Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Dar e liniste rau fara fete ...
Cred ca a fost super intalnirea de pana acum nu a aparut nimeni pe forum

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu fac varza calita.e prima data cand gatesc asta..dar mi-ati facut pofta pt ca ati zis acum cateva zile de varza...vad ca e liniste deplina...cele care s-au intalnit inteleg ca poate nici nu s-au intors dar voi celalalte??????ati aparut doar 2-3 si ati disparut repede...mai e cineva cu echo noua? vreun test???vreo pofta????

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

eu fac varza calita.e prima data cand gatesc asta..dar mi-ati facut pofta pt ca ati zis acum cateva zile de varza...vad ca e liniste deplina...cele care s-au intalnit inteleg ca poate nici nu s-au intors dar voi celalalte??????ati aparut doar 2-3 si ati disparut repede...mai e cineva cu echo noua? vreun test???vreo pofta????

si 12+

Fetele la intalnire, noi la cratita
Am facut ciorba de "verisoare", pilaf cu carne de curcan si salata de sfecla rosie. Poftiti la masa

13+

Mergi la inceput

Off iar vorbiti de mancare ...
Si daca nu ai asa mari pofte nu are cum sa nu ti se faca pofta la cum vorbiti voi de mancare
Si mai ales la ora asta ca pe mine ma cam ajunge foamea
Eu fac snitele cu cartofi prajiti si cu salata de rosii, ca tot vorbea Ana_o mai demult de snitele.
Bafta douradoudou la varza calita, sigur iti va iesi o delicatesa

celesta cred ca peste jumate de ora as manca si meniul tau chiar daca ciorba de perisoare nu mi-a placut niciodata, dar salata de sfecla as manca si acum , asa ca as veni cu mare placere la masa

14+

Mergi la inceput

As mai vrea si eu la eco, dar tocmai luna viitoare cred ca ma mai duc si probabil ca de acum incolo, daca totul este bine o sa fim cu toate programate mai rar la ecografie.
Asa ca tare dor o sa ne fie de puiutii nostrii

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Buna burtici ,
sunt si eu o viitoare mamica de noiembrie si as dori sa ma alatur voua daca ma primiti.Sarcina am obtinut-o prin FIV ,dupa mai multe incercari esuate.
DN. 15-03-1978
UM. 12-02-2010
DPN.13-11-2010

Corina ,mama de13+

Mergi la inceput

Felicitari cor-cora si bine ai venit printre noi
Sarina usoara, BB sanatos si la termen!
Ma ocupa acum sa te pun in lista

14+

Mergi la inceput

Gata cor-cora bine ai venit intr-un grup de 74
Suntem ceva la numar nu gluma

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buuuuuunaaaaaaaa!
Pam-Pam, vad ca sunt prima venita, din gasca plimbareatza!
Fetelor, a fost asa frumos!! Eu, una, m-am simtit foarte bine! Am ajuns impreuna cu Simona_Maris, am intarziat putin din cauza mea, ca m-am trezit mai greu, dar fetele erau rasfirate, toate cum au inteles. Dar jap, olteanca a prins curaj, a strigat la Miruna(de fapt Anca, Miruna e al doilea nume), apoi ne-am gasit cu toate, rand pe rand. Fumoasa gasca noastra, am luat brunch-ul impreuna, am avut si 3 copii cu noi, unul mai scump ca altul(mame frumoase, deh), oricum, eu sunt foarte incantata, Anya a facut poze la greu, probabil o sa le uploadeze cand poate. Mai vreau!!!!!!!!
Sunt inca in parc(cu gandul), la saltele...

Ana
14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

bine ai venit cora

si 12+

Mergi la inceput