Hai MIRA,NANA,REMY_MV! Bv FLORY mai-iun2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 9
Virgi17 spune:
BRAVO ANAMARIA!!
BINE AI VENIT BEBE MIRUNA! SA FII SANATOASA SI SA II BUCURI PE PARINTI TOATA VIATA TA!!!
Virginia 36+ Ioana
marisa_ana spune:
[b]FELICITARI ANAMARIA !

LA MULTI ANI BEBE MIRUNA! SA CRESTI MARE SI VOINICA

Ana Maria 36+ cu
Marisa Alexandra
Vivela spune:
BRAVO, ANAMARIA!!!

BUN VENIT PE LUME, MIRUNA! 

_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (5w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
biajitaru spune:
Felicitari Anamaria, bine ai venit bebe Miruna

Multa sanatate si tot ce va doriti!
Bia
Bia 34+ 
bubu30 spune:
hello
am intrat pe fuga sa salut pe toata lumea si sa felicit toate mamicile proaspete si sa le urez multa sanatate lor si bbilor lor.
scriu greu cu stanga , dreapta fiind blocata cu suptul.
azi am ajuns acasa si suntem super fericiti, am plans cand am intrat pe usa casei noastre dragi in noua formatie de 4 
suntem bine sanatosi, fetita e o fomista, toate asistentele se plangeau de gura ei cand ii era foame, iar baietelul e cam lenes la supt.
nu am citit nimic, o sa revin ...cand am timp ![]()
![]()
???
Ruxi
36 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Virgi17 spune:
Bun revenit Ruxi in formula de 4 !!!

Mi se pare fascinant sa ai si fetita si baiat si sa mai fie si gemeni !!!
Ruxi, cand ai timp sa ne povestesti cum a fost cu nasterea.Chiar, la tine a fost pana la urma previa clara? Ce ti-a spus doctorita ta?
La mine continua sa fie, ne tinem insa tari pe pozitii cu spor spre saptamana 38.
Virginia 36+ Ioana
Aniska80 spune:
FELICITARI ANAMARIA!
BUN VENIT PE LUMEA MIRUNICA!FRUMOS NUME...APROPOS...MAMA A VRUT SA-MI PUNA NUMELE ASTA...![]()
Anamaria,mami de Denis(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010)
!!!
lenabum spune:
FELICITARI ANAMARIA SA FI SANATOASA MIRUNA
BUN VENIT ACASA RUXI FELICITARI PT CEI DOI PUISORI
LEGAT DE BAIETI ASA SUNT EI MAI PUTUROSI
+32
bianca maria
AMR 8 sapt poate mai putin
corinasmile spune:
Aaaa, ce tare - eu tocmai azi de dimineata ma gandeam ca n-am mai avut vesti de la Ruxi si gemenei, vroiam sa intreb cine stie noutati si uite ca au aparut ![]()
Bine ati revenit acasa si de acum sa va ajute Dumnezeu sa fiti in cea mai buna forma cu totii si sa va dea multa sanatate! 
Subscriu si eu la solicitarea Ioanei (Arturicii): vrem pozeeee! ![]()
Felicitari, mami Anamaria!!! Ne bucuram tare mult de vestile bune si asteptam si de la voi detalii, povesti si poze 
Corina
32s+ cu Maria
![]()
AMR 8s- si apoi...