Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 14
evyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Evyme, tare pustiul! Dar nu e cam devreme de somnic? Eu pana la 22 nici nu schitez ca l-as duce la somn... Si eu am observat ca daca il intorc pe burta in apa se intorce inapoi in pluta, e aceeasi reactie pe care o are si in patutz... Ce a zis tati? I-a placut? _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Pai el dupa baita doarme de obicei vreo 15 minute; acum a dormit o jumatate de ora. Dupa ce se trezeste stam putin de vorba, mai impartim niste zambete/rasete si papam iar. Mai sta treaz vreo ora (timp in care e marait de obicei; nu plange, doar face niste oa, oa, mai mult seamana cu un certat ) si pe la 22-22.30 adoarme de tot pana a doua zi la 9-10
Tati a fost incantat; s-a jucat cu el, il intorcea pe burta, il impingea; eu am fost responsabilul cu pozatul, ca de obicei
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
micki_mica spune:
trebuie musai sa zic : bine ai venit mandruta!
eu am trecut la noul capitol!
vin repede din urma...
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Dastefa, nu sari la autism!!! si apoi...cum adica i-a facut testul in salon? aparatura e f complicata nu poate fi adusa in salon si nici nu o au toate maternitatile...ma indoiesc ca i-au facut ce trebuie, nu sari la autism te rog! nu e cazul! de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
daa, si la mine in maternitate au venit cu un aparat in mana cica sa faca testul auditiv...
micki_mica spune:
citat din mesajul lui miremia Noi ne-am intors din parc, ne-am plimbat cu prietenul cel vechi Cristi si prietenul cel nou Yannis, scumpi tare amandoi. Alexutza o slabanoaga dar n-are rost sa va mai zic. N-am apucat sa citesc tot dar am vrut sa va scriu de site-ul cu hainute. Chiar ieri am vrut sa va zic de el dar m-am luat cu calcatul. Hainutele sunt f frumoase si de calitate, oamenii seriosi. Poti merge si la ei la depozit sa cumperi direct, depozitul este in berceni. Bea multumim de link si iesi cuscra din butoi. Mirela fericita de Mara Ioana |
multumim, multumim!
si ai dreptate! Alexutzzza e o slabanoaga!
sper sa repetam intalnirea, sa le blocam alora aleile
micki_mica spune:
citat din mesajul lui miremia Sunt asa nauca incat am uitat sa zic esentialul in privinta hainutelor. Putem sa ne strangem mai multe ca sa ajungem la suma aia minima, eventual fetele din provincie ne dau codurile si le trimitem si lor prin posta. Eu am avut o tentativa dar n-am avut cu cine. In berceni pe undeva intre carrefour si real, faci dreapta pe o straduta dupa sere. Mirela fericita de Mara Ioana |
eu eu!
eu ma bag la gasca, sa luam mai ieftin, de ce nu?
si as merge si sa vad ce mai e pe acolo... ochi de soacra...
miremia spune:
citat din mesajul lui micki_mica
eu eu! eu ma bag la gasca, sa luam mai ieftin, de ce nu? si as merge si sa vad ce mai e pe acolo... ochi de soacra... Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului |
Pai atunci ...cine se mai inscrie?
Ma ofer eu sa le trimit prin posta fetelor din provincie care doresc(deja m-am imprietenit cu angajatii). Trebuie sa alegeti hainutele, sa notati codurile pt fiecare in parte + marimea bineinteles.
Mirela fericita de Mara Ioana
micki_mica spune:
citat din mesajul lui Nik0le Am fost sa-i pun Irinei cercei la Medlife. Si acum regret ca nu i-am pus in maternitate. Deh, experienta asta, e rau uneori sa o ai, ca te duci cu niste asteptari pozitive si pleci cu niste rezultate negative. La primul cercel a fost ok, dar pe al doilea i l-a impuscat prea sus, in carlilagiu in loc de lob. A trebuit sa-i desfaca cercelul si sa i-l prinda din nou. M-am umflat de plans cand am ajuns acasa, mama denaturata ce sunt. Si ca sa fie totul complet, hai sa va spun si de ce am facut eco transfontanelara: fii-mea are uneori pupilele asimetrice si am vrut sa ma asigur ca nu are tumori pe creier. Nu are, dar inca nu stim de ce le are asa, nici cum o va afecta chestia asta si nici daca se poate vindeca/trata (probabil ca nu, nu vad cum). Pot sa intru in butoi si sa nu mai ies niciodata?! Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
micki_mica spune:
miremia ai PM.
micki_mica spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
pupam Cristi vorbaretz si ambitios (trebuie sa-l vedeti cat de hotarat e sa se ridice si sa stea in funduletz! ) si Mara care face balonase adorabile si e o scuuumpaaaaa Yannis o sorbea din ochi si apoi a incercat sa se puna bine cu maica-sa (Miremia). Foarte dragutze fetele de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
trebuie sa va zic si eu parerea mea...
Alexutzzza e o slabanoaga. Dar rabdatoare, fumusica si ducica. YANNIS e un dulce si un zambaret! . abia astept sa il vad ca sa il pap un pic data viitoare.
Miremia e feminina si hotarata! MARA e o printesa haioasa cu baonasele ei. Sa fi vazut schimb de priviri cu Yannis.
Niste comori si mamele frumusele!
rox_y spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Pai atunci ...cine se mai inscrie? Ma ofer eu sa le trimit prin posta fetelor din provincie care doresc(deja m-am imprietenit cu angajatii). Trebuie sa alegeti hainutele, sa notati codurile pt fiecare in parte + marimea bineinteles. Mirela fericita de Mara Ioana |
ma inscriu si io
si mi-ati facut pofta cu colacelul.Si io vreau.Se mai poate comanda
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez