Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 17
allexxia_m spune:
Dar e liniste rau fara fete ...
Cred ca a fost super intalnirea de pana acum nu a aparut nimeni pe forum ![]()
14+
douradoudou spune:
eu fac varza calita.e prima data cand gatesc asta..dar mi-ati facut pofta pt ca ati zis acum cateva zile de varza...vad ca e liniste deplina...cele care s-au intalnit inteleg ca poate nici nu s-au intors dar voi celalalte??????ati aparut doar 2-3 si ati disparut repede...mai e cineva cu echo noua? vreun test???vreo pofta????
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
12+
celesta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou eu fac varza calita.e prima data cand gatesc asta..dar mi-ati facut pofta pt ca ati zis acum cateva zile de varza...vad ca e liniste deplina...cele care s-au intalnit inteleg ca poate nici nu s-au intors dar voi celalalte??????ati aparut doar 2-3 si ati disparut repede...mai e cineva cu echo noua? vreun test???vreo pofta???? ![]() Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 12+ |
Fetele la intalnire, noi la cratita
Am facut ciorba de "verisoare", pilaf cu carne de curcan si salata de sfecla rosie. Poftiti la masa
13+
allexxia_m spune:
Off iar vorbiti de mancare ...
Si daca nu ai asa mari pofte nu are cum sa nu ti se faca pofta la cum vorbiti voi de mancare ![]()
Si mai ales la ora asta ca pe mine ma cam ajunge foamea ![]()
Eu fac snitele cu cartofi prajiti si cu salata de rosii, ca tot vorbea Ana_o mai demult de snitele.
Bafta douradoudou la varza calita, sigur iti va iesi o delicatesa 
celesta cred ca peste jumate de ora as manca si meniul tau chiar daca ciorba de perisoare nu mi-a placut niciodata, dar salata de sfecla as manca si acum
, asa ca as veni cu mare placere la masa 
14+
allexxia_m spune:
As mai vrea si eu la eco, dar tocmai luna viitoare cred ca ma mai duc si probabil ca de acum incolo, daca totul este bine o sa fim cu toate programate mai rar la ecografie.
Asa ca tare dor o sa ne fie de puiutii nostrii 
14+
cor-cora spune:
Buna burtici ,
sunt si eu o viitoare mamica de noiembrie si as dori sa ma alatur voua daca ma primiti.Sarcina am obtinut-o prin FIV ,dupa mai multe incercari esuate.
DN. 15-03-1978
UM. 12-02-2010
DPN.13-11-2010
Corina ,mama de
13+
allexxia_m spune:
Felicitari cor-cora si bine ai venit printre noi 
Sarina usoara, BB sanatos si la termen! 
Ma ocupa acum sa te pun in lista 
14+
ana_o spune:
Buuuuuunaaaaaaaa! 
Pam-Pam, vad ca sunt prima venita, din gasca plimbareatza! ![]()
Fetelor, a fost asa frumos!!
Eu, una, m-am simtit foarte bine! Am ajuns impreuna cu Simona_Maris, am intarziat putin din cauza mea, ca m-am trezit mai greu, dar fetele erau rasfirate
, toate cum au inteles. Dar jap, olteanca a prins curaj, a strigat la Miruna(de fapt Anca, Miruna e al doilea nume
), apoi ne-am gasit cu toate, rand pe rand. Fumoasa gasca noastra, am luat brunch-ul impreuna, am avut si 3 copii cu noi, unul mai scump ca altul(mame frumoase, deh), oricum, eu sunt foarte incantata, Anya a facut poze la greu, probabil o sa le uploadeze cand poate. Mai vreau!!!!!!!! 

Sunt inca in parc(cu gandul), la saltele...
Ana
14