Hai MIRA,NANA,REMY_MV! Bv FLORY mai-iun2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 16
marisa_ana spune:
salutare la toatea lumea! Mira asta e atitudinea cea mai buna pe care o puteai avea inainte de marea intalnire.E bine ca ai putut sa reactionezi asa si ne dorim si noi un pic de atitudine pozitiva.
curaj si refacereb rapida

Ana Maria 36+ cu
Marisa Alexandra
andradap spune:

Mira, am sosit si eu la galerie!!! Curaj si refacere rapida! Sa vina lapticul fara probleme si sa ai suficient (ti-am zis ca uneori prea mult strica
) pentru Maya Alecsandra.

Mamanati, NicoletaB, Lauriciu, multumim pt aprecieri.
Arturicii, imi pare rau de patania cu Sabina. Imi inchipui si sotul ce neputincios trebuie sa se fi simtit sa vada ca vrea copilul sa manance si nu are ce/cum sa-i dea. Cat despre program... si Dominic ieri intre 19:00 si 01:00 mi-a golit sanii din ora-n ora (asta nu pt ca ii era foame!) Din nou, lantul slabiciunilor. Il durea burtica (gaze, colici, Dumnezeu cu mila ca nici eu nu stiu cum sa le mai zic) si pt alinare suptul e cel mai bun. Asa ca, ii alinam suferinta pe moment, prelungindu-i agonia burtii umflate. Intr-un final a adormit. Adica, dupa nenumarate scutece schimbate, ore de plimbat in brate, dat cu foehn pe burtica (caldura il mai linistea si puteam sa il mai lasam si jos din brate), pe la ora 01:00 a adormit. Iar eu in secunda urmatoare sforaiam. S-a trezit azi la 06:00. A papat cat de cat (nu chiar ca la o masa completa) si s-a culcat. Acum e 11:00 fara cateva minute si abia da semne de trezire.
Lauriciu, Antonio e inebunit dupa Dominic. Il pupaceste si il mangaie de cate ori il prinde (adica atunci cand suge sau e treaz si sta in landou). Vine cu mine la baie si isi ia un scaunel ca sa ma ajute la schimbat scutecul. Si apasa si el pe adeziv ca sa se lipeasca mai bine
. Cand aude ca plange ma striga (desi, evident eu am auzit deja scancetul!) si il roaga sa nu mai planga. Sau ii zice: “gata, pui!”
Onana, sanatate multa lui Matei. Imi imaginez ce simti. Eu il am sanatos pe cel mare si simplul fapt ca il vad doar 2-3 ore pe zi (sta la gradi pana la 5 si apoi seara la 8-9 culcarea), dar pe cel mic 24... ma face sa cred ca nu stau suficient si cu cel mare. Nu stiu daca se intelege ce am vrut sa zic...
N_a_n_a, tinem pumnii. Asteptam vestile bune! 
Onana spune:
Neatza fete dragi

HAI MIRA

Matei e mai bine, multumim de ganduri bune si voua Anca, Laura, Nati, Nico, Laurita

Sunt dupa o zi infernala, azi e mai bine, Matei nu mai are febra, nu-l mai doare asa urechea, maine oricum il duc la pediatru, speram sa fie bine si maine seara il primim inapoi acasa
.
Tudor a fost ff agitat ieri, de la 8 seara la 1 noaptea a plans aproape continuu, cu mici pauze sa-si traga sufletul desi are niste plamani de ividiat, nu stiu cum un pitic de 4 kg poa sa faca atata galagie, noroc ca stam la casa, altfel cred ca aveam de-a face cu politia
Dupa care la 1 a cazut rapus de oboseala si n-a mai plins pana dimineata..si acum doarme
..desi nu stiu daca sa ma bucur, mi-e teama ca se pregateste pt diseara.
Fetelor, ma apuca asa o nostalgie cand ma uit cate am nascut si cat de putin mai aveti si voi, cele cu burtica..Imi pare rau ca s-a terminat odiseea sarcinii mele, deja ma gandesc ca tre sa mai am o data experienta asta minunata in aceasta viata, cred ca am luat-o pe aratura de la lipsa de somn, stres, etc
Sa aveti o zi frumoasa cum e vremea de azi, oricum sunt in zona, astept vesti de la Mira.
toate fetele.
Sorana
Matei (2 ani, 2 luni) si Tudor (2 saptamani)
marylenac spune:
Buna dimi si de la noi, iaca vin si eu cu cafeluta cu mult lapte sa imi actualizez info de pe forum.
Asadar: tinem pumnii pentru Mira, imi pare ca are moralul fff bun, deci 

