Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

camrynna imi pare atat de rau ...
este atat de trist cand una dintre noi trebuie sa ne dea astfel de vesti
camrynna suntem alaturi de tine

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Camrynna, cuvintele nu isi au rostul; imi pare rau!

Iti doresc din suflet sa te alaturi cat mai curand unei noi odisei!

Andreea, mami de baiat si 13+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Fetelor, nu pot sa va spun decat ca a fost o mare placere sa ne cunoastem astazi; ar fi minunat daca am putea face o "regula" de a ne intalni 1 data pe luna, macar, sa mai schimbam ....impresii.

Si ca sa dam raportul, ne-am tratat cu mozzarela, foccacia, salate, inghetate si limonade.Copiii au fost cuminti, Sasha e un scump papacios si f vesel.Emanuel si Sebastian au reusit intr-un final sa imparta o trotineta fara mari probleme.O sa vedeti pozele si sper sa va faca "pofta" sa veniti la intalnirile urmatoare.

Andreea, mami de baiat si 13+ cu
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Vad ca fetele au venit destul deobosite de la intalnire de nu au mai intrat si pe forum sa ne povesteasca si nou cum a fost ...
Ne tin in suspans si cu pozele
Doar Ana_o ce s-a indurat putin de noi cele ramase pe acasa cu pareri de rau ca nu am putut veni si noi

14+

Mergi la inceput

andreeacc .... "intalnirile viitoare" eu nu cred ca am sa pot ajunge vreodata

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Salutare! Imi pare rau ca nu am intrat mai devreme cu detalii de la intalnire dar de cand ne-am despartit si pana acum dupa o tura de cumpraturi am gradinarit...pana acum , mi-a ajuns.

Subscriu impresiilor scrise de Andreea, a fost super si intr-adevar ar fi frumos sa ne vedem des.

Imi pare rau ca toate ne-am laudat ca punem poze si numai Anya a adus aparatul , fara sa mai adaug ca a facut si poze la cererea copiilor

Alexxia, daca ai drum prin Bucuresti sau daca iti faci da un semn si punem de o noua intalnire, lucru valabil si pentru celelalte. Noi asteptam doar ocazia

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Andreea tu ai facut albumul ? Si eu intrasem sa fac acelasi lucru si in timp ce mai inspectam pozele a aparut

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

am lucrare dentara si am facut abces .in locul unde am abcesul ,am doar portelanul, dar ma doare gingia de crap .bey,da' efectiv nu mai pot !
camrynna,imi pare sincer rau !
fetili,halal de intalneala si la mai multe !

Gabriela
9+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

chiar a fost super la intalnire si imi pare rau ca a trebuit sa dezertez prima, dar cu bebe mic care ii era somn nu am avut ce face . si eu subscriu sa ne mai intalnim si sa ne facem o regula din asta. eu am mai intrat pe forum dar mi-a fost prea lene si somn sa scriu dar voi nu va suparati pe mine..... cand am venit am mancat si mi-am luat copii si m-am bagat la somn , eram rupta.
camrynna imi pare nespus de rau ptr pierderea ta iar in noi vei gasi mereu niste prietene cu care poti vorbi

doura cand mai vii in romania? poate ne vom cunoaste?

Mami Andreea 11sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Salutam mamicile! Cer iertare ca nu am intrat ,dar de la 17 pana la 21 am dormit.Oricum,eram obosita rau si trebuia sa recuperez
Fetele sunt niste scuuuuumpe!Numai mamici frumoase taree,destepte,placute,amuzante...am numai cuvinte de lauda,ma bucur sincer ca le-am cunoscut
Sashenka si-a adus ingerasul,pe care imi venea sa il mananc,desi el era de alta parere,iar Sebastian si Emanuel al Mirunei sunt niste comori,niste botzuri de energie,extrem de inteligenti si activi.
Abia astept sa am si eu copilul meu
Am discutat despre orice,de la copii(bineintele),pana la destinatii de vacanta,ne-am tratat cu inghetate si mozzarella,ne-am pozat,ne-am pupat,a fost minunat
Sa nu sariti pe mine,fetelor,dar mie dor de sotul meu,plecat ieri...noi ne-am invatat nedespartiti ca siamezii
Pup toate mamicile

Mergi la inceput