Licurici de ianuarie - februarie 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 6
bebelusi spune:
FETELOR, TREBUIE SA VA ANUNT CA AM FACUT SI TESTUL DOI SI E CU DOUA LINIUTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SA MAI AM DUBII??????PANA MERG LA MEDIC???????
SUNT ASA DE BUCUROASA DE MI-E SI FRICA SA MA BUCUR..........
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Leditia spune:
Patricia,felicitari!Sarcina usoara si bb sanatos.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
deliafairais spune:
wow patricia, ce veste buna!!! ma bucur f mult pt tine, ca stiu cat ti-ai dorit! sa ai bebe sanatos, frumos, destept etc...e lunga lista
gata, de acum ti se potriveste nick-ul. pana acum aveai un singur bebe, acum poti spune 'bebelusi'
sarcina usoara!
DarkBendis spune:
Yay felicitari multe, Patri!!! Ce ma bucur pentru voi! Sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos in ianuarie!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
DarkBendis spune:
Asta micu al nostru e vorbaret tare Joi seara, vazand o minge in curte a inceput sa ne arate "Iz a ball!" - asa ca ieri i-am cumparat o minge care e momentan jucaria preferata (toata ziua ne povesteste "iz a ball" si "u-ze-ball" ("where's the ball") iar ieri ma intreba "u-ze papa?" (adica unde-i mama potolul ca mi-e foame?) si "u-ze tata?" ca nu stia unde disparuse tati. Ce mai cuvantareste Mister: pa-te (lapte), teddy (ursuletii), kitty (pisica- fie madamele noastre fie pisici in poze), pa adica apa, ba-ba sau ba-na adica banana, am-am sau uf-uf pentru catei (asta e prima combinatie romana-engleza) spune si face bye-bye si mai sunt...
Vorbaret ca parintii lui
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
Bebelusi felicitari! Sa ai o sarcina usoara ca un fulg si un bebelus sanatos! Felicitari mamico!
Andreea sunt sigura ca o sa vina timpuri mai bune si pt voi! big hug!
si aidan are nopti in care se trezeste si ne tine ore in sir...azi noapte insa a dormit de la 9 la 7:30 fara intreruperi. M-am trezit umflata de somn, nu imi mai aduc aminte cand a fost ultima oara cand m-am trezit asa de tarziu:)) L-am obosit bine ieri, am mers in parc, s-a dat pe topogan non stop, a invatat sa se urce singur si sa se aseze in fund, pana mai acum doua saptamani se aseza cu capul inainte si asa isi dadea drumul:))
In privinta mancarii...fiecare face cum crede, dar chiar Pyc care parca este medic nutritionist? recomanda sa incepem sa ii lasam singuri sa manance. Noul trend de diversificare (auto diversificarea) chiar in asta consta, se da copilului de la sase luni bucatele, nu blenduit si se lasa ca el sa manance atat cat simte nevoia, la urmatorul copil cu siguranta voi incerca asta.
Cred ca ne subestimam copiii, exact cum spunea Porumbita, ei sunt capabili de mult mai mult, noi suntem cei care le punem limite cu bune intentii fireste, doar ca uneori intentiile noastre nu coinci cu intentiile lor.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Leditia spune:
Buna fetelor.
Sunt prin zona,va citesc,dar am o stareee...
David a dormit azi 20min,daca le-a dormit si pe alea,pe mine ma doare burta si operatia de ieri..si tot ieri dim am observat o galma pe putzulica lui fii-miu si nush ce-i cu ea.
De o vreme m-am apucat sa-i fac exercitii pe-o minge de cauciuc si sa atrag copilul si sa-i arat ce fain e sa topai pe ea si sa te joci cu mingea aia,mai intai topai eu.Ieri am cazut de pe ea in topaiala mea si de atunci ma doare burta.
Drita mea isi renoveaza cabinetul si si-a mutat programarile si toate cele la o clinica privata,insa nu mai are program si sambata,prin urmare mi-e imposibil sa ajung la ea in intervalul acela si nush ce sa fac,ca e musai sa ajung.
In rest,ma simt tare obosita si nush,am o stare sufleteasca tare aiurea,ca s-au intamplat prea multe sapt trecuta.
David e mai bine acum,i-a trecut viroza,cred eu,desi mai haraie uneori..
E foarte fericit cand mergem afara,e foarte sociabil,ii plac copiii si ii plac cateii.Ieri s-a jucat cu un catel si s-au tot pupat.Stiu ca par paranoia si poate ca sunt,dar am o stare de nervozitate pe care evident ca nu mi-o exprim pe moment,caci vreau sa fie fericit,dar ma seaca cand se pupa cu cateii in parc sau mai stiu eu...ma tot gandesc ca poate lua tot felul de microbi si nu stiu daca acei catei sunt deparazitati,curati,vaccinati..Insa el e topit dupa catei..porumbei..
Afara alearga mereu,se duce la toti copii sa-i mangaie,sa-i pupe(desi eu ma milogesc de el pt un pup ca de toti sfintii),chiraie de fericire..cred k e cel mai galagios copil din parc
Cam astea sunt vestile despre noi..
O zi frumoasa tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
deliafairais spune:
andra, chiar e vorbaret piticul vostru! al meu vb toata ziua in limba lui, zice mama, tata, papa, uite, gata, da(sa ii dau), pe nu il stie in toate formele sale (zice nu, i-i, da din cap ca nu si arata si cu degetul), mai zice diny (sora mea) si cam atat. si latra 'ho-ho' cu toate patrupedele.
bebelusi spune:
Delia draga mea sa stii ca ai si tu o contributie la bebele meu, ti-am urmat sfatul cu a 14 zi si zilele din apropiere si se pare ca s-a adeverit. E prima luna cand tin cont de asta. Sper ca nu gresesc, tu m-ai sfatuit asta nu?
Va multumesc din suflet fetelor ca sunteti alaturi de mine
Ma duc sa fac un nani ca mor de somn, vb dupa aceea
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
deliafairais spune:
eu nu ii mai blenduiesc nimic de mult. tot ce intra intra bucatele, unele chiar ies asa
ledi ma bucur ca i-a trecut raceala. poate reusesti sa te mai odihnesti putin, acum ca ai macar o grija in minus...