Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreeacc Deci venim cu toti copiii din dotare, da? Andreea, mami de baiat si 13+ cu ![]() asa creste burtica www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
Da

MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
13+
anya2010 spune:
| citat din mesajul lui mirunam Sashenka sper ca iei si baietii Simona Maris si Vmadelain unde ati disparut? Veniti maine? MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+ |
Vmadelain e in drum spre casa, se intoarce de la Paris. Am vorbit cu ea si vine sigur. Cred ca vin si eu
Ana
13+

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!Minunea mea
sashenka_h spune:
| citat din mesajul lui mirunam Sashenka sper ca iei si baietii Simona Maris si Vmadelain unde ati disparut? Veniti maine? MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+ |
cu amandoi nu vin ptr ca ma strang de gat cu ei
acolo am unde parca?
andreea merci de tel, eu te-am sunat acum cateva minute

Mami Andreea
11sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
anya2010 spune:
La bulevard nu se poate parca. Poti intra pe stradute inainte de parc si sa cauti acolo un loc.
Ana
13+

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
anya2010 spune:
sau ar mai fi parcarea de la Sala Palatului si mai facem putin miscare pana la locul de intalnire ![]()
Ana
13+

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
mirunam spune:
Bravo Anya
!
Sashenka la bulevard in niciun caz, se face o straduta la dreapta, pe langa parc, cum vii de la universitate. Acolo se poate parca cu ceva noroc. Daca nu pe alte stradute.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
13+
mirunam spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sashenka_h
cu amandoi nu vin ptr ca ma strang de gat cu ei acolo am unde parca? andreea merci de tel, eu te-am sunat acum cateva minute ![]() Mami Andreea 11sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Cum, la cate mamici dormice de practica vin la intalnire...
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
13+
ukume24 spune:
Anya multumesc mult pentru raspunsul cu sanii
. Si eu la inceput am simtit ca ma dor dar acu nu prea.
Offf fetelor ... de ar fi Clujul mai apropae de Bucuresti as veni si eu dar asa....
9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
gabriella1 spune:
allo,frana!!! sunt in urma cu cititul.![]()
distrabalata aia mica ,unde e?
pup burticile.
ps- am calduri
Gabriela
9+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
andreeacc spune:
Dragelor, ar fi ok, daca intalnirea de maine ar avea loc in Herastrau? Ma gandesc ca e mai usor sa parcam, e mai mult loc ptr pitici sa alerge; stiu ca Cismigiul e cam aglomerat in we.
Andreea, mami de baiat
si
13+ cu 
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care