Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 18
ana_o spune:
trebuie sa mai povestesc ca, urmatoarele: ![]()
-dupa ce-am terminat cu parcul, mi s-a facut iar foame(asta pe la ora 3) si mi-am luat prietenele si jap la masa! zis si facut...
comandam noi, eu ciorba clar, fetele si ele ciorba si felul doi, fiecare ce-a vrut. mananc eu ciorba de fasole cu afumatura, putin cam picanta, ce-i drept, apoi mi se face pofta de ciorba prietenei, de pui a la grec si jap, schimb de farfurii. am mancat si de acolo cat am putut si la un moment dat ma opresc brusc(oricum, nu va imaginati ca am mancat nu stiu cata ciorba, portia mea era jumatate plina, iaar din aia de pui abia daca am mancat cateva linguri, dar cu pofta!). ma opresc, trag aer in piept, imi dau seama ca ceva nu e in regula, mai trag o data aer in piept, dupa care ma ridic si cobor la baie. in secunda 3, am vomat tot, glontz! mi-au iesit ochii, mi-au dat lacrimile, mi-am revenit si am continuat felul doi, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. a fost premiera pentru mine, ce s-a intamplat la masa asta. probabil bebele meu nu suporta picant, iute, condimentat. horror.
dar mi-am revenit f rpd, ceea ce este cel mai important!
nicio activitate? astazi lene mare pe voi!!!!
Ana
14
douradoudou spune:
vreau si eu cu voiiiiiiiiiiiiii..cand vin in rom. faceti intalnire numai pt mine: si sa veniti toate din toate "directiile "![]()
![]()
![]()
![]()
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
douradoudou spune:
sunati-o pe anya sa puna pozeleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
allexxia_m spune:
Ana_o ce fericire pe tine ca ai putut sa te duci la intalnire, eu nu am avut cu cine sa vin la Buc si oricum eu sunt paralela in bucuresti ca tare mult as fi vrut si eu sa vin 

Multumim ca ne-ai spus ce si cum a fost pe acolo, asteptam pozele, e musai ![]()
Da, a fost cam pustiu pe aici fara fetele din parc 
14+
celesta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexxia_m Off iar vorbiti de mancare ... Si daca nu ai asa mari pofte nu are cum sa nu ti se faca pofta la cum vorbiti voi de mancare Si mai ales la ora asta ca pe mine ma cam ajunge foamea Eu fac snitele cu cartofi prajiti si cu salata de rosii, ca tot vorbea Ana_o mai demult de snitele. Bafta douradoudou la varza calita, sigur iti va iesi o delicatesa ![]() celesta cred ca peste jumate de ora as manca si meniul tau chiar daca ciorba de perisoare nu mi-a placut niciodata, dar salata de sfecla as manca si acum ![]() 14+ |
Te astept cu placere cand ai drum pe aici

13+
celesta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cor-cora Buna burtici , sunt si eu o viitoare mamica de noiembrie si as dori sa ma alatur voua daca ma primiti.Sarcina am obtinut-o prin FIV ,dupa mai multe incercari esuate. DN. 15-03-1978 UM. 12-02-2010 DPN.13-11-2010 Corina ,mama de 13+ |
felicitari Corina!
Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara si bine ai venit printre noi!
13+
cor-cora spune:
Allexxia,Douradoudou,Celesta-va multumesc mult.Sarcini cat mai usoare si la termen va doresc.
camrynna spune:
fetele sper sa tinem legatura eu nu mai pot intra pe forum la burtici pt. ca am maine se implineste o saptamana de la chiuretaj .Am pierdut pe bebe sambata trecuta, dupa ce joi mi se spusese ca e totul fff. bine .Abia acum mi-am mai revenit , inca sangerez , nu se opreste deloc 

.
Am intrat sa va salut si sa va reamintesc cat de privilegiate sunteti cele ce puteti concepe natural.
eu voi face FIV iar prin august .
Camrynna ,
http://picasaweb.google.com/118095978199782018084/Camrynna#
bebelu86 spune:
camryna imi pare rau. 
cuvintele nu au nici un rost acu, dar sti ca suntem alaturi de tine.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
5+
andreeacc spune:
Cor-cora , bine ai venit! Si eu ma bucur de o sarcina obtinuta in urma unui FIV.Sunt sarcini pretioase
.
Andreea, mami de baiat
si
13+ cu 
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

13+