Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 13
micki_mica spune:
salutare fetele!
noi suntem puturosii care au adormit si vor sari peste plimbarea de seara...
si vad ca ati scris cate ceva asa ca noi ne ducem un capitol in urma sa recuperam...
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
cristies spune:
Evyme, tare pustiul! Dar nu e cam devreme de somnic? Eu pana la 22 nici nu schitez ca l-as duce la somn...
Si eu am observat ca daca il intorc pe burta in apa se intorce inapoi in pluta, e aceeasi reactie pe care o are si in patutz...
Ce a zis tati? I-a placut?
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
alexutzzza spune:
Miremia a propos de Mara: mandra, mandra, dar daca si data viitoare mai face balonase atat de seducatoare s-ar putea ca Yannis sa o invite la o plimbare in 2 pe malul lacului sa faca balonase impreuna... LOOOL!
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
miremia spune:
Cristies multam de reteta. Ceva asemanator fac si eu + paste integrale cu sosul rosu +ciuperci la cuptor + biscuiti. Am facut si pizza cu faina integrala si legume acceptate. Vreau sa incerc si orez integral cu sos rosu. Dar m-am cam saturat doar de astea de aia intrebam.
Sa aveti pofta!
Mirela fericita de Mara Ioana
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Miremia a propos de Mara: mandra, mandra, dar daca si data viitoare mai face balonase atat de seducatoare s-ar putea ca Yannis sa o invite la o plimbare in 2 pe malul lacului sa faca balonase impreuna... LOOOL! de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Eu n-am nimic impotriva dar nu stiu ce zice Ema.
alexutzzza spune:
evyme incredibil innotatorul tau!!!
de Yannis
lorex spune:
Nikole, multumim de capitole noi si de cont nou de poze!
Si eu am vrut sa fac dar n-am avut timp.
eu as fi trimis pe PM detaliile pentru ca datele mailului comun cred ca sunt stiute deja de multa lume...cel putin asa am eu impresia..
Pup Irinuca!
Cris.D, stiu ca nu te-am facut sa plangi dar te-am ajutat!
Esti constienta, cred, ca daca intri tu in butoi, tragi toata odiseea dupa tine, nu?
Xela, I'm here, nu pot sta mult departe de voi! vrem poze cu tunsulica! Ayanna e din Tg.Neamt, jud.Neamt, not Tg.Mures E moldoveanca de-a mea
Cris.M, nu o fortez cu capushorul, doar cat o mai tin tzontzoroi in bratze (adica la verticala, asa e o vorba din popor si tare-mi place s-o folosesc) si atunci inca o mai sprijin, ca nu va inchipuiti ca-l tine f f bine, doar ca bine pt varsta ei. IAr de intors de pe spate pe o parte si de pe o parte pe burta am surprins-o doar de doua ori si de fiecare data prin somn!
Multum pt complimente. Chiar, sa sterg pozele de acolo, deacum postez pe contul cel nou
Dastefa, de ce-ti faci griji? daca era autism era si inainte, nu? doar nu a facut de la tratamentul asta.Si stiu ca Miruna zambea inainte!Deci...nu fi asa pesimista!
Mamidepuiuti, f simpatici baieti ai! Esti o norocoasa! Ziceai ceva de diversificare ca o incepeti "dincolo"? Dincolo unde? Unde plecati?
Bea!!!! vrei bataitza? IEsi mai repede din butoi ca de nu vin la tine si vezi tu ce patzesti! OUT AM ZIS!!!!!
Cristies, chiar ma gandeam intr-o zi ca atunci cand o sa mai creasca puii nostri, tu o sa fii probabil cea care o sa ne puna la curent si o sa inventeze tot felul de jocuri interesante pentru copii!
Azi i-am facut cunostintza Bobitzei cu padurea.Am stat putin pe o patura si am papat briose.Mai mult nu am putut ca ta'su facea fetze, ca-s prea multe gaze, ca daca vin mistretzii, gasea tot felul de motive, tare sensibilos e.N-are spirit de aventura! Io-s obisnuita ca faceam mult teren prin rezervatii naturale cand eram la serviciu.Ce fain era!!
Nu va mai spun ca am vrut sa va fac o surpriza si sa venim si noi la intalnire insa...nu mi-am putut convinge consoarta! Uraste sa mearga la Bucuresti ca mereu se rataceste chiar si cu GPS si din cauza asta ne certam ca chiorii..
Am vazut ce incantate sunteti de colacei Si eu abia il astept insa ma intreb daca nu e prea mica pentru ca s-o pun deja in atata apa! E PREA MICA???
In alta dezordine de idei, cred ca ne-a batut DD pe mine, pe Cris.M si pe ALexutzza ca "ne-am luat" de Ema, ca vad ca au inceput si ai nostri.La mine cel putin ieri a fost prima criza de plans cu motiv neidentificat! Nici tztz nu a consolat-o!! E prima data cand o refuza!!! Dar de azi banuiesc care e, e obosita, se lupta cu tztz si o iau in brate, ii dau suzi, pe care o ia, ii cand si o legan usor dintr-o parte inalta, descriu un arc de cerc! Si adoarme!
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Eu n-am nimic impotriva dar nu stiu ce zice Ema. Mirela fericita de Mara Ioana |
pai Ema mai are un pretendent, Yannis fiind baiat, cu atat mai mult trebuie sa "experimenteze" inainte de casatorie
de Yannis
miremia spune:
Ruxita scuze ca n-am raspuns. Stiam eu ca trebuia sa mai fac ceva. Pozele cu Mara erau pe primul cont comun de webshots. Acum e tarziu cred....l-ai vazut la Sebi si e si Garga pe contul nou.
dulcineea_cj spune:
Miremia,si eu ma inscriu la comanda de haine daca e asa
abia astept sa primim si noi colacelul Mai ales sotul
cea mai fericita mamica :)