Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Noi ne-am intors din parc, ne-am plimbat cu prietenul cel vechi Cristi si prietenul cel nou Yannis, scumpi tare amandoi.
Alexutza o slabanoaga dar n-are rost sa va mai zic.

N-am apucat sa citesc tot dar am vrut sa va scriu de site-ul cu hainute. Chiar ieri am vrut sa va zic de el dar m-am luat cu calcatul.
Hainutele sunt f frumoase si de calitate, oamenii seriosi. Poti merge si la ei la depozit sa cumperi direct, depozitul este in berceni.

Bea multumim de link si iesi cuscra din butoi.

Mirela fericita de Mara Ioana

pupam Cristi vorbaretz si ambitios (trebuie sa-l vedeti cat de hotarat e sa se ridice si sa stea in funduletz! ) si Mara care face balonase adorabile si e o scuuumpaaaaa Yannis o sorbea din ochi si apoi a incercat sa se puna bine cu maica-sa (Miremia). Foarte dragutze fetele

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

salut, fetili;
io-s in saptamana neagra; am luat enteroviroza de la ana; adik scot apa pe toate gaurile, crampe abdominale de ma chircesc si...stare de voma, leshin, ca ma deshidratez; bag ceai de menta, orez, paine praji, biotics, furazolidon si...saruri de rehidratare, k mi-e tare frica de laptic. dar cel mai rau imi face drobul de sare, sa nu ia ema. ana a inceput marti, eu ieri, deci pana duminica sunt pe ghimpi. sper sa fi trecut anticorpii prin lapte, bioticsul si ..sa scape puiutza mica.

nu am citit decat aici, incerc sa vad ce ati mai scris in cel vechi.

Xela, . ce bella,ce vremuri. lasa ca acu vine vara si mai faci asa poze, cu sau fara par lung. eu ma gandeam sa o bag pe ema in piscina incalzita de la hotel, sau jacuzzi, daca aia de copii nu-i calda. mai avem 6 saptamani si plecam

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze

povestea noastra

Offffff pacatoasa rau enteroviroza, stiu cum e, baga lichide la greu atat cat poti sa stiu ca nu-ti vine sa inghiti nimic, ne rugam sa nu ia si Ema, sa stii ca suferim alaturi de voi, si Yannis tocmai a tacut dupa vro 70 de minute de urlete grele si neconsolate si suntem singuri, tati e in drum spre Grecia...mia rupt inima micutzul. Insistam cu Infacolic si sper sa ii treaca

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

la mine mancat prost inseamna 500-600 ml /zi-asta e ratie pt un bebelus nou nascut

in maternitate i s-a facut un test de auz.Cea care a venit am vazut ca a stat mult mai mult la Miruna decat la bb care era cu noi in salon-am intrebat daca e vreo problema si mi s-a spus ca nu.Am acceptat raspunsul ca atare fara sa mai intreb de ce a durat mai mult.

cu riscul de a parea nebuna vreau sa va zic ca eu ma tem mai degraba ca ar fi o problema de comunicare(elemente de autism) decat probleme de auz propriuzise
cei din jur oricum imi zic ca am luat-o pe aratura de prea mult stat prin spital dar eu simt ca e ceva in neregula cu puiuta mea

nu cred ca sunt suficiente informatiile despre Miruna ca sa va puteti face o idee mai clara dar mi-e asa greu sa vorbesc despre asta si parca nici energie nu mai am ca sa scriu un mesaj coerent

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Dastefa, nu sari la autism!!! si apoi...cum adica i-a facut testul in salon? aparatura e f complicata nu poate fi adusa in salon si nici nu o au toate maternitatile...ma indoiesc ca i-au facut ce trebuie, nu sari la autism te rog! nu e cazul!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

am trimis pe mailul comun cateva chestii despre diversificare pe care le am de la cealalta odisee:
- schema de diversificare var canadiana - mie mi se pare cea mai ok
- retete de piureuri
- cateva carti cu info utile ale OMS

