Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 5

florina22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 a treia..fetelor va intrebam la celalalt capitol de palpitatii..voi ati avut? oare sunt normale..m-au apucat asa din senin ![]() ![]() ![]() |
ratusca si pe mine m-au luat palpitatiile de vreo cateva zile...si ieri mi-a venit rau in tramvai, imi batea inima f tare, nu mai aveam aer si sinteam ca mooor daca nu cobor mai repede....am inteles ca ar fi niste atacuri de panica, ma apuca doar in tramvai si metrou (nu am cum sa evit, lucrez in pipera si e cea mai aglomerata zona)...

celesta spune:
citat din mesajul lui rala Fetelor, am schimbat semnatura, nu dau nici de baut nici de mancat ca mi-e ca fac pofta la vreo graviduta. In vreo juma' de ora plec spre eco. Emotiile astea dinainte de eco tin toata sarcina??? Ca nu mai pot, am vizitat buda de 4 ori in ultima ora... ![]() "Babies are such a nice way to start people." -- Don Herold |
Cred ca da, tine toata sarcina

Bafta, sa vii cu vesti bune!

sashenka_h spune:
fetele care vin maine la intalnire, am si eu o intrebare? unde ne vedem mai exact in Cismigiu (nu prea cunosc bine parcul
Mami Andreea 11sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)

rala spune:
Multumesc mult, Miruna, Doura, Celesta... Doamne! Greu e sa fii parinte!
12+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

ratusca83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui florina22
ratusca si pe mine m-au luat palpitatiile de vreo cateva zile...si ieri mi-a venit rau in tramvai, imi batea inima f tare, nu mai aveam aer si sinteam ca mooor daca nu cobor mai repede....am inteles ca ar fi niste atacuri de panica, ma apuca doar in tramvai si metrou (nu am cum sa evit, lucrez in pipera si e cea mai aglomerata zona)... ![]() |
pe mine m-au apucat cand m-am trezit..nici nu ma ridicasem din pat..mi-au spus fetele ca sunt normale..acum au disparut..am baut un pahar de lapte cald..
Mirunam la cate burtoase suntem aici e normal sa nu memorezi despre fiecare in parte

andreeacc spune:
citat din mesajul lui sashenka_h fetele care vin maine la intalnire, am si eu o intrebare? unde ne vedem mai exact in Cismigiu (nu prea cunosc bine parcul ![]() Mami Andreea ![]() ![]() ![]() |
Am inteles ca ne vedem la 10 la intrarea in Cismigiu de vis-a-vis de Primaria Capitalei.
Andreea, mami de baiat

asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui rala Fetelor, am schimbat semnatura, nu dau nici de baut nici de mancat ca mi-e ca fac pofta la vreo graviduta. In vreo juma' de ora plec spre eco. Emotiile astea dinainte de eco tin toata sarcina??? Ca nu mai pot, am vizitat buda de 4 ori in ultima ora... ![]() "Babies are such a nice way to start people." -- Don Herold |
offfffffff

Doamne ai grija si de noi

sunset_zuzi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui florina22
ratusca si pe mine m-au luat palpitatiile de vreo cateva zile...si ieri mi-a venit rau in tramvai, imi batea inima f tare, nu mai aveam aer si sinteam ca mooor daca nu cobor mai repede....am inteles ca ar fi niste atacuri de panica, ma apuca doar in tramvai si metrou (nu am cum sa evit, lucrez in pipera si e cea mai aglomerata zona)... ![]() |
si mie mi se intampla fff des la metrou sa patesc la fel....dar este din cauza presiunii scazute si mai ales a lipsei de aer...ca sa nu mai zic de mirosurile din aglomeratie

Doamne ai grija si de noi

mirunam spune:
Sashenka sper ca iei si baietii . Intrarea principala din fata fostei primarii.
Simona Maris si Vmadelain unde ati disparut? Veniti maine?
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul
13+

andreeacc spune:
Deci venim cu toti copiii din dotare, da?
Andreea, mami de baiat si
13+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care