Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 20
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreeacc Fetelor, nu pot sa va spun decat ca a fost o mare placere sa ne cunoastem astazi; ar fi minunat daca am putea face o "regula" de a ne intalni 1 data pe luna, macar, sa mai schimbam ....impresii. Si ca sa dam raportul, ne-am tratat cu mozzarela, foccacia, salate, inghetate si limonade.Copiii au fost cuminti, Sasha e un scump papacios si f vesel.Emanuel si Sebastian au reusit intr-un final sa imparta o trotineta fara mari probleme.O sa vedeti pozele si sper sa va faca "pofta" sa veniti la intalnirile urmatoare. Andreea, mami de baiat si 13+ cu ![]() asa creste burtica www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
Buna Burtici,
Vreau si sa spun in primul rand Camrynna ca regret cele intamplate si ii urez cat de curand un bebel sanatos si cu siguranta se va intampla asta, speranta trebuie sa ramana!
Vin si eu cu vesti despre intalnirea noastra, a fost ft frumos
, am stat toate la un brunch, la povesti si impartasit impresii. A fost ft placut sa descoperim lucruri noi unele despre celelalte, iar baieteii fetelor au fost de vis: Emanuel si Sebastian ne-am facut sa ne dorim cat mai repede momentul in care pischi din burtica sa comunice cu noi, iar bine-dispusul Sacha ne-a facut sa ne realizam cum arata un bebel de vis: mancacios si voios.
Ne bucuram ca a fost o zi senina, cu soare,iar locatia plina de verdeata ne-a intarit starea de bine!
Am postat vreo 5 poze pe picasa, caci aparatul meu a avut baterie putina, dar Ana (Anya) o sa completeze ea.
Va las, ca parca iar ma apuca o serie de luat wc-ul in brate!
E deja o saptamana de cand a devenit un sport!!!
Dar pt ursuletul meu facem orice!Va pup cu drag
si va las sa savurati cele cateva poze si sper pe viitor sa ne inmultim!
PS: maine o sa pun si poze din Paris! Am prins si eu o zi cu soare si au iesit cateva poze ft reusite!
Madalina
10+
simona-maris spune:
Imi pare asa de rau pentru Camryna
.E asa de crud ca nu se poate face nimic
.Totul e in mana lui Dumnezeu,asta e! intr-o zi totul e perfect,in cealalta....Nu cred in predestinare sau fatalism,dar sunt totusi lucruri in care nu poti interveni
Sper sa isi revina Camryna,si sa o vadem la o odisee viitoare

Bine ai venit Corina

.Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!Suntem fericite sa te avem printre noi!
Viata asta...agonie si extaz!
mirunam spune:
Camrynna, imi pare rau pentru pierderea ta dar ai incredere, intr-o zi vei fi mamica
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
13+
gabriella1 spune:

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp,ca mai am putin si ma duc sa inconjor blocul

Gabriela
9+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
simona-maris spune:
Madalina,multumim pentru poze.
Vezi,ironia fotografului..el nu are niciodata o poza.Trebuia sa iti facem si tie una
.Uituci

simona-maris spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1![]() ![]() heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp,ca mai am putin si ma duc sa inconjor blocul![]() ![]() Gabriela 9+"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Gabriella,ce este,dragutza??CE s-a intamplat?
gabriella1 spune:
pag .19.Scuze,dar n-am putere sa mai scriu![]()
Gabriela
9+
pissi78ro spune:
Salutare, fetelor! Ce frumos ca voi v-ati intalnit si ati reusit sa va cunoasteti. ![]()
camryna - imi pare tare rau pentru pierderea ta.
cora - bine ai venit
Eu intru mai rar pt ca mi se face f repede somn
si stau asha ca o leguma. Mie mi se intampla ca mi-e foame sua pofta de ceva, dar dupa ce mananc putin, parca mi se face greata. Vi se intampla si voua asa? As manca branza cu rosii aproape tot timpul.
Va pup pe toate. Sa auzim doar de bine
6+
gabriella1 spune:
ma duc aiurea pe strada , ca simt ca nu mai pot,imi trag un pumn si-mi scot lucrarea.De 10 ani habar n-am de durere de masele si acum m-a luat.

M-am spalat pe cap si am stat langa geamul deschis ![]()

Gabriela
9+

si