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

poze botez

multumim

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Am fost sa-i pun Irinei cercei la Medlife. Si acum regret ca nu i-am pus in maternitate. Deh, experienta asta, e rau uneori sa o ai, ca te duci cu niste asteptari pozitive si pleci cu niste rezultate negative. La primul cercel a fost ok, dar pe al doilea i l-a impuscat prea sus, in carlilagiu in loc de lob. A trebuit sa-i desfaca cercelul si sa i-l prinda din nou. M-am umflat de plans cand am ajuns acasa, mama denaturata ce sunt.

Si ca sa fie totul complet, hai sa va spun si de ce am facut eco transfontanelara: fii-mea are uneori pupilele asimetrice si am vrut sa ma asigur ca nu are tumori pe creier. Nu are, dar inca nu stim de ce le are asa, nici cum o va afecta chestia asta si nici daca se poate vindeca/trata (probabil ca nu, nu vad cum). Pot sa intru in butoi si sa nu mai ies niciodata?!

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

No way!!! ai avut o patzanie cu cerceii si apoi cu cealalta chestie eu zic sa ai rabdare si sa nu sari la scenarii!!! Daca intrii in butoi noi ce ne facem fara tine????

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

salut, fetili;
io-s in saptamana neagra; am luat enteroviroza de la ana; adik scot apa pe toate gaurile, crampe abdominale de ma chircesc si...stare de voma, leshin, ca ma deshidratez; bag ceai de menta, orez, paine praji, biotics, furazolidon si...saruri de rehidratare, k mi-e tare frica de laptic. dar cel mai rau imi face drobul de sare, sa nu ia ema. ana a inceput marti, eu ieri, deci pana duminica sunt pe ghimpi. sper sa fi trecut anticorpii prin lapte, bioticsul si ..sa scape puiutza mica.

nu am citit decat aici, incerc sa vad ce ati mai scris in cel vechi.

Xela, . ce bella,ce vremuri. lasa ca acu vine vara si mai faci asa poze, cu sau fara par lung. eu ma gandeam sa o bag pe ema in piscina incalzita de la hotel, sau jacuzzi, daca aia de copii nu-i calda. mai avem 6 saptamani si plecam

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze

povestea noastra

stii care-i singura parte buna? ca se duce la amr-ul tau...ajungi la minus...
multa sanatate sa aveti!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

IEGZACT laasta ma gandeam si io! vroiam sa ii zic de acum sa stearga AMR ul ca soto ajunge la 55 de kile LOOOOL!

dar cum mai ajunge cuscra noastra la intalneala cu enteroviroza???

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Intrebare stupida.
Pozele pe care le puneam pe contul vechi de webshots in album privat puteau fi vazute si de altcineva decat cei care aveau parola?

da, de oricine accesa link-urile pe care noi le postam aici in nenumarate randuri

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Intrebare stupida.
Pozele pe care le puneam pe contul vechi de webshots in album privat puteau fi vazute si de altcineva decat cei care aveau parola?

da, de oricine accesa link-urile pe care noi le postam aici in nenumarate randuri

de Yannis

Chiar daca am lacatel la album? Eu il setasem sa fie privat.
Mara multumeste pt complimentele la adresa balonaselor ei, e tare mandra de ele.

Sa va zic ce am facut. Ma grabeam sa ajung la posta asa ca am iesit val-vartej din casa, iar cand am ajuns aproape de lift il chemam cu telecomanda de la masina. Neuronul meu e pe campii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Am terminat baita, papa si puiul de somn de dupa baie (fix o jumatate de ora a dormit, deci la noi nu are efect de somnifer colacul). Ca sa vedeti cum a reactionat, poze si un filmulet de la baita cu colacel aici

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

http://news.yahoo.com/s/ap/us_baby_names

Mergi la inceput