.
Nati, bine ca avem vesti si de la voi, ca mi se parea ca nu ai mai scris nimic despre tine si bb, + Cami.
R_ocsy speram sa nu fie decat o parere de raceala, sa nu fie ceva mai mult .
Onana imi pare asa de rau ce citesc despre Matei. Imi inchipui cat de greu iti este sa stai departe de el, sa nu ii acorzi tu atentia si linistea si afectiunea de care are si el nevoie. OOOOOfffffffffffff..si mie imi e groaza de asa ceva, sper ca Mateiul meu sa fie mai rezistent si sa nu imi vina cu cine stie ce minuni de la gradi, macar nu acum....oricum
pentru amandoi baieteii.
Nana sa ne tii totusi la curent cu starea ta... Am vazut pozici frumoase cu tine....
Mami de Matei nazdravan si
Tudor, 36 s
Onana spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui andradap![]() ![]() ![]() Mira, am sosit si eu la galerie!!! Curaj si refacere rapida! Sa vina lapticul fara probleme si sa ai suficient (ti-am zis ca uneori prea mult strica ![]() ![]() ![]() Mamanati, NicoletaB, Lauriciu, multumim pt aprecieri. Andrada, multumim si tie ![]() Cat de cunoscut imi suna ce zici, si eu de cand cu Tudor am sentimentul ca nu petrec suficient timp cu Matei, simt nevoia sa stau mai mult cu el decat inainte, incerc sa-i fac program cand vine de la gradi sa iesim in parc, chiar daca in felul asta il las pe cel mic cu bunica, etc..Tre sa ne impartim.. Ma bucur ca Antonio e asa de iubitor cu fratiorul lui, Matei nu-i acorda atata atentie, adica se bucura cand il vede, cere sa-l vada, dar cateva minute pe zi ii sunt suficiente, s-a lamurit ca Tudor mai mult plange si doarme, deci nu e chiar asa interesant (deocamdata!)sa ai un fratior mai mic Arturicii, imi pare rau de patania cu Sabina. Imi inchipui si sotul ce neputincios trebuie sa se fi simtit sa vada ca vrea copilul sa manance si nu are ce/cum sa-i dea. Cat despre program... si Dominic ieri intre 19:00 si 01:00 mi-a golit sanii din ora-n ora (asta nu pt ca ii era foame!) Din nou, lantul slabiciunilor. Il durea burtica (gaze, colici, Dumnezeu cu mila ca nici eu nu stiu cum sa le mai zic) si pt alinare suptul e cel mai bun. Asa ca, ii alinam suferinta pe moment, prelungindu-i agonia burtii umflate. Intr-un final a adormit. Adica, dupa nenumarate scutece schimbate, ore de plimbat in brate, dat cu foehn pe burtica (caldura il mai linistea si puteam sa il mai lasam si jos din brate), pe la ora 01:00 a adormit. Iar eu in secunda urmatoare sforaiam. S-a trezit azi la 06:00. A papat cat de cat (nu chiar ca la o masa completa) si s-a culcat. Acum e 11:00 fara cateva minute si abia da semne de trezire. Lauriciu, Antonio e inebunit dupa Dominic. Il pupaceste si il mangaie de cate ori il prinde (adica atunci cand suge sau e treaz si sta in landou). Vine cu mine la baie si isi ia un scaunel ca sa ma ajute la schimbat scutecul. Si apasa si el pe adeziv ca sa se lipeasca mai bine Onana, sanatate multa lui Matei. Imi imaginez ce simti. Eu il am sanatos pe cel mare si simplul fapt ca il vad doar 2-3 ore pe zi (sta la gradi pana la 5 si apoi seara la 8-9 culcarea), dar pe cel mic 24... ma face sa cred ca nu stau suficient si cu cel mare. Nu stiu daca se intelege ce am vrut sa zic... N_a_n_a, tinem pumnii. Asteptam vestile bune! ![]() Mami de ANTONIO (12.05.2007) si DOMINIC (29.04.2010)Dumnezeu a vrut ca el sa existe |
Sorana
aleesicoo spune:
buna fetele
Felicitari Ana!! Mirunica , bine ai venit! sa fii sanatoasa si sa iti bucuri parintii!!
HAI MIRA!!
NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA!!
P.S. am facut si noi 36sapt
in rest suntem ok, activitate intensa, nu stiu unde crede ca mai poate avea loc
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in35 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! 

Onana spune:
citat din mesajul lui andradap![]() ![]() ![]() Mira, am sosit si eu la galerie!!! Curaj si refacere rapida! Sa vina lapticul fara probleme si sa ai suficient (ti-am zis ca uneori prea mult strica ![]() ![]() ![]() Mamanati, NicoletaB, Lauriciu, multumim pt aprecieri. Arturicii, imi pare rau de patania cu Sabina. Imi inchipui si sotul ce neputincios trebuie sa se fi simtit sa vada ca vrea copilul sa manance si nu are ce/cum sa-i dea. Cat despre program... si Dominic ieri intre 19:00 si 01:00 mi-a golit sanii din ora-n ora (asta nu pt ca ii era foame!) Din nou, lantul slabiciunilor. Il durea burtica (gaze, colici, Dumnezeu cu mila ca nici eu nu stiu cum sa le mai zic) si pt alinare suptul e cel mai bun. Asa ca, ii alinam suferinta pe moment, prelungindu-i agonia burtii umflate. Intr-un final a adormit. Adica, dupa nenumarate scutece schimbate, ore de plimbat in brate, dat cu foehn pe burtica (caldura il mai linistea si puteam sa il mai lasam si jos din brate), pe la ora 01:00 a adormit. Iar eu in secunda urmatoare sforaiam. S-a trezit azi la 06:00. A papat cat de cat (nu chiar ca la o masa completa) si s-a culcat. Acum e 11:00 fara cateva minute si abia da semne de trezire. Lauriciu, Antonio e inebunit dupa Dominic. Il pupaceste si il mangaie de cate ori il prinde (adica atunci cand suge sau e treaz si sta in landou). Vine cu mine la baie si isi ia un scaunel ca sa ma ajute la schimbat scutecul. Si apasa si el pe adeziv ca sa se lipeasca mai bine Onana, sanatate multa lui Matei. Imi imaginez ce simti. Eu il am sanatos pe cel mare si simplul fapt ca il vad doar 2-3 ore pe zi (sta la gradi pana la 5 si apoi seara la 8-9 culcarea), dar pe cel mic 24... ma face sa cred ca nu stau suficient si cu cel mare. Nu stiu daca se intelege ce am vrut sa zic... N_a_n_a, tinem pumnii. Asteptam vestile bune! ![]() Mami de ANTONIO (12.05.2007) si DOMINIC (29.04.2010)Dumnezeu a vrut ca el sa existe |
Scuze
, am inserat aiurea mesajul meu, uite-l aici!Andrada, multumim si tie
Cat de cunoscut imi suna ce zici, si eu de cand cu Tudor am sentimentul ca nu petrec suficient timp cu Matei, simt nevoia sa stau mai mult cu el decat inainte, incerc sa-i fac program cand vine de la gradi sa iesim in parc, chiar daca in felul asta il las pe cel mic cu bunica, etc..Tre sa ne impartim..
Ma bucur ca Antonio e asa de iubitor cu fratiorul lui, Matei nu-i acorda atata atentie, adica se bucura cand il vede, cere sa-l vada, dar cateva minute pe zi ii sunt suficiente, s-a lamurit ca Tudor mai mult plange si doarme, deci nu e chiar asa interesant (deocamdata!)sa ai un fratior mai mic
Sorana
Onana spune:
| citat din mesajul lui marylenac Buna dimi si de la noi, iaca vin si eu cu cafeluta cu mult lapte sa imi actualizez info de pe forum. Asadar: tinem pumnii pentru Mira, imi pare ca are moralul fff bun, deci ![]() ![]() ![]() ![]() .Nati, bine ca avem vesti si de la voi, ca mi se parea ca nu ai mai scris nimic despre tine si bb, + Cami. R_ocsy speram sa nu fie decat o parere de raceala, sa nu fie ceva mai mult . Onana imi pare asa de rau ce citesc despre Matei. Imi inchipui cat de greu iti este sa stai departe de el, sa nu ii acorzi tu atentia si linistea si afectiunea de care are si el nevoie. OOOOOfffffffffffff..si mie imi e groaza de asa ceva, sper ca Mateiul meu sa fie mai rezistent si sa nu imi vina cu cine stie ce minuni de la gradi, macar nu acum....oricum pentru amandoi baieteii.Nana sa ne tii totusi la curent cu starea ta... Am vazut pozici frumoase cu tine.... Mami de Matei nazdravan si Tudor, 36 s |
Marylena, multumim si tie de ganduri bune

Sper Matei al tau sa fie mai rezistent ca al meu si sa nu o ia pe panta asta cu racelile, macar zic bine ca nu a luat si Tudor si sper nici sa nu ia, asta ne-ar mai lipsi..Dar azi suntem mai bine, Matei e deja mai bine sub tratament, speram sa treaca repede si sa nu se mai imbolnaveasca prea curand..Si maine il primim inapoi acasa

Dar eu nu mai stiu, Matei al tau merge deja la gradi sau urmeaza? Ca daca merge cred ca deja are imunitate, in schimb Matei al meu acum lucreaza sa si-o faca!
Sorana
marylenac spune:
Onana, baietelul meu merge la gradi din Septembrie anul trecut, avem deja experienta "serviciului" cum mai spune Matei. Sper sa ne descurcam si noi bine cu amandoi, peste cateva zile....
Mami de Matei nazdravan si
Tudor, 38 s
lenabum spune:
buna dimineata burtici si mamici
apropo de caldurica la burtica eu ii incalzeam un scutecel cu fierul de calcat si il puneam peste bluzita, cred ca feonul face multa galagie

HAI MIRA

SANATOS SI MANCACIOS
NASTERE USOARA
+32
bianca maria
AMR 8 sapt poate mai putin