Licurici de ianuarie - februarie 2009 (104)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

da bebelusi, imi amintesc ca ti-am spus cum sta treaba cu ovulatia si ma bucur mult ca a mers! eu l-am facut pe david exact in ziua 14.

vrei fetita sau baiat? stiu ca e f f devreme, dar nu ma pot abtine sa intreb dinastea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Mister papa si mai blenduite - dar nu pasta (lasagna, tocanita pui la cuptor cu zarzavele) si neblenduite (spaghetti carbonara, bolognese, cottage pie din borcanel). Mananca din manuta paine, fructe, grisine, prajitura de casa, biscuiti, carnatul sterpelit de la mama din blid (macar pe faza asta cumparam numai carnati de calitate premium).

Citisem in ceva articole si mi-a spus si health visitor-a ca e o legatura directa intre mestecatul mancarii si dezvoltarea vorbirii (se referea la miscarile limbii in gurita). O sa caut si voi pune link.

Ledi, multa sanatate sa aveti cu totii. Asa-s astia mici, cei mai fericiti cand se joaca cu alti copilasi, cu cateii, cu pisicile, animalutele...

Mai stiti ceva de Bee? Irina, tu pe unde esti?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Uite aici:

http://www.dumex.com.my/young_children/child_development/article/4_10_yrs_Child_Development_20

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mai am uitat sa zic ca fii-miu nu e decalotat,oricat am insistat eu pe acolo,se strange la loc si o luam mereu si mereu de la capat.Acum ma ingrijoreaza galma,dar ma ingrijoreaza si fimoza asta.

Dark,stiu ca e fericit cand e afara si ma bucur enorm,insa nu pot sa nu ma ingrijorez,stiind ce probleme are el.Eu sunt stresata mereu in parc,ba ca se duce la toti cainii si ii alearga si intr-o zi era sa-l muste un pechinez,plus problema cu microbii ,ba ca pune mana pe toate prostiile si apoi baga mana in gura si mereu tre sa fiu pe faza sa-l sterg cu servetele...ba ca sunt multi parinti care-si aduc copii in parc si cu febra,avand nush ce viroza sau cu enterocolita(asta cam pe vineri parca a fost)..iar cu cateii,off,daca aveam eu catel,stiam o treaba,dar asa chiar nu stiu,mai ales ca multi chiar nu se ocupa de ei cum ar trebui..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

ledi, pe unde e umflatura? daca e mai inspre varf poate s-a strans mizerie dinaia. am mai vazut asa la baietelul unei prietene, avea o umflatura destul de mare. l-a decalotat dr si a iesit tot. oricum...intreaba un medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bebelusi, felicitari multe!!!! Si mie imi vine sa zburd stiind cat ti-ai dorit bebe!

Wow Dark, ce vorbaret e Mister!

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Bebelusi felicitari si sarcina usoara. Fetelor nici nu va dati seama ce ma bucur cand citesc asa vesti. Abia astept povestile voastre de gravidute si sa ajungem sa scoatem pentru fiecare ca mi-a placut faza aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Aici sunt !
FELICITARI PATRICIA!vezi ca test fals slab poz nu exista ?deci o sa te vaz graviduta!

Nu va suparati pe mine sunt f alergata, si cu job la CMU si cu spital si fac scoala de soferi am luat deja 3 lectii.Suntem pe ultima suta de m cu apartm cred sapt asta e finalizarea actelor.Sunt doar f suparata ca R e angajat la stat si dupa cum stiti...abia gasisem un echilibru eu cu 2 joburi stabile si sper si cu gravidutelele-acum e pauza se muta din sediul respectiv dar imi e cam teama de ce urmeaza ca vrea de 2 ori pe sapt si sa se termine cursul in 2 sapt.Ideea e ca eu sunt una cu 2 joburi plus minus 1 , plus scoala asta de soferi ca deh acolo e cam in pampas tre sa ies si fara Radu, plus Andrei, casa de invatat!!!nu mai zic...si inca nu fa si garzi.Si el pare sa nu se agite prea tare sa mai aoiba inca o varianta si asta ma supara.Zice ca orice gaseste este full time si deocamd nu e cazul sa plece mai ales ca actele la banca sunt pe numele lui, serv lui etc etcIn fine

De blenduit nici noi nu mai blenduim de la episodul rotavirus.Insa A tot spre 3-4 scaune are pe zi, a crescut max 100 gr pe luna.Are 10kile si 100 grame atat!cred ca e cel mai mic baietel.Incepusem chiar sa ma intreb dc are vreo malabs dar i-am dat biotics si scaunele sunt mai bune...pesemne ca ramasese cu ceva dupa diareile lui.

Ma duc sa citesc ceva derpre trombocitopatii am de prezentat miercuri.Bee e relativ bine, o las pe ea sa va spuna mai multe, s-a infirmat leucemie/limfom dar se marseaza pe div boli autoimune, inclusiv sd antifosfolipidic.Mai are de mers pe la medici pt stabilirea corecta si completa a dg.Oricum o per f stresanta si pt ea.Personal si eu si ea credem ca per de anul trecut cu mare stres cu Alexiuta a lasat urme

Va pup cu drag

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

noah, deci ajutorul pentru handicapati si indemnizatia pentru copii nu se reduc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Felicitari Patricia! Sarcina usoara si bebe sanatos.

Bee multa sanatate. Te imbratisam cu drag.

Dark pupam vorbaretul cel frumos. Bravo pentru cate stie. Baietel destept.

Multa sanatate tuturor.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput