Hai MIRA,NANA,REMY_MV! Bv FLORY mai-iun2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 19
aleesicoo spune:
scot si eu motatele pt MIRA, NANA SI REMY!!

CURAJ FETELOR!! NASTERI USOARE , BEBEI SANATOSI SI PAPACIOSI!!!
Felicitari Flory!! Sa ii dea dzeu multa sanatate puiutului tau, si sa fie totul bine!!
ufff Nana ce emotii m-au luat si pe mine cand am vazut ca maine nasti
, nici nu vreau sa imi imaginez ce este in sufletul tau
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in36 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:3 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! 

ancutzicab spune:
Buna, fete dragi!

Bravo, Flory, ce surpriza frumoasa!

Sa fie sanatoasa micuta Nadia, sa pape bine ca sa recupereze repede
si sa va aduca numai bucurii!

Nana - chiar ca wow! Bafta multa maine pentru intalnirea cu iubiricea voastra! Sa iti dea Dumnezeu o experienta a nasterii si o prima intalnire cu Adelina asa cum ti le doresti, sa te recuperezi repejor, sa poti sa o alaptezi si sa o ingrijesti asa cum ai visat in aceste noua luni care numai usor nu au trecut!

HAI NANA!

Anca
35+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca
cris_09 spune:
Cea mai tare replicaaaa

Nu m-as fi gandit
poze
Cristina
40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri
aleesicoo spune:
cris, prelungirile tale cat mai tin?![]()
anca tu cand esti programata?
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in36 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:3 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! 

ancutzicab spune:
Vivela - eu chiar nu o sa ma cramponez de marcile de cosmetice pe care le cer cei de la Giulesti. Eu am luat pentru Maya de la Bubchen, pentru spital merg. In niciun caz nu le voi duce Sanosan care e plin de parabeni. E drept ca nu o sa ma duc nici cu cosmeticele pe care le-am pregatit acasa
, sa nu se socheze prea tare doamnele asistente. Pana la urma sunt copii nostri, noi ar trebui sa alegem cu ce le dam pe piele, mai ales imediat dupa nastere. Cred ca a mai fost cineva in odisee care nu le-a dus ce cer ele, dar nu a comentat nimeni nimic.
Anca
ancutzicab spune:
Ale, la mine te referi?![]()

Daca da, nu am nicio programare, pentru ca domnisoara Maya va veni pe lume ca si fratiorul ei, pe cale naturala. Deci, suntem la voia Domnului, Doamne ajuta! Sper sa mai stea totusi pana spre sfarsitul lunii.
Daca nu la mine te refereai
, atunci m-am bagat si eu putin in seama
!
Anca
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo cris, prelungirile tale cat mai tin? anca tu cand esti programata? asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in36 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte![]() AMR:3 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! ![]() ![]() |

Ai gasit cirese?

poze
Cristina
40+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri
marisa_ana spune:

FELICITARI FLORY

bine ca e sanatoasa si ca ati trecut de perioada cea mai critica. Felicitari

HAI NANA!

iti doresc o bebelina sanatoasa si cumintica cu spor la 
kiss

Ana Maria 36+ cu
Marisa Alexandra
discordia spune:

FELICITARI ANAMARIA!

BINE AI VENIT PE LUME MIRUNA NICOLA!

mamica de fetita si
38s+ cu 
AMR 14 zile sau chiar mai putin 
Vivela spune:
cris, daca cu urcatul si coboratul scarilor nu merge, poate incerci cu stimularea sanilor. uite www.birthingnaturally.net/cn/technique/nipple.html" target="_blank"> aici un site care explica ce si cum, cica ar fi f eficienta metoda (la mine n-a mers la david, tot la chimicale am ajuns). sau poate o partida mai pasionala cu sotul?
asta daca nu e la fel de shocat de propunere ca al meu, care ar fi preferat sa fuga de acasa decat sa fie factorul declansator al nasterii (de parca n-ar fi fost oricum, in urma cu 9 luni
).
si referitor la replici, am "stocuri" facute de la primul copil, la cate "sfaturi"
am auzit, am fost nevoita sa le spun. o sa vezi si tu ca toata lumea din jurul tau la un moment dat o sa stie mai bine decat tine cum sa-ti cresti copilul
.
ancutzica, stiu ca n-ar trebui sa ne ceara vreo marca anume pt cosmeticale, dar na, te pui cu sistemul?
. pana la urma ai dreptate, cred ca o sa iau ce stiu eu ca folosesc si n-au decat sa lase copilul nemasat (oricum ma indoiesc ca ii fac masaj...).
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba