Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 4

ratusca83 spune:
hai ca m-am zapacit de tot......nu inteleg un lucru..cand fac bitestul ce se ia in calcul varsta in saptamani a fatului? sau numarul de saptamani ale sarcinii? offf
10+ si ingeras in ceruri

mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 hai ca m-am zapacit de tot.... ![]() ![]() |
Nu-i tot aia? Oricum se ia in calcul cate saptamani au trecut de la ultima menstruatie.
Tu de ce nu mai poti conduce???
Anya, cu placere!
...nu pot introduce emoticoane...
MIRUNA cu Alexandru

douradoudou spune:
citat din mesajul lui ratusca83 hai ca m-am zapacit de tot.... ![]() ![]() |
la mine varsta fatului si cea a sarcinii sunt identice
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si

ratusca83 spune:
dr mi-a interzis orice fel de efort, mi- interzis si..anul trecut am pierdut o sarcina cand eram in 5 luni(am mai poovestit eu pe aici) din cauza ca mi s-a deschis colul..A zis fara condus sa nu cumva sa-mi apara contractii...Sunt sub observatie pana la 14 saptamani sa vedem cum se prezinta colul si apoi sa vada daca imi va face cerclaj sau nu... de asta mie imi este tot timpul frica cand ma duc la baie.ca sa nu vad vreo urma rosie..
10+ si ingeras in ceruri

rala spune:
Fetelor, am schimbat semnatura, nu dau nici de baut nici de mancat ca mi-e ca fac pofta la vreo graviduta. In vreo juma' de ora plec spre eco. Emotiile astea dinainte de eco tin toata sarcina??? Ca nu mai pot, am vizitat buda de 4 ori in ultima ora... 12+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

mirunam spune:
citat din mesajul lui ratusca83 dr mi-a interzis orice fel de efort, mi- interzis si ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Scuze, am uitat. Eu am citit tot ce s-a scris dar de multe ori am uitat cui sa atribui povestea.
In cazul tau intr-adevar e periculos, eu am contractii de la condus desi e totul in regula.
MIRUNA cu Alexandru

douradoudou spune:
te asteptam cu vesti bune rala
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si

andreeacc spune:
Ratusca83, mie pe formular mi-au trecut varsta fatului cf masuratorilor ecografice, data ultimei menstruatii si data ET. la mine varsta fatului cf ecografiei este diferita de cea calculata cf ultimei menstruatii.
Nici eu nu pot sa pun emoticoane, nici sa colorez, nici sa bolduiesc.
Andreea, mami de baiat si
13+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care