Bobocei de sept-oct 2008 (283)
Raspunsuri - Pagina 11
gaia.nevia spune:
Nocom imi pare rau, vai de tine, mami! Doamne ajuta sa-ti revii repede.
Mie tusea nu mi-a trecut cu nimic, era seaca si tuseam pana imi venea sa vars, de fapt, era seaca pt ca nu venea nimic din bronchii/plamani, era din gat, toate mucozitatile curgeau robinet prin spatele nasului meu, n-am trait asa ceva, parca vroia omu rau sa ma inece in piscina cu orice pret...
Am avut senzatia ca m-a lasat dupa cateva doze de Ipeca, dar na, asta fiind homeopat ar trebui sa intrebi medicul. In rest nada de nada...
luminita2008 spune:
nocom, si pe mine m-a chinuit tusea acum vreo luna, am incercat cu ACC, asta e ptr tuse seaca si s-a vazut o ameliorare usoara cateva zile, apoi m-a luat mai rau, desi eram in continuare pe tratament... la mine doar ceaiul si siropul de ceapa au avut efect. in 3 zile am scapat de tot.
sanatate multa si putere mamico, sper sa apuci sa te odihnesti!
ada, imi pare rau de piticul dalmatian
. te-ai gandit, ii faci analizele alea recomandate de dr. Andrei?
nerantula

, o sa fie bine, eu sunt sigura ca starile astea sunt numai de la sarcina si ca o data cu venirea pe lume a lui bb2 si cu acomodarea tuturor cu noua situatie, o sa fiti cea mai fericita si implinita familie!
dya
, cum a fost la nunta?
am fost dimineata si-am dus pipilicul hunilor ptr analize. am avut niste emotii inainte de recoltare, dar a mers super repede. la Robi am asteptat vreo 30 de min, dar Edi in 10 min a fost gata. acum, sa vedem rezultatul...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Nerantula spune:
Nocom, oooof, cata chinuiala la voi!
Doamne ajua sa va reveniti cat mai repede!
La mine a avut un succes teribil ceaiul de ceapa si nuci, 4 cepe cu tot cu foi, taiate in 4 + 4 nuci zdrobite, fierte cam 5 min, apoi baut .. dupa 2 cani aproape a trecut de tot. Multa sanatate si odihna!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
luminita2008 spune:
am rezultatele de la exudate, la Robica. totul e bine: streptococ betahemolitic absent, staphylococ auriu absent, cultura fungi negativa!
acu' nici nu stiu ce sa zic, daca nici la pipilica nu e nimic, de unde-o fi fost si ce-o fi fost...?
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 am rezultatele de la exudate, la Robica. totul e bine: streptococ betahemolitic absent, staphylococ auriu absent, cultura fungi negativa! ![]() acu' nici nu stiu ce sa zic, daca nici la pipilica nu e nimic, de unde-o fi fost si ce-o fi fost...? Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
Nu e posibil sa fie de la dinti?
Combinat cu supraincalzire, la joaca?
Eu de cate ori ii iau temperatura lui Gruia, e destul de variata: ba 37.5, ba 37.9, ba 38.0 .. depinde si cat alearga sau pe unde mai ies dinti ...
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
luminita2008 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Nu e posibil sa fie de la dinti? Combinat cu supraincalzire, la joaca? Eu de cate ori ii iau temperatura lui Gruia, e destul de variata: ba 37.5, ba 37.9, ba 38.0 .. depinde si cat alearga sau pe unde mai ies dinti ... Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita |
nu, e clar o infectie, o arata analizele de sange: VSH-ul de vreo 3 ori mai mare decat normal, nr de leucocie 13.000 fata de 10.000 maximul admis, CRP mare.... asta nu poate fi de la dinti. dar poate fi de la o raceala, prinsa in timpul sau imediat dupa tratamentul cu antibiotic. avand in vedere ca e la pamant cu imunitatea dupa atata boala si antibiotic, e f posibil. chiar si fara alte simptome, muci, tuse etc, anihilate mai mult ca sigur de tratamentul pe care deja il urma...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
gaia.nevia spune:
Am lasat baietii la gradinita, Radu prima zi, Dorelu, prima zi din a doua saptamana. Deja mi-a zis asistenta la controlul de dimineata ca are rosu in gat 

Am rugat-o sa-i dea tantum verde. Deja sunt in buda. Saptamana viitoare sotz e plecat la Nisa si eu singura acasa cu bebeloi si bebedoi.
Lumi, analizele date de dr. Andrei erau (ASLO si inca ceva) pentru artrita reumatismala, sa i le fac daca mai acuza dureri de maini picioare.
N-a mai acuzat, nu l-as intepa degeaba. Ma bucur ca hunii-s bine!
Nocom spune:
Multumesc mult tuturor pentru leacuri, am sa incerc neaparat ceaiul de ceapa si apoi vedem si de pastilute, tussin si acc....
Imi sunteti de un real ajutor!!!! 
lumi ce bine imi pare ca rezultatele sunt bune!!! 
Pic de somn, ma duc sa fac o baie si poate apuc si un somn fara tuse, macar 20 de min....
abe spune:
salutare si de la noi
am fost plecati prin marginimea sibiului, e foarte frumoasa zona, o recomand!
nerantula imi pare rau ca ati patit-o iar cu capusa.
referitor la simtit bebe, nici eu nu simt inca nimic, dar eu pe maria am simtit-o la 19 saptamani.
ce frumos se da Gruia pe topogan! si eu care am vrut sa ma laud ca s-a dat si maria in sfarsit, dar acuma nu mai zic nimic pt ca era un sfert din asta al vostru...
eva felicitari!
monyca sunteti tare frumosi! ai pus exact intrebarile care ma macina deja si pe mine, incerc sa ma organizez de pe acum, sa vad cum o mut pe Maria la ea in camera, dar cred ca va urma o perioada destul de grea ![]()
denisa mult succes in continuare, pari cu mult ma optimista acum, ma bucur!
mami de Maria si
13+
abe spune:
nocom imi pare rau de noaptea avuta! si pe mine ma ajuta ceapa...
nerantula offff...mai uita-te si tu la comedii, vorbeste cu oameni veseli, sa-ti mai treaca starile de depresie...nu stiu ce sa zic, cred ca-i tare nasol, probabil nu mai vezi nimic cu ochi buni si totusi se intampla si multe lucruri frumoase si bune!
eva am avut si eu partea mea de greturi desi cu maria n-am stiut ce-s alea, iar cu somnul este o adevarata problema, pentru ca maria in continuare se trezeste de cel putin doua ori pe noapte iar asta se simte ziua cand sunt momente in care pur si simplu nu pot sa-mi tin ochii deschisi. si atunci ma intind jos pe covor, o aduc, pe maria langa mine si incerc sa o tin macar cinci minunte ocupata ca sa prind trei secunde de "somn".
ca sa ma plang si eu, sunt racita cobza, ma doare gatul, imi curge nasul, am bagat trei kg de lamai si unul de miere si astept rezultatul miraculos...
mami de Maria si
13+