Hai MIRA,NANA,REMY_MV! Bv FLORY mai-iun2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 17
dana81 spune:
FELICITARI ANAMARIA!!!!BINE AI VENIT SCUMPA MIRUNICA SA FII CUMINTE SI NECOLICIOASA!!!

MIRA

Fetelor eu am zis ca nasc zilele astea de la atata tusit, chiar intrasem in panica, dureri la fiecare miscare a lui bb, si s-a agitat rau, plus ca mi s-a lasat burta tare si cand merg simt batai in col.Uff, am avut ceva emotii, acum nu mai tusesc asa rau si sper sa mai aiba rabdare cel putin 3 saptamani.
NANA tinem pumnii sa vii cu vesti bune
Nati sa-ti treaca infectia repede
Rocsy ai mare grija cu gatul, eu nu mai vreau sa trec prin asta, cel putin in sarcina asta.Sanatate!!!Incearca niste inhalatii cu sare mare!!!
33+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana81 FELICITARI ANAMARIA!!!!BINE AI VENIT SCUMPA MIRUNICA SA FII CUMINTE SI NECOLICIOASA!!! ![]() ![]() ![]() MIRA![]() ![]() ![]() Fetelor eu am zis ca nasc zilele astea de la atata tusit, chiar intrasem in panica, dureri la fiecare miscare a lui bb, si s-a agitat rau, plus ca mi s-a lasat burta tare si cand merg simt batai in col.Uff, am avut ceva emotii, acum nu mai tusesc asa rau si sper sa mai aiba rabdare cel putin 3 saptamani. NANA tinem pumnii sa vii cu vesti bune ![]() Nati sa-ti treaca infectia repede ![]() Rocsy ai mare grija cu gatul, eu nu mai vreau sa trec prin asta, cel putin in sarcina asta.Sanatate!!!Incearca niste inhalatii cu sare mare!!! 33+ RIANAMAMI de CLARA 06.08.08 |
Eu prin saptamana 30-32 nu mai stiu exact am experimentat senzatiile pe care le descrii, doar cauza a fost diferita : suflatul nasului , era singura problema ca in rest nu ma durea gatul, nu tuseam !
R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 9 zile
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo P.S. am facut si noi 36sapt ![]() in rest suntem ok, activitate intensa, nu stiu unde crede ca mai poate avea loc ![]() asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in35 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte![]() AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! ![]() ![]() |
Felicitari pentru implinirea a 36 de saptamani !

R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 9 zile
marisa_ana spune:
aztazi sunt un pic fara chef si parca mi-e lene sa vorbesc.
Spre seara asteptam musafiri numai vreo 14 persoane.
am noroc ca sotul a promis mancare chinezeasca si de aia se cam ocupa el. eu cu asistenta.
ma bucur ca vor veni si sper sa ies din starea de lancezeala.
HAI MIRA!

HAI REMY_MW 
Ana Maria 36+ cu
Marisa Alexandra
flory_blanca spune:
Salutare la toate fetele si felicitari tuturor mamicilor.
Nu am mai intrat de aproape 2 saptamani asa ca nu stiu ce s-a mai intamplat si incerc sa recuperez desi nu stiu cand o sa mai reusesc.
Joi 29 aprilie cand inca nu implinisem 34 de saptamani mi s-a rupt apa si a venit pe lume mica noastra minune Nadia-Veronica, plapanda si micuta. Acum incercam sa recuparam greutatea mica de la nastere de 2050gr si crestem mari si sanatosi.
Am trecut prin multe ca in spitalele din Romania dar sper in zilele urmatoare cand mai imi revin sa scriu si povestea noastra.
Acum mami si tati sunt ingrijorati ca micuta printesa sa nu pateasca ceva sa creasca mare si sa se dezvolte armonios. Ne stresam cu papatul ca suntem mici si papam greu si incercam si nu ne ingrijoram ca vom avea probleme viitoare.
32+
n_a_n_a spune:
M-am intors de la medic, si... IUBIRICEA MEA DULCE SE VA NASTE MAINE
!!!
Nu se mai poate amana; desi colul e inca inchis la exterior, uterul este foarte spastic, copilita maricica, deci riscul de dezlipire a placentei si sangerare e maxim. Asa ca azi am "donat" sange pentru analize, iar maine la ora 08.15 ne pezentam pentru internare, deci cred ca pe la 10 va veni pe lume minunea mea
!
De la medic m-am dus direct la cosmetica de m-am pensat si epilat
, mai trebuie sa-mi taie tati unghiutele de la picioare si suntem gata!
Wow, ce emotii am!!!
Nana
38+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -2
sau mai putin
?!
theophillina spune:

BRAVO FLORY_BLANCA

BINE AI VENIT PE LUME NADIA-VERONICA

Dumnezeu sa va dea putere sa cresteti mari si sanatoase!
Mami Flory_blanca, felicitari pentru micuta ta, mult laptic in titi si putere pentru bebelina sa suga si sa se faca mare. O sa vedeti ca totul o sa fie bine!
Theodora 33+
Stelios
AMR 7 saptamani
corinasmile spune:
Fetili,
mesaj de la Mira:
"Ramane pe maine cezariana. E aglomeratie mare la nascut, dar si in saloane. Pana acum am stat in sala de travaliu, acum m-au mutat in salon. Asistentele sunt dragute so far..."
Deci continuam si maine galeria ![]()
Corina
32s+ cu Maria
![]()
AMR 8s- si apoi... 
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui flory_blanca Salutare la toate fetele si felicitari tuturor mamicilor. Nu am mai intrat de aproape 2 saptamani asa ca nu stiu ce s-a mai intamplat si incerc sa recuperez desi nu stiu cand o sa mai reusesc. Joi 29 aprilie cand inca nu implinisem 34 de saptamani mi s-a rupt apa si a venit pe lume mica noastra minune Nadia-Veronica, plapanda si micuta. Acum incercam sa recuparam greutatea mica de la nastere de 2050gr si crestem mari si sanatosi. Am trecut prin multe ca in spitalele din Romania dar sper in zilele urmatoare cand mai imi revin sa scriu si povestea noastra. Acum mami si tati sunt ingrijorati ca micuta printesa sa nu pateasca ceva sa creasca mare si sa se dezvolte armonios. Ne stresam cu papatul ca suntem mici si papam greu si incercam si nu ne ingrijoram ca vom avea probleme viitoare. 32+ |
FELICITARI FLORY BLANCA !
Asta da surpriza !
BINE AI VENIT NADIA-VERONICA !
D-zeu sa te ocroteasca ca sa cresti mare si voinica ! Sa papi bine ca sa recuperezi si sa ii faci pe parintii tai fericiti si mandrii de dulceata lor !
R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 9 zile
n_a_n_a spune:

!!! Felicitari Flory !!!
!!! Bine ai venit Nadia Veronica !!!

Nana
38+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -2
sau mai putin