Licurici de ianuarie - februarie 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 17
roxanaz spune:
buna ziua doamnelor
Patricia, felicitari pentru sarcina, sa fiti sanatosi toti 4 si fericiti!
Iulia maica ce cald la voi!! Carla e bestiala ca de obicei ![]()
Dark, amr 12 zici? ![]()
Bee, imi place atitudinea ta... sunt sigura ca se vor rezolva lucrurile.
de noi ce sa va zic - de cand cu renovarile si mutarile de abia am timp sa stau cu copiii, mai am doar 2 saptamani sper si ne vom muta in casa noua si rasfat va fi pe noi! ca e extrem de obisitor
Domnisoara Eva e din ce in ce mai infipta si ambitioasa, vrea sa se dea singura in leagan, sa manance singura, sa plece la plimbare la 7 dimineata (ca se trezeste la 5... :(() si tot asa. are cateva masele noi care din fericire nu s-au soldat decat cu lipsa de somn si treziri aiurea. in rest.. totul ok.
pupici tuturor!
Porumbita spune:
ce mai citesc la cealalta odisee:
"Neoficial : in aceasta dimineata in sedinta guvernului s-a votat plafonarea la 600 lei.
Corina tot neoficial se vor mari ambele impuneri : si cota unica si TVA. Din iulie. Indiferent de rezultatul masurilor actuale.
alinuk spune:
eu maine voi fi in fata guvernului
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145&whichpage=8
paote aveti ceva idei rpd pt slogan si mesaje de impact
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
anna-mama spune:
Bebelusi, sunt foarte fericita pt tine, stiu cat ti-l doreai si a venit la fix! Sa iti dea Dumnezeu sanatate, o sarcina usoare si copii sanatosi!
Nu te mai stresa cu indemnizatia, ai grija de tine si o sa vezi ca o sa se aseze lucurile cumva sa fie bine 

Si l-am vazut si pe frumosul Vlad 
Porumbita, suntem bine, multumim de intrebare. Eu sunt prinsa cu niste trebi, in plus al meu copil nu se joaca deloc singur, tot tipul numai cu mine si daca nu vreau sa ma joc cu el ca am treaba tipa si tipa... ai vostri, tot asa dupa fusta voastra stau?
Am vazut multe poze superbe cu licurici 
Veronica, offf, si noi o sa facem un drum pana in Germania cu masina, citeam cat de tare s-a plictisit Alice... cu mancarea cum te-ai descurcat? Eu ziceam sa-i pregatesc niste conserve de acasa... Cu dormitul, ati facut rezervari de dinainte pe unde urma sa opriti, sau ati cautat pe loc sa va cazati?
Ledi, nu stiu de ce s-a intrerupt azi, am incercat sa mai sunt dar nu s-a mai format...va pup cu drag 
Va pup pe toate
e simplu, doar sa vrei!
bebelusi spune:
Anna sotul meu e bugetar si in lunile bune castiga 14 mil, ce se va intampla cu familia mea cu 2 copii daca i se iau lui 25%, iar mie mi se dau 600 lei????
Am si rata la banca ca tot omul...
Cum pot fi linistita 
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 4+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
alinuk spune:
am depus cererea pt protest
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"
Nimic nu-i intamplator!
bebelusi spune:
Bravo Alina, sa speram ca puteti face ceva
Cutiuta cu bijuterii
veronica75 spune:
Iulia ii sta foarte bine Carlutei cu cercelusi. Spune-mi si mie cum se comporta: plange?, se trage de ei? a durut-o?
Vreau si eu sa ii pun lui Alice
sa stiu la ce sa ma astept.
Roxana - felicitari pentru casa noua
, da sa stii ca oboseala o sa mai ai si la despachetat
- spor la treaba.
Fetelor imi pare rau de ce se intampla prin Romanica: cu indemnizatiile si toate alea... 
Anna - te-ai gandit bine cu mancarea. Noi am avut o lada frigorifica si in plus mai comandam supe, ciorbe si ii dadeam sa pape de la mine. Am mai avut si borcanele ( in caz ca nu voia altceva)pe care le incalzeam la restaurant.
E bine sa ai si ceva de rontait: biscuiti, grisine, stiksuri, cozonac, ...pe mine m-au ajutat.
La cazare, nu am facut rezervari pt ca nu stiam pe unde si cand ajungem. Daca se facea 19.30 cautam cazare in localitatile aptropiate de autostrada. Mai sunt hoteluri si pe autostrada, dar trebuie sa le gasesti...
Am avut mareee noroc ca Alice doarme noaptea si nu a facut nici un fel de scandal pe la hoteluri
.
Fetelor, Bafta! cu cererea de protest.
Fotografii noi si vechi 
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png
Anuc spune:
Alinuk, bravo! Eu luni las copiii la soacra-mea si vin! Nu cred sincer ca vom face ceva, dar macar sa ma descarc, ca sunt plina de draci!
Mami de Ioana&Filip
bebelusi spune:
Am vazut si eu Iulia cercelata, e scumpica foc
Cutiuta cu bijuterii