Hai MIRA,NANA,REMY_MV! Bv FLORY mai-iun2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 5
marisa_ana spune:
E o zi asa frumoasa ca merita sa plimbam burticile si sa le scoatem la aer curat.
Ana Maria 36+ cu Marisa Alexandra
andradap spune:
Azi-noapte a fost SUUUUPER. S-a culcat la 22:30. S-a trezit la ora 02:00, apoi pe la 05:00. Iar acum e 08:00 si inca doarme. E bine ca m-am odihnit pt ca azi sunt singura acasa cu amandoi. Sotul e plecat in delegatie, dar vine diseara.
Arturicii, verifica-i fontanela. Sa vezi cum arata cand nu face febra. Si apoi verifica si cand are febra. Vezi daca sunt diferente, daca e mai lasata atunci cand are febra. Eu nu inteleg de ce nu te primesc la spital. Cum adica e prea mica? Si unde ai putea sa o duci? Chiar si asa mica, trebuie sa existe un medic care sa o poata consulta. Te va linisti si pe tine sa stii ca NU are nimic si asta sa ti-o spuna o persoana avizata care o consulta.
Mira, si pe mine ma poti anunta. Acum sunt acasa si deci cu net la dispozitie... Doamne ajuta sa ai parte de o operatie reusita si Maia sa fie sanatoasa, mancacioasa, iar tu sa ai suficient laptic (nu iti urez sa ai prea mult, ca nici asa nu e bine )
Onana, parerile si in ceea ce priveste somnul sunt relativ impartite. Sfatul meu este sa lasi copilul sa doarma si niciodata sa nu-l trezesti. Somnul are diverse faze. Nu e bine sa i-l intrerupi. Nu degeaba era vorba aceea din batrani ca si “in somn creste copilul”
Am pus poze noi pe webshots. Sa vedeti cum ii place sa doarma si ce frumos zambeste... deocamdata in somn.
http://community.webshots.com/album/575255528POTHFA?start=12
cris_09 spune:
Neataaaaaaa,vodca mica taie greata!
Eu insa va servesc cu o cafeluta, ca greturile ne-au trecut de cateva luni
marisa_ana, gabitza_25, suzy_75 bine ati venit.Nasteri usoare si bebei sanatosi,papaciosi si necoliciosi
!!!Curaj Anamaria!!!!
poze
Cristina40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri
lenabum spune:
buna dimineata burtici
ANA MARIA FII CURAJOASA-----BAFTA
Cris nu fii nerabdatoare, iese el ,da cand vrea ,asa am patit eu cu baiatul meu
am avut cerclaj pana la 34 sapt, dupa ce la scos toata lumea gata nasti,la 33am avut contractii si ma internat
ei bine ca am stat internata 7 saptamani pana la 40, pt ca nu a mai vrut sa iasa,in loc sa coboare el urca
si cand a iesit...a avut 4 kg,55 cm
acum sper ca fetita sa iasa mai repede de 40, dar parca vezi ca si ea o sa faca la fel
+32 bianca maria
AMR 8 sapt poate mai putin
discordia spune:
Neata, fetele!
marisa_ana, gabitza_25, suzy_75 , bine ati venit printre noi si nasteri usoare!
HAI ANAMARIA!
Cris, te admir cat poti fi de calma acum cand ai intrat in prelungiri. Ai sa vezi ce copil cu personalitate vei avea.
mamica de fetita si 38s+ cu
AMR 14 zile sau chiar mai putin
discordia spune:
Legat de temeri cum va fi cu bebele, la prima sarcina nu am avut deloc ganduri din astea caci a fost un copil tare dorit, dar dupa ce am nascut am realizat cat de mult ni s-a schimbat viata. Orice faceam trebuia raportat la bebe. Vreo 3 luni asa eram zombie, aveam chef de plimbari si nu puteam face nimic caci aveam un copilas care depindea 100% de noi. Apoi a intrat totul in normalitate si nu imi mai imaginam viata fara copil, simteam ca este cu noi dintotdeauna.
Acum la al doilea bebe, nu am avut timp de tot felul de ganduri, ne adaptam din mers.
mamica de fetita si 38s+ cu
AMR 14 zile sau chiar mai putin
lenabum spune:
nu gasesc pagina cu lista pt spital
cine ma ajuta?
+32 bianca maria
AMR 8 sapt poate mai putin
Reallaura spune:
Buna fetele
Mama ce de nasteri de cand nu am mai intrat!
regret ca am pierdut galeriile, dar trimit felicitarile tuturor proaspetelor mamici si urez multa sanatate bebeilor!
FELICITARI CRISTINA, NIKOL, LAURA, ANCA, TATY_ANA, RUXI, ANAMARIA, ANDRADAP, CATALINA, ALINETTERO
Anamaria nastere usoara si recuperare rapida! Bb sanatos si papacios!
Noi suntem bine, mancam, dormim, nu a luat sper nimic de la noi ca am fost bolnavi toti 3. Mergem inca odata luni cu ea la un control sa o asculte la plamani. Asa ea mai stranuta, mai fornaie, ca orice bbel. Am fost la 10 zile la control, luase 440 gr, ceea ce e f bine, inseamna ca lapticul e bun. I-am dat formula doar cand am lasa-to odata de 2 ori cu soacramea ca sa iesim noi cu Mirci in parc.
E greu cu ea si cu Mirci acasa singuri, nu apuc sa scriu nimic, abia fac mancare si curatenie...acum si-a luat Bogdan concediu si va trebui sa meregm sa cautam cresa, neaparat.
Ieri am fost si am depus dosarul pentru indemnizatie. Va fi aceeasi suma si de acum inainte, trecand din CIC in CIC.
Sunt curioasa ce ati mai facut, am mult de recuperat, am citit povestea Andradei cu nasterea uimitor de rapida - la cat de micuta esti! sunt curioasa ce mai face restul lumii.
Daca ne iese cu cresa intru si eu mai des, asa unt slabe sansele.
va pup, we placut, aveti grija de burtici si de bebei!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lenabum buna dimineata burtici ANA MARIA FII CURAJOASA-----BAFTA Cris nu fii nerabdatoare, iese el ,da cand vrea ,asa am patit eu cu baiatul meu am avut cerclaj pana la 34 sapt, dupa ce la scos toata lumea gata nasti,la 33am avut contractii si ma internat ei bine ca am stat internata 7 saptamani pana la 40, pt ca nu a mai vrut sa iasa,in loc sa coboare el urca si cand a iesit...a avut 4 kg,55 cm acum sper ca fetita sa iasa mai repede de 40, dar parca vezi ca si ea o sa faca la fel +32 bianca maria AMR 8 sapt poate mai putin |
poze
Cristina40+ cu Sebi
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lenabum nu gasesc pagina cu lista pt spital cine ma ajuta? +32 bianca maria AMR 8 sapt poate mai putin |
poze
Cristina40+ cu Sebi