Hai MIRA,NANA,REMY_MV! Bv FLORY mai-iun2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 18
theophillina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a M-am intors de la medic, si... IUBIRICEA MEA DULCE SE VA NASTE MAINE !!!Nu se mai poate amana; desi colul e inca inchis la exterior, uterul este foarte spastic, copilita maricica, deci riscul de dezlipire a placentei si sangerare e maxim. Asa ca azi am "donat" sange pentru analize, iar maine la ora 08.15 ne pezentam pentru internare, deci cred ca pe la 10 va veni pe lume minunea mea !De la medic m-am dus direct la cosmetica de m-am pensat si epilat Wow, ce emotii am!!! Nana 38+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -2 sau mai putin ?! |
Felicitari, Nana!!! Maine vine iubiricea Adelina!!!!

Theodora 33+
SteliosAMR 7 saptamani
lenabum spune:
FELICITARI FLORY SA FITI SANATOASE
CUM SA DESCURCAT PUIUTU?
A AVUT PROBLEME CU RSPIRATIA?
AI MAI FACUT INJECTII DE MATURARE A PLAMANILOR?
SCUZE PT ASA MULTE SI URATE INTREBARI,DAR IN FIECARE ZI STAU CU SUFLETUL IN PIONEZE CA NI SE POATE INTAMPLA SI NOUA

+32
bianca maria
AMR 8 sapt poate mai putin
n_a_n_a spune:
am schimbat amr-ul ![]()
mama mia, ce emotii am!!! morcovul meu e ditamai sfecla
!
Nana
38+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: mai putin de 24 de ore !!!

Reallaura spune:
Flory felicitari!! Sa va traiasca micuta si sa se faca mare si frumoasa!
Nanawow, curaaaj!!! sa dea Domnul sa fie bine si recuperare rapida! 

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
r_ocsy spune:
Nana : succes maine
! Cred ca abia astepti sa iti vezi micuta !
R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 9 zile
dana81 spune:
FELICITARI FLORY_BLANCA!!!!Asta da surpriza!!!Sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine si sa ajungeti la greutatea normala si Nadia sa creasca frumos si sa devina puternica

NANA

MIRA

33+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
Vivela spune:
Haideti fetelor, Mira, Nana, Remy
. sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi si voiosi 

.
Felicitari, flory, 

uaaaau, ce veste!!! sa va traiasca minunea mica, refacere rapida, sanatate multa amandurora...
asa m-a emotionat mesajul tau, ca aveam dpn-ul la o zi distanta...
Sorana, imi pare tare rau ca Matei e bolnavior, stiu prin ce treci, e cumplit...nimic nu e mai rau decat sa fie copilul bolnav, treci peste orice, iti zici ca esti dispusa sa-l vezi cum intoarce casa cu fundul in sus, numai sa rada si sa fie sanatos...pupici multi si sanatate multa
.
Arturica, 

pentru cuvintele frumoase despre alaptat. sunt in acelasi asentiment cu tine. la praslea cred ca o sa incerc sa-l alaptez si mai mult, cat m-o tine fizicu' si psihicu'
. adevarul e ca daca nu ai un suport bun in jur, probabil ca nu e usor. chiar nu inteleg curentul asta de descurajare a mamelor care vor sa alapteze. in loc sa se creeze cat mai multe conditii pentru asa ceva, se investeste masiv in productia de lapte praf si niste biberoane frumoase, care mai de care mai colorate. daca ati stii de cate ori am alaptat eu si lumea din jur zicea :"vaaaaai, copil mare si suge de la tzitzi, ce rusine!"
iar eu le replicam: "vaaaai, om mare si spune asa prostii!"
. a trebuit sa spun replica asta de cateva ori, david era trecut intr-adevar de un an, dar ce le pasa lor? ce, puneam copilul la sanul lor? eu asa am decis ca e mai bine si asa am facut. uneori e bine sa iti inchizi toate canalele de comunicare cu cei din jur pe tema asta si sa faci totul din instict. pana si pediatra lui David, cand avea el 4 luni imi zicea sa ii dau "suculet" si "ceiut" si ca sa ma pregatesc sa intarc
- si a doua zi m-am dus sa-mi iau fisa sa schimb medicul.
daca in alte domenii am mai ascultat sfaturile celor din jur, in privinta alaptarii am stiut de la bun inceput ce trebuie sa fac si am fost neclintita. ca am facut bine sau rau, nu stiu, insa am fost impacata cu alegerea si drept dovada, o s-o repet si acum.
r_ocsy, sanatate multa
si eu sunt racita de vreo luna, insa o forma usoara, dar destul de sacaitoare. o tratez cu indiferenta deocamdata.
Andrada,
lui Dominic, seamana foarte bine programul lui de nesomn cu cel pe care l-a avut David al meu...lasa, sa fie el sanatos, ca n-o sa dureze o vesnicie nebunia asta de acum. 
spune-mi si mie, te rog, ce marca de cosmeticale pt bebe se mai cere acum la giulesti? ca am bagajul de finalizat si sa stiu ce iau - chiar daca n-o sa le prea folosesc (eu sincer as vrea o marca cu ingrediente naturale, mai soft, am vazut unele la DM, sunt bune si ieftine...dar stiu ca ei au pretentii de marci).
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
cris_09 spune:
oW
am atipit(l-am culcat pe bebe de pranz,cum zice tati
) si ce de vesti!!!!Nu-mi vine sa cred!!!

Felicitari Flory!Sa fie sanatoasa micuta Nadia Veronica,sa recupereze repede si sa va aduca numai bucurii!Ne rugam pentru voi!

Mira bine ai venit in clubul
"Nasc,ba nu mai nasc" 
Lasa ca abia avem agiatele in priza

Nana,gata...a venit clipa cea mare?
Emotii?Daca da,sper ca sunt constructive
Hai curaj

HAI REMY MV!

poze
Cristina
40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri