Hai MIRA,NANA,REMY_MV! Bv FLORY mai-iun2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 6
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui discordia Neata, fetele! marisa_ana, gabitza_25, suzy_75 , bine ati venit printre noi si nasteri usoare! HAI ANAMARIA! Cris, te admir cat poti fi de calma acum cand ai intrat in prelungiri. Ai sa vezi ce copil cu personalitate vei avea. mamica de fetita si 38s+ cu AMR 14 zile sau chiar mai putin |
poze
Cristina40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri
lenabum spune:
din batrani se spune ca urca si de frica(emotii)si tu chiar aveai
oricum eu am intrat in travaliu si el tot nu a coborat
+32 bianca maria
AMR 8 sapt poate mai putin
gabitza_25 spune:
neata si de la noi!cam tarziu, dar...noi suntem mai lenesisi eu sunt cam speriata de ce va urma.nu de nastere,caci am incredere mare in dr mea.mi-e frica cu bebele,daca nu o sa stiu ce sa-i fac,cum sa-l iau in brate,sa-i dau sa pape etc..am cate o zi in care intru in panica, plang, gandindu-ma ca poate e prea devreme pt mine sa fiu mama, cu toate ca atat de mult mi-am dorit acest copil...nu inteleg ce s-a intamplat cu mine
lenabum spune:
gabitza nu-ti mai face rau singura
instinctul matern o sa te ajute
nici nu o sa-ti vina sa crezi ce priceputa o sa fii
o sa fii o mamica f buna
dar nu avem ce face astea sunt emotiile de inaintea intalnirii cu puisorul mult asteptat
+32 bianca maria
AMR 8 sapt poate mai putin
cris_09 spune:
Terminati mai fetele cu gandurile astea!O sa fim niste mame minunate si rabdatoare,vom invata pe parcurs ce sa facem si o sa fie totul bine.Doar nu e bebe vreun "Piedonne" de la OPC,sa ne amendeze
Ghiciti de unde vin!!!Am fost cu mama la "furat de corcoduse"Am vazut la o vecina,si m-am gandit ca tare bune ar fi.Fiecare cu ce-l doare
poze
Cristina40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri
Viriniana spune:
Buna!
Moni - deja e muult mai bine...
Cred ca la mine se mai manifesta si nerabdarea pe langa hormoni acum. Desi, daca am asteptat 5 ani ce mai conteaza 3 saptamani? Avem emotii pentru ca e ceva cu totul nou, dar am incredere ca o sa fie bine
O zi frumoasa in continuare va doresc!
http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png
marisa_ana spune:
va dati seama ca incasez la greu picioruse in burta si cate un sut cu capul in vezica si nu protestez chiar ma bucur ca este activitate.
Sunt curioasa daca copila va fi la fel de activa ca si in burtika. sper sa aiba acelasi spor la
Maine avem 1 an de la nunta. Nu am facut nici un plan dar sigur iese ceva ca de azi am primit vizita cu felicitari.
multe pentru toate mamicile.
Ana Maria 36+ cu Marisa Alexandra
Aniska80 spune:
BUN REGASIT DRAGELE MELE!!!
Va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si va ofer o floricica de la cea mai de pret floricica a mea...MELISSA,nascuta pe 01.05.2010,la ora 10.20,,cu 3.400 kg,scor apgar 9,prin cezariana,la Spitalul judetean Constanta,cu d-na dr SAPTEFRATI MARIANA,un om deosebit,cu un caracter mare!!!Raportam ca suntem acasa de miercuri,05.05.2010,bebita suge de la san,e cumintica si seamana toata cu taticutul ei!Eu sunt bine,incep sa ma refac,mai am usoare ameteli si dureri de burta,marti imi scoate atele,dar sper ca in curand sa fiu din nou cea de alta data...
Incerc sa pun si cateva pozici...
Va pup pe toate si felicit fetele care au mai nascut intre timp si le incurajez pe cele care urmeaza sa nasca!
Week-end excelent si bebici sanatosi si voiosi!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&37+cuMELISSA
AMR...1 ZI!!!
Aniska80 spune:
Uitasem sa-mi schimb semnatura...
Multumesc ALEpentru tot si sarcina usoara in continuare!!!
Anamaria,mami de Denis(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010)
!!!
Aniska80 spune:
http://family.webshots.com/album/575864589zRgdLV
POZE
Anamaria,mami de Denis(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010)
!!!