FIV in Ungaria 104
Raspunsuri - Pagina 7

adipapazi spune:
aristica, kaali este in partea BUDA a orasului. du-te la helios sau korall, nu dai gres.
trenurile: daca te duci numai tu, e la voia norocului. dar: te duci frumusel la nas, ii dai ceva de genu 10-20 roni si te lasa sa stai singura. presupun ca si nedorita colega de cuseta va vrea sa stea tot singura. asa am facut eu odata si am boierit tuta sola pana la budapesta. vezi ca trenul care pleaca seara din bucuresti are intarziere garanata.
Adi +9

adipapazi spune:
sonya, si ce zice PK? e fericit ca are acuma materie prima sa lucreze cu tine?
Adi +9

sonya_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi sonya, si ce zice PK? e fericit ca are acuma materie prima sa lucreze cu tine? ![]() ![]() ![]() ![]() Adi ![]() |

Tu cum te mai simti, ai mai avut stari de lesin?

Mami_vreau da ocupata mai esti, nu mai intrii deloc? Cand botezi?

Samira, Speranta

paunas spune:
ptr fetele care au facut 2 sau 3 fiv-uri consecutive cu pk :
la ce distanta unul de altul poti sa faci(luni) ? ma refer la fiv.
mercic

petrutaf spune:
mami_vreau te rog sa faci modificare la mine pe prima pagina!din pacate modificarea e :SARCINA OPRITA IN EVOLUTIE !
multa bafta tuturor fetelor care fac sau se pregatesc de FIV si sarcina usoara tuturor gravidutelor!

mami_vreau spune:
hei... scuze pentru lipsa da' voi ma iertati, nu? ca doar a fost ziua mea!
va multumesc tuturor pentru urari: samira, adi, sonya, Liana, roxi25, adria42, gabrielarusu, aristica
am facut si modificarile pe prima pagina... daca trebuie sa mai modifci ceva sa ma anuntati!
roxi ma bucur ca s-a micsorat chistul... acum ai cale libera spre bebe!
sonya ma bucur ca esti ok! de azi esti la job?
eu am facut RMN-ul dar inca nu am luat rezultatul... ca abia luni seara a fost gata si nu am ajuns inca la bucuresti... dar merg vineri sa il iau si trec si pe la d-na dr. sa i-l arat...
ngh asteptam vesti de la prima consultatie...
adi
samira ma bucur ca macar de ziua mea ai aparut! ne e dor de tine si de felul tau unic de a povesti asa ca te asteptam la discutii! sper ca esti ok!
multa bafta tuturor fetelor care sunt focuri!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota

mami_vreau spune:
citat din mesajul lui saboupetruta mami_vreau te rog sa faci modificare la mine pe prima pagina!din pacate modificarea e :SARCINA OPRITA IN EVOLUTIE ! multa bafta tuturor fetelor care fac sau se pregatesc de FIV si sarcina usoara tuturor gravidutelor! ![]() |
offfff... imi pare tare rau!!!! suntem alaturi de tine!!! cand ai aflat? Doamne, ce dura e viata asta!!!!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota

sonya_mea spune:
citat din mesajul lui saboupetruta mami_vreau te rog sa faci modificare la mine pe prima pagina!din pacate modificarea e :SARCINA OPRITA IN EVOLUTIE ! multa bafta tuturor fetelor care fac sau se pregatesc de FIV si sarcina usoara tuturor gravidutelor! ![]() |
Petruta imi pare tare rau, suntem langa tine