Licurici de ianuarie - februarie 2009 (104)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Noi ne-am imbolnavit...

Adica oaresce muci, stare generala alterata, febra mare, 39,1.

Eh, de la ce-o fi, nu stiu, din parc, ca era partenerul de joaca Sabin mucos rau joi, de la ziua de ieri, ca am lasat-o si pe ea in maneca scurta, desi nu era exagerat de cald, ba iesea soarele, ba se ascundea dupa un nor...

Patricia, muuullteee felicitari! Sa-ti mearga bine cu sarcina!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

ingrid eu cred ca e fff tarziu intre 2 si 3 ani;
mestecatul e un reflax care apare multttt mai de devreme;
Pai, eu ce sa zic, decat ca pediatra aia o fi lipsit la cursul ala sau nu l-a inteles, si mai si vorbea la tv (ca nu era de la mine citire).Si alex mananca, daca-i dau, si bucatele mai mari, insa nu le mesteca si incearca sa le inghita ca atare, ceea ce nu imi convine insa pt stomacelul lui.De muscat, musca din orice, dar atunci rupe bucati mari pe care trebuie sa bag mana si sa le scot, ca nu le poate inghiti (sta cu ele in gura si 10 minute) ca nu le mesteca, le moflaie doar, le trece dintr-o parte in alta, parand a le mesteca, dar, nu, le moflaie doar.Asa ca, deoacamdata, mai asteptam la capitolul asta, dar cine poate, f bine.
Citat:
citat din mesajul lui Porumbitaref la mers, baiatul nasilor la un an si 2 luni a inceput sa mearga tinut de mana, la si 5 luni si-a dat drumu singur
alex, la 1 an si 2 luni a acceptat sa mearga de manute (pe langa mobile mergea mai demult), deci pe la 1 an si 5 luni sa ma astept sa mearga singur . Cam naspa, ca pe 27 iunie mergem la mare (am un verisor care are o pensiune la 2 mai si ne-a invitat) si speram sa mearga pana atunci. Dar asta este, vom vedea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

FETELOR, TREBUIE SA VA ANUNT CA AM FACUT SI TESTUL DOI SI E CU DOUA LINIUTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SA MAI AM DUBII??????PANA MERG LA MEDIC???????SUNT ASA DE BUCUROASA DE MI-E SI FRICA SA MA BUCUR..........Mami puiutului Vlad MihaiCutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Patrix, ce dubii sa mai ai, mai! Nu ti-am zis eu!
Felicitari! Sarcina usoara si bebe super frumos si sanatos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui axis

noah, deci ajutorul pentru handicapati si indemnizatia pentru copii nu se reduc
deci si noi mamicile si copiii vom lua in continuare cat luam? sau e vorba doar de alocatiile lor? ca eu nu ma uit, ca-mi creste tensiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

mie mi se pare chiar patetic sa iei 15 % din alocatiile copiilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

mie mi se pare chiar patetic sa iei 15 % din alocatiile copiilor...

mamica de pui zambaret david din 4 ian 2009

Mie mi se mai pare patetic si sa iei 15% din ajutorul de somaj, avand in vedere acest caz: http://razedesperanta.wordpress.com/2010/05/05/neli

de pe blogul meu.

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

selene, sa-i treaca repede la dariuta Bee, sanatate multa!Si lui alex ii place f tare in parc, la copii, si incearca sa se tina dupa ei (de manute ) ceea ce, evident, nu reuseste!
La jucarii, ne dam in leagan, topogan, si inca doua chestii care nu stiu cum se numesc. Si cea mai tare faza e ca are un balansoar preferat, unde ne dam noi aproape mereu, si daca e cumva ocupat, se duce acolo si sta langa el pana se elibereaza .Ieri, in premiera, a plans cand au plecat musafirii, i-a parut rau ca pleaca....

Mergi la inceput

Noi nu vorbim, decat silabe bebelusesti. Si nu pot sa zic ca intelege tot, dar intelege cand plecam afara, cand vine taica-su de la serviciu, cand ii dau papa, cand ii zic ca-i dau apa si inca cateva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Miere, eu nu mai trag sperante sa ma odihnesc curand. Vorba lui barbata-miu "la pensie".
Patricia, felicitari! Zici ca ai tinut cont de ziua a 14a? Pai atunci, sa-ti traiasca baiatul.
Mai ce copii vorbareti aveti voi. Ilinca zice doar: nde e (unde e), uite/uiti, pa (apa), pie (paine). Atat. Mama/tata a uitat demult. In schimb acum e in plina anxiety separation (sau cum se cheama perioada asta dupa 1 an). Urla cand plec, cand intru in baie, cand inchid usa la bucatarie. Macar Tudor la varsta ei urla "mama", ea doar urla.
Ledi, eu zic ca nu e nimic.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Am "aruncat" o privire la Odiseea de ian-feb 2011 si am vazut ca Ileana Cosanzeana, o mamica de ian-feb 2009 e si ea acolo graviduta. Deci Cadia, Ella, Bebelusi, Ileana... cine urmeaza ? Cami, vii tu la rand, nu ?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput