Bobocei de sept-oct 2008 (283)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nocom offf mamico, imi pare nespus de rau Uite un buchet de floricele si o imbratisare sa te mai inveseleasca putin Eu la tuse iau Stodal si pastilute de Baraca, concentratia mare de adult. Si Strepsils cu miere si lamaie.
Sanatate multa

Ada te pup si suntem aici daca ai nevoie de ajutor saptamana viitoare Sanatate multa, sa nu se mai apara nimik la voi

abe bine ati revenit Sanatate multa , vad ca te-a luat si pe tine

Lumi sa stii ca la noi inca nu se stie de la ce a fost febra timp de o saptamana. Era infectie clara in sange, insa la analize nimik clar. Nu am descoperit sursa . Nici la pisu, nici in gat, urechi, plamani sau kk. Toate bune , mai putin febra de 39 timp de 7 zile..... Doar primul canin a aparut zilele alea apoi al doilea si al treilea dupa inca o saptamana.
Ma bucur ca au iesit bine analizele

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Se pare ca organismul percepe eruptia dintilor ca pe o infectie, de unde si starile febrile sau chiar febra, am auzit ff multi copii cu febra mare care a precedat aparitia vreunui dintisor .. asa cum apare febra, ma gandesc ca e normal sa fie modificate si analizele de sange ..
Oricum, Lumi, sper ca sunteti pe drumul cel bun si scapati de necazuri!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello, hello!

ramine stabilit sa ne vedem luni pe 17 mai? Cine mai vine? Unde mergem? Ada, sper ca tu sa nu lipsesti (ca altfel o pun pe Elsa sa te sune:))) (sper ca noi sa reusim sa venim, ca cica valul de fum se indreapta catre franta iar joi si vineri o sa fie cam nasol, sper sa nu inchida astia aeroportul din Luon ca am pus-o)

Nocom, multa sanatate. Incearca siropul de ceapa, eu am facut ceai si a mers si ala.
Daca suporti, pune-ti noaptea o ceapa taiata in 4 sub pat.

Lumi, ma bucur ca analizele sint bune!

Monyca, inca o data felicitari pentru bebe Nicolas. E asa de dulce. Si Eva e ffff frumoasa! Am vazut ca in Belgia aveti in parc acelasi tobogan ca noi aici. Elsa se cocoata pina sus pe fringhia aia impletita.

pupicei. o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

In Tineretului ar trebui sa ne vedem, pentru o audienta maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

In Tineretului ar trebui sa ne vedem, pentru o audienta maxima

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

SUPER!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

ma prezint si eu la intalnire! sper sa-mi treaca raceala in urmatoarele doua zile

babytza
sa stii ca nici maria nu mai mananca fructe, doar strugurii ii mai sunt pe plac uneori. dar, pentru ca abia a invatat sa bea din cana si ii place incerc sa-i dau mult suc de fructe: mandarine, portocale, mere.

lumi ma bucur ca au iesit analizele bune!

mami de Maria si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nerantula, ooooffff, asta cu depresia si plansul nu o am, inca, in sarcina anterioara eram si eu fff sensibila dar undeva pe la mijlocul sarcinii, ma rog. Multa putere iti doresc!!!

Monyca, te-ai intors in Belgia? Eu te stiam in Ro, adica fix cand am plecat eu te-ai intors tu. Cum te-ai intors in Belgia? Cand? Definitiv? Hahaha, poate ne vedem, asa e mai usor putin...

Sa iti zic din experienta mea cu decalotarea, cat te va ajuta vezi tu...
Eu am nascut, dupa cum stii, in Ro. Pediatrul meu, fff bun, mi-a recomandat sa nu ma ating la baita de nimic, sa decalotam, pana pe la 4 luni. Incepand cu 4 luni a recomandat sa incepem usor usor sa decalotam, usor insemnand extrem de usor. Ne-a dat exemplul regelui Carol care a ramas impotent in urma unei decalotari brutale din parte doicii si sechelele au ramas pe viata. Nu e de gluma! Asa ca am decalotat copilul-sotul s-a ocupat- usor usor la baita. Cam pana la un an an s-a tot deschis, acum e decalotat in proportie de 90 la suta de cateva luni bune e tot asa, tot 90%, dar acolo locul e curat curat ceea ce e f important.
De cand am venit in Franta, sa iti povestesc. La primul control la pediatru, Noah avea cam 13 luni, l-a verificat si cica "mda nu e deschis complet, dar continuati sa decalotati la baita si pana la 2 ani va fi perfect" Nu e nimic blocat pe acolo, nu s-a schimbat culoarea, asta conteaza.
Deci si in Fr decalotarea e importanta, bag seama. Cumnata mea are 3 baieti (:))) a sperat si ea macar o fata) si la nastere tot asa "nu te atige de putica bla bla", ambii copiluti mari au ajuns la chirurg, unul la 6 ani avea dureri mari, nu mai putea urina, nu se decalota absolut dar absolut deloc. Si ea le-a reprosat medicilor: pai cum va uitati la mine ca e vina mea, ca mama, ca nu e decalotat copilul si s-a infectat acolo? Cum sa il spal acolo daca ati zis sa nu umblu?
Asadar e cu dus si intors. Si aici medicii si-au schimbat optica si merg pe IGIENA IGIENA!
Eu zis sa il lasi pe sot sa decaloteze usor, dar efectiv usor usor incepand cu 4-5 lni, la baita cu sapun, o sa vezi ca vine de la sine, fara fortat nimic. Igiena locala este ffff importanta, da fff importanta, si sunt convinsa ca sotul tau va fi de acord cu acest aspect. Si nu e niciun chin, o sa vezi, e ceva natural, important e sa fie puiul curat curat.

Dar, bineinteles, tu faci cum crezi si simti, exact asa am facut si noi, cum am simtit, daca tu simti ca nu trebuie sa umbli deloc lasa-l in pace. Din nefericire pot aparea urmari urate sau poate nu...probabil depinde si de copil, acum, ce sa zic...

Ma duc la supica mea, abia astept sa beau si eu niste zeama cu fi-miu. Si poate vrea sa doarma dumnealui macar o ora...

Puuup

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum 6+ (29.12.2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Am intrat sa o felicit pe Monyca pentru cele doua minuni pe care le are. Am vazut pozele si sunteti toti f frumosi.

Vad ca mai sunt bobocei bolnaviori, le doresc toata sanatatea din lume

Poate venim si noi la intalnirea din parc, depinde cata treaba va fi de facut pentru ca in curand ne vom muta si ma apuca groaza...

In rest noi suntem bine, multumesc lui Dumnezeu. Joi avem ecografia mofo de trim I, abia astept sa imi vad puiul mic. Sofia a mai crescut, e o dulceata de fetita. Vorbeste si canta toata ziua si ma amuza tare cuvintele pe care le inventeaza. Cateva dintre ele ar fi: "pipiungul"=pinguinul, "buciciu"=burete, "mineiu"=margele, "pepeiu"=portofel, 'bibiciu"=jucarie de cauciuc etc

Ieri m-am invrednicit si am uploadat poze noi la semnatura, daca v-a fost dor de noi. bobocimea si mamicile.

Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Joy superbe pozele cu Sofia!!! ce fain statea ea picior peste picior si isi sorbea tacticoasa lapticul!!!! Dar nu te-ai indurat sa ne pui si noua o poza cu burticutza, ha? Ntz, ntz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari tuturor!

Eva, te felicit din tot sufletul, draga mea. Iti doresc o sarcina usoara - dupa ce trec greturile si multa multa sanatate

Monyca, sunteti superbi

Nerantula, uffff, imi pare rau de patanie. Ce capusa nenorocita! Sper ca sunteti bine, multi pupici.

Nocom, Lumi, Denisa si multa sanatate puilor.

Anamona, va tin pumnii.

Noi nu suntem grozav, infectia din gat de saptamana trecuta a recidivat asa ca dupa 5 zile de tratament cu antibiotic m-am trezit ca iarasi a facut Carla febra, asa ca mi-au mai dat antibiotic 5 zile. Azi am fost la control si pare ok gatutul. Dar...are anemie, mare . Si nu ma mir tinand cont ca ea nu mananca carne, peste, oua, ficat, spanac, legume - de fapt nu mananca absolut nimic preparat termic. Traieste cu 100 ml lapte/zi, un mar, o banana, ceva branza si in rest budinci si alte preparate din "cutiute". Offff, sunt asa de necajita, pe mine in primul rand, chiar nu mai stiu ce sa fac.

Carla & mami

Mergi la inceput