Hai MIRA,NANA,REMY_MV! Bv FLORY mai-iun2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 7
lenabum spune:
felicitari aniska
sunteti f frumosi cu totii
c vsti aveti de la anamaria?
+32 bianca maria
AMR 8 sapt poate mai putin
dana81 spune:
Aniska, Melissa e o minunatie, asa ce m-a emotionat poza de familie si cum o tine fratiorul mandru in brate.Bravo, sunteti o familie implinita
32+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08
Aniska80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lenabum felicitari aniska sunteti f frumosi cu totii c vsti aveti de la anamaria? +32 bianca maria AMR 8 sapt poate mai putin |
Multumim!Pai eu sunt ANAMARIA...
Anamaria,mami de Denis(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010)
!!!
Aniska80 spune:
citat din mesajul lui dana81 Aniska, Melissa e o minunatie, asa ce m-a emotionat poza de familie si cum o tine fratiorul mandru in brate.Bravo, sunteti o familie implinita 32+RIANA MAMI de CLARA 06.08.08 |
Multumim!!!Sa stii ca ma simt fff implinita si fericita,desi Denis este dintr-o casatorie anterioara,deci are alt tata,care a decedat acum 2 ani,consideram ca suntem o familie!!!
!!!
marisa_ana spune:
Felicitari proaspata mamica, sa te refaci in scurt timp si sa fie cumintica bebica.
Si mie mi-a placut tare poza cu fratiorul , sa fie sanatosi si sa iti aduca multe bucurii
Frumoasa zi 01 mai ! Melissa sa fii iubita
Ana Maria 36+ cu Marisa Alexandra
cris_09 spune:
Bine ai revenit Anamaria,ne bucuram ca esti bine,si bebelusa sanatoasaSunteti superbi toti 4,o familie implinita.
poze
Cristina40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri
cris_09 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Aniska80
Multumim!Pai eu sunt ANAMARIA... Anamaria,mami de Denis(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010) !!! |
poze
Cristina40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri
lenabum spune:
bineinteles ca la mamica de azi mam referit
+32 bianca maria
AMR 8 sapt poate mai putin
arturicii spune:
Neata!
Andrada, se pare ca Sabina simpatizeaza cu Dominic. A manacat si s-a culcat la 22:30, s-a trezit ptr mancare la 3:30 si apoi la 6:30.
Si ce e si mai super, nu a mai facut febra!!!!
Melissa esti o frumoasa si poza cu fratiorul tau e super!
Mamicilor la primul copil, stati linistite, totul o sa fie ok; iar la urmatorul o sa fiti experte!
Vad ca mamicile la al doilea copil stiu sa va zica, si v-au zis, f frumos si adevarat, despre instinctele si sentimentele de mama.
Eu nu o sa va zic despre asta ci despre..Alaptat.
Ma tot gandeam, cum e si cu alaptatul asta (nu ma refer la cazurile exceptionale unde chiar nu se poate, insa acestea sunt rare, feriti-va sa fiti exceptii).
Biberoanele astea, ca si tot felul de alte accesorii, complet inutile unui bebe, sunt facute ptr parinti.
Sunt atragatoare ca si formate, culori, variante de tetine, sunt la moda-care mai anti-colici, care mai PBA free, etc.
Ce mai, ptr mamicile la primul bebe, care sunt mai preocupate de multe alte lucruri legate de bebe, sunt extra obosite si super presate de atata informatie si nou, biberoanele reprezinta sursa de:
-"linistire" a colicilor lui bebe (nu mai sta mamica stresata sa nu manance asta sau cealalta ca ii face rau lui bebe-teorie falsa dealtfel)
-evadare din casa fara bebe mai mult de 2 ore - lasa bebe cu bibe cu tot in grija altcuiva si gata
-hranit in public - sunt mai cool sa ii dai de mancare in public cu ele decat sa gasesti varianta sa il alaptezi
-non durere - nu te dor sanii cand ii dai biberon
-independenta - poate sa manance singur cand mai creste
-revenire la job - te poti intoarce la job cat de curand dupa nastere
...si tot asa, as putea sa continui.
Tot ce zic aici e din proprie experienta. Asa am facut si eu si am gresit; nu am stiut sa lupt ptr alaptat. Si imi pare rau insa imi pare bine ca acum pot si stiu ce am de facut si pot sa va zic si voua.
Sigur, ca si in orice alta situatie din viata, fiecare se convinge doar prin propria experienta.
Insa poate ca fiind legat de ceva atat de important ptr copilul vostru o sa studiati cu atentie, acum, inainte sa nasteti, si o sa intelegeti ca e pe primul loc alaptatul; apoi vin hainutele, carucioarele, cremele, suzetele si toate celelalte, repet, complet inutile bebeilor ci folositoare si fun ptr parinti.
Si, am sa ma repet (am mai zis-o eu de cand am nascut insa o sa o tot zic) cum fac eu acum.
-prioritatea nr 1 - EU ALAPTEZ
-nu am nevoie de pompa (nu face decat sa stimuleze si mai mult lactatia)
-in furia laptelui sau sani angorjati, compresa calda inainte de alaptat si compresa rece dupa alaptat
-alaptez la cerere
-mananc orice vreau-nu are legatura cu laptele; am mancat tone de fructe de cand am nascut, rosii, supe cu de toate, ciocolata, citrice cu kilul. Si Sabina NU are colici si NU e influentat laptele de ce mananc eu.
-nu fumez nu beau alcool (nu le faceam nici inainte)
-100% nu exista "laptele nu e bun", "laptele nu e concentrat", "nu se satura din cauza calitatii laptelui", "are colici din cauza ca am mancat nustiuce"
Ma tot gandeam sa va zic cele de mai sus insa uite ca acum, dupa o noapte super si cand vad ce ingrijorari sunt, am hotarat.
Sa fiti convise ca vi le zic doar ptr ca vreau sa ajut si ca stiu ca fiecare va face, cum e si normal, dupa cum crede.
tuturor!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Aniska80 spune:
citat din mesajul lui lenabum bineinteles ca la mamica de azi mam referit +32 bianca maria AMR 8 sapt poate mai putin |
Imi cer scuze!!!
!!!