Hai MIRA,NANA,REMY_MV! Bv FLORY mai-iun2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Anamaria sa ne impartasesti si povestea nasterii cand o sa ai mai mult timp
Arturicii multumim de sfaturile legat de alaptat..eu sunt un pic speriata de acest aspect,pentru ca deja ma dor sfarcurile cu tot garmastanul cu care m-am datDar sper ca o sa fiu tare pentru mogaldeata

poze

Cristina40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare si de la noi

Uraaa, azi a implinit Tudor 2 saptamani, deci am iesit juma de ora pe-afara, in curte! Si a fost tare placut..

Mai rau e ca eu tre sa stau cu masca, am enzatia ca am luat raceala de la Matei si mi-e frica sa n-o ia si Tudor.
Matei e la bunici de ieri dupa-masa si cred ca o sa-l mai las acolo cateva zile fortat, e racit tare din nou, nici nu-i trecuse tusea de la raceala trecuta si a luat altceva, acum nu e cu asa multi muci, dar e cu tuse seaca si febra

Imi pare rau ca luasem pt maine bilete la circ si voiam sa merg cu el si acum o sa-l trimit cu mama, desi tare imi doream sa avem prima experienta cu circul impreuna, dar nu vreau sa risc nimic pt Tudor.

Anamaria, felicitari pt fetita frumoasa si sanatoasa si pt fratiorul dragastos, am vazut pozici frumoase

Artu, mare dreptate ai cu alaptatul, ce bine ca le spui si fetelor, ajuta mult, sunt convinsa! Eu sunt una din exceptii, se pare, din nefericire..

Si cam atat pe moment, revin mai tarziu, vad ca nu avem inca vesti..
fetele, un we frumos

Sorana
Matei (2 ani, 2 luni) si Tudor (13 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Tot nici o veste de la anamariam79?
Offfff,sper sa fie bine..
Incepem pariurile pana trimite vreun semn de viata?
Eu cred ca e o Miruna Nicola

poze

Cristina40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

ANAMARIA, CURAJ! Sa fie o nastere usoara si bebe sa vina cu mare bucurie!

Legat de ingrijorarile cu care se confrunta unele dintre voi, Streptococ B am avut si am si eu, asta nu dispare din organism, mi s-a descoperit de la inceputul sarcinii si am stat cu tratamentul in sertar, nefolosit. In caz de cezariana, nu afecteaza bebe, la nastere naturala, in principiu, in timpul travaliului, cu 4 ore inainte, ar trebui sa primiti perfuzie cu antibiotic care sa protejeze bebe de microb la trecerea prin canalul vaginal. Asta mi-a explicat doctorita mea.
Referitor la profesia de mamica, din punctul meu de vedere, nu mi-a fost frica decat de nastere. Pe mine durerea fizica ma sperie, in rest, misc muntii din loc. Nimic nu e greu pe lume, pentru niciuna dintre noi, mai ales sa avem grija de puii iesiti din pantecele nostru. Veti avea mai mult curaj decat ati crezut vreodata cand veti avea in brate, la san, un sufletel care va seamana si care va depinde doar de voi. Nu veti mai avea asemenea ganduri, credeti-ma.
Sunt intru totul de acord cu Arturica, referitor la alaptat, dar pe mine biberoanele ma ajuta foarte mult sa ii administrez ceaiurile anticolici cu picaturile necesare. Si mai ales in timp ce doarme, daca i se usuca putin gurita si incepe sa scartaie, ii dau putin ceai si in cateva secunde doarme senina.
MAi intrebati si va raspund daca stiu.

Pupici de la noi

Murica, mami fericita de Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

hello iar

hei, ce ploaie-i afara la noi...taman acum cand au baietii 4 zile libere, in loc sa stea in padure la joaca stau in casa;

Sorana, vreau si eu la circ. Imi pare rau ca nu poti merge cu el; las' ca mergi cand mai creste si sigur o sa fie si mai incantat.

Cristina, ce dureri ai tu acum nu au cum sa fie rezolvate de garmastan; e ceva hormonal acum, te pregatesti cumva sa nasti?; garmastanul te ajuta si te va ajuta sa "imbuneze" rezultatul suptului. (plastic spus, actiunea mecanica a guritei lui bebe asupra sanului combinata cu saliva lui).
Eu nu mai folosesc insa garmastan, ca nu am mai avut nevoie (in timp sanul se "rodeaza") dupa prima saptamana.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Mesaj de la Mary:

"Te rog sa anunti pe forum k Ana a adus-o pe lume pe MIRUNICA, 3150g. Ana era surprinzator de bine si linistita. Imediat ce am vesti de la ea va tin la curent."

Felicitari Anamaria! Bine ai venit pe lume bebe cu surpriza, Miruna! Refacere usoara mamei, iar tu sa fi un copilas cuminte, papacios si necolicios!

Mira fericita 38+cu Maya Alesandra

AMR 2 zile

minunea mea

Mergi la inceput

Miruna Nicola

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

ahaaaaa, am ghicit! am pus msj inainte sa vad

BUN VENIT PE LUME MIRUNA!!!!!!!

Felicitari Anamaria!!!!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Multumim Arturicii pentru sfaturile date din experienta ta !!
Pentru noi, cele aflate la primul bebe conteaza mult.Eu tocmai ca nu as vrea sa exagerez cu grija pentru bebita, sa fiu relaxata,sper ca macar un anumit procent sa pot sa ma tin de aceste dorinte.
Eu nu am frica de perioada de dupa,din contra, abia astept puiul drag sa fie langa mine.Eu am ce am pitici pe creier cu metoda de nastere...ca deh...mie nu imi convine nici cu cezariana si nu mi-ar fi convenit nici natural.Insa asta e o buba la cap inca din frageda pruncie, mi-a fost cam imposibil sa o inving pana acu'.
Eu abia astept sa vina perioada de dupa si sa vin cu bebita acasa si sa incepem sa ne acomodam,sa ne pupam,sa facem...echipa.
Eu raportez ca nu am mai iesit de luni din casa, poate maine sa fac ceva pasi prin imprejurimi.Maine termin si saptamana 37, intram in 38 si morcovelul e pe acolo, prin zona, sa vedem luni la control ce mai aflu.Picea mea e inca sus in gat, o simt cum ma bombardeaza de parca vrea sa tinteasca la sani ,mai avem 11 zile pana la marea intalnire. I-am scris toata sarcina in jurnal, un jurnal dedicat ei in care am vorbit cu ea, iar acum, ii scriu chiar zi de zi.
A, si inca ceva.Am descoperit un site interesant de unde am putut comanda 4 DVD-uri numite Parenting 2009.Conferinte tinute de prof Florian Colceag pe teme de educatie, crestere copii,descoperirea talentelor lor...multe multe lucruri interesante.Daca va intereseaza sa google-iti o sa aflati mai multe.Sunt f bune pt parinti.Eu am parcurs primul DVD si sunt fascinata.

Pupiiiici!

Virginia 36+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marisa_ana spune:

multumim arturicii de precizarile facute si invit si alte mamici la a doua sarcina sa isi povesteasca din experientele traite cu primul bebe.
nu stiu cum sunteti voi dar eu am mereu o pofta nebuna de dulce, si de cand am ramas insarcinata (mai putin in perioada greturilor) mananc dulciuri in nestire
ultima data la analizele de sange mi-a iesit glicemia tare crescuta in conditiile in care eu eram cu ea sub limita mereu.
atunci am primit restrictie la paste , fainoase si dulciuri
mi-a zis doctorul sa mananc la micul dejun+paranz +cina apa, apa si iar apa.
e adevarat ca m-am ingarsat tare mult cu sarcina aprox 24 kg dar inainte eram tare slabuta si nu se vede tare, am doar o buroanca gigant
traiesc cu speranta sa le dau jos cat mai repede.

Ana Maria 36+ cu Marisa Alexandra

Mergi la inceput