Bobocei de sept-oct 2008 (283)
Raspunsuri - Pagina 10
luminita2008 spune:
nocom, multumim de vesti! bine ca nu e mai rau, refacere rapida si nopti linistite!
anamona, bafta multa. stiu exact prin ce treci, asa eram si eu cu Robi, din pacate el a prins o adevarata frica de tot ce inseamna doctori...
. sper ca T sa uite repede experienta asta....
ada, ce-ti fac baietii? cum sunt bubitele lui Teo? mai e dalmatian? de la ce a fost pana la urma?
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
gaia.nevia spune:
Lumi, nu, nu i-au trecut :(
E dalmatian din cand in cand, si nu am reusit sa asociez cu nimic altceva decat nervozitate.
Deja a trecut saptamana impusa fara tratament (de catre homeopata cea noua) - doar ca nu am reusit chiar fara tratament, joi si aseara s-a scarpinat rau de tot si i-am dat 5 pic de zyrtec care l-au ajutat foarte mult.
Nocom, multa sanatate dragele mele!
Monyca.C spune:
Multumesc mult ptr complimente si sfaturi !!!! Paula, Babytza, Ada, Lumi, Andy sunteti niste dragute !!! 
Ada felicitari ptr reusite !!! ce sa zic, la tine ce a fost mai greu cred ca a trecut..la mine de-abia acum incepe..nu cred ca o sa pot sa-i separ, adica ea oricum doarme in alta camera cu sotul..dar ziua la pranz ma gandesc ce o sa fac...dc se trezeste si baiatul si vrea sa manance fix cand sunt cu ea la nani..aici e aici...
Lumi intradevar cu doi de aceeai varsta parca, parca suna mai usor..dar nu cred ca e cu mult mai usor ..
In legatura cu alt bebe mic, sfatul meu...mai lasa sa treaca putin timp
ai deja doi pretiosi !!!! ma bucur ca sunteti mai bine !!! va urmaresc din umbra..![]()
Nocom multa sanatate fetitei !!! 

Denisa ma bucur ca ne scrii si sunteti pe drumul cel bun !!!
Nerantula
uffff chiar ma gandeam la voi, ma bucur ca sunteti bine...tine-ne la curent !!
Babytza
si nepotelul meu facea fix ca David !!!! noi ne amuzam copios pe seama lui, nu am putut descoperi din ce cauza facea asa, cert este ca acum la doi anisori jumatate i-a trecut si e un scump, vb in continuu, rade cu si la toata lumea care-l baga in seama..Acum ne gandim ca e prea de tot
na' paranoia noastra...stai linistita, eu zic ca e totul o manifesare de moment, o sa-i treaca...
in alta ordine de idei...cum o vad si eu pe Valentina ??? ![]()
tot de la voi aflu ca si EvaF asteapta un samburel, multe multe felicitari in cazul in care citesti, Eva !!! sa-ti dea Domnul o sarcina usoara si un bebe sanatos !!! pupici !!!
38+ cu
NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...
Monyca.C spune:
intre timp am citit si eu capitolul trecut...e 12.50 la mine aici si picii dorm....deocamdata...
vazut poze cu pui de Aly, Nerantula, Babytza, Eva, Piolica ce sa mai zic cu totii niste scumpi !!!
apropos de decalotare, bine ca ati adus in discutie, asa cum bine a spus si Nikolici...cand am nascut baiatul, am intrebat in matrenitate medicii care veneau sa-l verfice aproape in fiecare zi de cate ceva, nu ma deranjau foarte tare, era spre binele copilului si le sunt foarte recunoscatoare, numai ca de fiecare data cand dormea baiatul si evident puteam sa atipesc si eu langa el...veneau pediatrii LA CONTROL !!!! 
deci...i-am intrebat cum sa procedez mai bine si cum sa fac aceasta operatiune sa nu fie foarte dureroasa ptr el..au ramas blocati toti raspunzandu-mi sa nu ma ating de acea zona decat cu apa si sapun la baita si sa nu fac NIMIC IN PLUS, sa nu trag sau sa incerc eu sa il decalotez..acelasi lucru mi l-a spus si pediatrul lui la controlul de 2 saptamani...sa nu umblu acolo, sa-l las pur si simplu asa cum este, cu cat umblu si scormonesc in incercarea de al curata, cu atat mai rau fac si se poate infecta mult mai repede...
a inceput sa rada cand a auzit ca la noi in tara doctorii recomanda lucrul acesta.........eu...merg pe mana lor, sper sa nu fac o gresala dar asa cum imi spunea si sotul si mama lui...pe el nu l-a mai decalotat nimeni si e bine merci ...![]()
![]()
acum voi faceti cum credeti ca e mai bine ptr voi si puii vostrii..
va pup si va doresc o noapte linistita !!!
38+ cu
NICOLAS
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...
Monyca.C spune:
trebuie sa scot semnatura...era asa frumoasaaaa...o sa-mi fie dor de ea...

mereu uit !!! 
38+ cu
NICOLAS
babytza spune:
Neata mamici 
Poftiti la cafea 

si pepsi 

Sa avem o saptamana buna cu bobocei sanatosi 
Babytza si puii
Valentina
David
EvaF spune:
Neatza,
Multumim de cafea, pepsi si ce mai oferiti dar eu nu pup nimic din ele. Mi-a fost dat sa vad ce inseamna sarcina cu greturi si nu e haios deloc. Mi-e rau din sculare in culcare si ca sa mai atenuez din aceasta senzatie dorm. Atat cat ma lasa Noah. In weekend se trezeste sotul cu piticul si ma lasa sa dorm cam pana la 11h00-12h00 la pranz adica, ma invart putin prin casa si iar somn ca nu ma pot tine prea mult pe picioare. Am dormit we acesta dupa pofta inimiii dar azi e luni si trebuie sa fac fata lui fi-miu, sa stau eu cu el si mi-e somn de nu mai pot si rau la fel. Voi celelalte gravidutze cu bb mic cum va descurcati cu somnul, cu toate simptomele, va lasa bb sa dormiti? Doarme cu voi sau cum procedati?Noroc ca saptamana asta e scurta, joi e zi libera in Fr ca e Inaltarea si vineri sotul e liber, plecam la strabunica lui Noah, la ocean. Asa ca scap si eu ca e saptamana scurta.
Ma gandesc ca peste 2-3 luni scap si trec starile astea de oboseala, asa a fost si la prima sarcina, cam pana la 16-17 saptamani parca, dar somnolenta ca acum si greata nu am trait ever.
Am citit si eu si am vazut si poze cu MonycaC si Nicolas +Eva, fff frumosi sunteti. As indrazni sa zic ca Eva e tati intreaga si Nicolas mami. Felicitari, Monyca! Eu zic ca incet, incet se vor rezolva toate. Si eu sunt curioasa cum va reactiona Noah, dar sunt aproape convinsa ca bine, ma uit si in parc si cum interactioneaza cu alti copii si e fff pasnic, nu e un copil nervos sau agresiv. Insa este un copil fff posesiv, si de aici pot interveni niscaiva probleme. Vom vedea...
Denisa, Nerantula, Luminita, Nocom, multa sanatate piticilor. Nerantula, e chiar incredibil ce se intampla, dar eu zic ca, daca tot era mica netrebnica de capusa si ai gasit-o repede, nu e pericol.
Mai intru cand mai pot zilele astea deocamdata nu prea am multa putere de stat la calculator.
Va pup.
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum
6+
Nerantula spune:
Neatza! 
Eva, sa stii ca te inteleg cu starile, am trecut si eu prin astea in sarcina asta, numaram orele fiecarei zile, doar-doar mai e mai putin pana pe la 14 saptamani, cat speram eu sa tina. Cu somnul parca nu a fost asa dur, mai ales ca in perioada aceea Gruia se trezea de cateva ori (multe) pe noapte, insa ziua il prelua mama si mai apucam sa recuperez .. insa oboseam ff repede, daca ieseam seara o ora cu el in parc eram rupta, nici baie nu ii mai puteam face. Insa acum e mai bine. La mine in sarcina asta in top sunt depresiile, tristetile, cred ca plang o data la 2 zile si mi se pare capatul pamantului, or fi hormoni sau nu, mie mi se par reale motivele (adica nu socotesc plansul la reclame, filme sau istorii de pe forum
)
Astept sa vad daca dupa ce nasc e altfel, daca e tot asa, cred ca va trebui sa fac schimbari radicale in viata mea si nu par de bine acum ![]()
Cu capusa, asta ma linisteste, ca era mica si nu a apucat sa se infiga bine, cica daca sunt scoase in primele ore sansele de infectare sunt foarte mici. Sper sa nu se intample nimanui, dar sunt lucruri bune de stiut ... nu se pune acetona, gaz etc pe capusa ca sa iasa mai usor, ca atunci se zbate si baga si mai mult 'venin', se amorteste cu xilina ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
Nocom spune:
Neata,
inca o noapte de cosmar la noi....
Cred ca a trecut ff multa vreme de cand nu am reusit o noapte intreaga sa pun geana pe geana, ba din cauza mea ca tuseam non stop, ba a Dariei care la fiecare 15-20 de minute tragea cate un plans....
Sunt varza, nici nu vad bine pe unde umblu, dimineata imi era ca adorm la volan in drum spre gradi... Voi adultii care ati avut necazuri cu tusea, ce luati si are efect?! La mine eurespal pastile a avut intotdeauna efect, dar nu si de data asta....
Sunt praf....
dyanira spune:
Nocom imi pare rau pt noaptea avuta.
Iti scriu de tuse ca si eu am accese din astea ma tin cateva zile iar noaptea e crima.Mie de obicei nu imi trece decat cu codeina si asta in 2-3 zile dar ultima data mi-a trecut fff repede dupa doar 2-3 pastile cu Tussin forte ff bun, incearca sa vezi.
Multa sanatate si poate apuci sa dormi ceva la pranz.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR