, mai nou ii dau cu o furculita mica si asta o amuza, cateodata (foarte rar) ma asez jos in bucatarie si mancam acolo impreuna, ii pun cate putin in farfurie si ii spun ca terminam imediat si se bucura ca vede ca nu mai e mult, dup-aia ii mai pun un pic si tot asa...
oricum e foarte limitat si meniul nostru, dar totusi mananca oua, carne si ceva legume.
iti doresc sa reusesti cumva sa o faci sa mancance
mami de Maria si
13+
claudinna spune:
si pentru ca in curand R va face un an si 9 luni, avem 2 filmulete
la un an si 8 luni
si
ieri
Nocom spune:
Anca 81 exista vitamina C solutie naturala. este un flacon micut din care poti sa-i picuri usor in gurita cateva picaturi... Noi asa lua inca de la nastere.
Si da, asa e cu Fe, asa se asimileaza cel mai bine. De asta si ne-a recomandat dr suc natural de portocale/mandarine, grepfruit imediat dupa masa de pranz,... Pup sa scapati repede de antibiotic si sa va adu cu vesti bune!! 
dyanira spune:
Cristina nu am mai ajuns
Andrei a facut sambata dimineata putina febra 38 seara era mai bine dar nu am avut curajul sa il las cu ,,socrosenia".Cu alta ocazie sper sa ne vedem
Lumi a zis sotul ca a fost fain la nunta.Dar eu paranoica cum sunt am preferat sa stau cu copilul si nu imi pare rau el e pe primul plan pt mine desi soacra a tot insistat sa merg ca cica nu da bine sa mearga fiul ei singur
Ma bucur ca au iesit bine analizele
Monya sunteti tare frumosi toti iar tu esti superba ca de obicei.Iti pumnii sa te descurci cat mai bine imi imaginez cat de greu trebuie sa fie.Nu ai pe nimeni sa te ajute?
Ada multa sanatate.Care din ei are rosu in gat??
Anca imi pare rau de anemie dar eu zic ca se rezolva.Cu mancatul e mai greu ca nici eu nu reusesc sa il conving pe A sa manance decat putine feluri si in general ciorbe sau supe de celelalte nu vrea nici sa guste uneori.Deci eu zic ca nu trebuie sa te invinovatesti eu sunt sigura ca ai incercat in toata felurile si nu ai lasat copilul nemancat.
Vreau sa va intreb si eu cum gestionati o situatie de genu care mi s-a intamplat chiar azi
Eu cu 2 place mari si grele in scara blocului incercam sa il conving pe A sa vina sa imi dea mana sa urcam sus.El nici gand nu vroia sa faca deloc ce il rugam eu.Am stat tot rugandu-ma de el vreo 5 minute si apoi am mers si l-am luat eu de manuta si l-am tras dupa mine el s-a aruncat pe jos si nu il mai puteam tine apoi s-a ridicat si iar a fugit.Intr-un final am reusit dar am lasat plasele jos l-am urcat pe el pana la et 3 si apoi am coborat dupa plase intre timp el ramanand singur in casa ceea ce mie nu imi place deloc.Voi cum procedati in situatii de acest fel cand nu reusiti sa ii convingeti sa mearga unde trebuie???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR