Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 17
happyella spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui evyme
As vrea sa vin si eu, daca va intalniti dupa ora 14.00, ca maine la 12 am programare la mani/pedi, dar dupa aceea as fi disponibila pana pe la 18.00... Poate ma anuntati si pe mine daca si la ce ora va intalniti din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
super... suntem din ce in ce mai multe... ce ziceti ? urmatoarea "mare ieseala" o tinem in Moghioros?
evyme si eu tot cam pe la 2-3 cred ca o sa ies... acu' nu stiu ce program au fetele
fericita de buburuza Andreea Maria
haircut spune:
Buna....noaptea!
Am reusit sa recuperez repejor...
Nic0le, CrisD, Dastefa, imi pare tare rau de probleme...Multa sanatate si sa nu fie nimic grav, sa fie sanatosi toti bebelusii mici
Larisel, bine ca s-a terminat cu bine totul
Evyme, distractie placuta la botez...Am admirat pustiu' la apa
Mamidepuiuti, taaare draguti baietii taiOare ce limba o sa vorbeasca Alex???
Intalnire in Moghioros???As vrea si eu
Nic0le, multumim de intrebare
Noi suntem bine. Azi am bocit la greu ca nu vrea sa mai suga la san, i-am dat completare la 2 mese peste zi, iar seara, cand de obicei avea masa de LP, a baut 50ml si apoi urlete pana am pus-o la san si a papat din amandoi nu mai inteleg deloc copilul asta...dar asa m-am bucurat cand a vrut tzitzi...
In alto ordine de idei, m-am apucat de invatat pentru un examen care va fi pe 25mai, pentru un job la care nici nu speram...daca il iau probabil ca o sa incep sa lucrez pe la 1 iul...o sa vina mama sa stea cu Maia peste vara(lucreaza in invatamant si are vacanta) si din toamna ...mai vedem cum facemma enerveaza de mor ca e asa un moment nepotrivit pentru examenul asta, ca o las pe Maia...dar e o sansa care nu stiu cand se va mai arata si trebuie sa incerc...
Miremia, eu vreau sa vin la intalnire duminica si sa iau atunci colaceii si sa-ti aduc banutii(USD sau RON???), sper sa reusesc sa ajug, daca nu, atunci la inceputul saptamanii vorbim si stabilim cum sa facem, e ok?
Ma bag la somnic ca-s franta...greu sa inveti dupa atata pauza...
O noapte linistita sa aveti
de Maia Ilinca (29.01.10)
bAly spune:
Si ce credeti ca am comandat eu de pe ebay in urma discutiilor voastre????
colacel pt balaceala , abia astept sa-l primesc.
Si pt mine un PM cu adresa si parola emailu-lui comun. Pleaseeee....ce sa faci?.... neuron de mama 3x
A sosit si 'surpriza' noastra...Adrian Theodor
Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (27.07.2002), Laura (5.08.2005) si Adrian Theodor (1.02.2010)
Andre_lina spune:
Buna noaptea si de la mine...
eu dansez pt tine
patriotul doarme de 2 ore...dus
ieri a dormit de la 22 la 8 dim... apoi iar pan la 10...
i-am dat suc de mar
1. 3 si 6 lingurite
azi, la 6 lingurite i-a placut in sfarsit... si i-am dat doar 6..nici una in plus, ar fi dat cana peste cap!
hehe
a venit POWER JUICERU, azi am facut shopping de fructe de toate felurile.. maine ii dau mar blenduit.
si tot maine merg sa ii cumpar scaun de masa, ca am vandut carutul peg perego, pe care il tineam in bucatarie...si acum il tin in scoica pe masa, dar e incomoda totusi... asa ca scaunul de masa, cu spatar reglabil, abia astept sa il vad instalat.
totusi, vreau sa fie soare duminica!!!
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
ma iau ametelile cu ce viteza cresc puii nostri... deja ii cumpar scaun de masa... mai e putin si face jumatate de an!!! NU E CORECT... VREAU INAPOI LA COLICI!
poze - Viata de Patriot
larisel spune:
Am intrat doar sa va zic ca Natalia e bine (sper). Nimic suspect in 48 de ore de la accident. E zambitoare sau maraita ca de obicei. Nici radiografie nu-i mai fac cum aveam de gand initzial...nu cred ca-i tocmai ok la bb asha de mic.
Binentzeles ca n-am recuperat nimic intre timp...criza peste tot (la tv, in economie, de bani, de timp, de nervi) .
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze
Andre_lina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bAly Si ce credeti ca am comandat eu de pe ebay in urma discutiilor voastre???? colacel pt balaceala , abia astept sa-l primesc. Si pt mine un PM cu adresa si parola emailu-lui comun. Pleaseeee....ce sa faci?.... neuron de mama 3x A sosit si 'surpriza' noastra...Adrian Theodor Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (27.07.2002), Laura (5.08.2005) si Adrian Theodor (1.02.2010) |
ai pm, 3X mamico!
poze - Viata de Patriot
danasor spune:
citat din mesajul lui miremia Intrebare stupida. Pozele pe care le puneam pe contul vechi de webshots in album privat puteau fi vazute si de altcineva decat cei care aveau parola? Mirela fericita de Mara Ioana |
daca puneai link direct la ele, se puteau vedea, altfel nu.
alicredo spune:
mandruta bine ai venit! sunteti minunate!
evyme de ce nu am putut sa-ti vad rapidistul? ai sters deja poza? ce frumos e el in baita cu colacelul.
cris.dogarel sanatate multa si tie si familiei! ma bucur ca gandurile tale zboara la vacanta de vara
ayanna(viata) ,alexutzzza(eva), danasor(semnatura) sunteti minunate cu postarile voastre!
ruxita felicitari ptr lucrurile primite.un adevarat ajutor din partea celor dragi.
NiKole imi pare rau de experienta nasoala cu cerceii Sa dea Domnul sa fie totul bine!
mamidepuiuti tare haios fiiul tau! puuup Raducu
elefantica mersi de pontul cu vampiri...tocmai sunt la vol 3 din twilight...si ca sa ma laud....pe primul vol l-am citit in 2 zile (380pg) al doilea 470 pg in 3 zile am un spor la citit ...mama-mama
alexutzzza sper ca a fost ultima tura de plans.saracutul...
miremia m-am amuzat tare cu telecomanda de la lift.
haircut bafta multa! job-ul e al tau daca asta iti doresti.tinem pumnii stransi.
andrelina cum ies sucurile? multumita? isi merita banii? felicitari ptr cele 6 lingurite...si la mai multe
larisel ma bucur ca Natalia e bine.multa sanatate tuturor!
cristies no comment ...te citesc cu atat de multa placere...
din cate vad iti inceput sa stergeti pozele (link) de pe net? din cauza ca se uita lumea/? de aia? vreau si eu parola +cont nou,se pare ca am lipsit iar cand s-a vb despre asta.sa le sterg si eu?
noi suntem ok...pupile asimetrice si noi avem...trebuie sa studiez/intreb pediatra.momentan trebuie sa ma uit mai atent..poate e vb de lumina slaba cum spuneati.
Letizia ,Dragos si Mihai
dianami
astea fiind spune va urez o noapte buna dragele mele alaturi de ingerasii vostri!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
danasor spune:
citat din mesajul lui larisel Am intrat doar sa va zic ca Natalia e bine (sper). Nimic suspect in 48 de ore de la accident. E zambitoare sau maraita ca de obicei. Nici radiografie nu-i mai fac cum aveam de gand initzial...nu cred ca-i tocmai ok la bb asha de mic. Binentzeles ca n-am recuperat nimic intre timp...criza peste tot (la tv, in economie, de bani, de timp, de nervi) . din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5 Filmuletze |