Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 6

mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreeacc Deci venim cu toti copiii din dotare, da? ![]() Andreea, mami de baiat ![]() ![]() ![]() asa creste burtica www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
Da

MIRUNA cu Alexandru

anya2010 spune:
citat din mesajul lui mirunam Sashenka sper ca iei si baietii ![]() Simona Maris si Vmadelain unde ati disparut? Veniti maine? MIRUNA cu Alexandru ![]() ![]() |
Vmadelain e in drum spre casa, se intoarce de la Paris. Am vorbit cu ea si vine sigur. Cred ca vin si eu

Ana

Minunea mea

sashenka_h spune:
citat din mesajul lui mirunam Sashenka sper ca iei si baietii ![]() Simona Maris si Vmadelain unde ati disparut? Veniti maine? MIRUNA cu Alexandru ![]() ![]() |
cu amandoi nu vin ptr ca ma strang de gat cu ei

acolo am unde parca?
andreea merci de tel, eu te-am sunat acum cateva minute

Mami Andreea

anya2010 spune:
La bulevard nu se poate parca. Poti intra pe stradute inainte de parc si sa cauti acolo un loc.
Ana 13+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

anya2010 spune:
sau ar mai fi parcarea de la Sala Palatului si mai facem putin miscare pana la locul de intalnire
Ana 13+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

mirunam spune:
Bravo Anya !
Sashenka la bulevard in niciun caz, se face o straduta la dreapta, pe langa parc, cum vii de la universitate. Acolo se poate parca cu ceva noroc. Daca nu pe alte stradute.
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul
13+

mirunam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sashenka_h
cu amandoi nu vin ptr ca ma strang de gat cu ei ![]() ![]() acolo am unde parca? andreea merci de tel, eu te-am sunat acum cateva minute ![]() Mami Andreea ![]() ![]() ![]() |
Cum, la cate mamici dormice de practica vin la intalnire...

MIRUNA cu Alexandru

ukume24 spune:
Anya multumesc mult pentru raspunsul cu sanii. Si eu la inceput am simtit ca ma dor dar acu nu prea.
Offf fetelor ... de ar fi Clujul mai apropae de Bucuresti as veni si eu dar asa.... 9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

gabriella1 spune:
allo,frana!!! sunt in urma cu cititul.
distrabalata aia mica ,unde e?
pup burticile.
ps- am calduri
Gabriela
9+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

andreeacc spune:
Dragelor, ar fi ok, daca intalnirea de maine ar avea loc in Herastrau? Ma gandesc ca e mai usor sa parcam, e mai mult loc ptr pitici sa alerge; stiu ca Cismigiul e cam aglomerat in we.
Andreea, mami de baiat si
13+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care