Licurici de ianuarie - februarie 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 18
deliafairais spune:
bebelusi, incearca sa nu te stresezi f mult...ca stii ca amandoi bebeii tai simt daca esti stresata. e adevarat ca e aiurea situatia... dar uite, o chestie pozitiva e faptul ca pt cel mic ai toate lucrurile de la vladut.
plus ca pana nasti tu mai e destul de mult, poate da Dumnezeu de se rezolva problema.
Alina1976 spune:
Hello,
Crisspy, poze canci
...ca nu am mai facut de ceva timp
...in fiecare zi ma gandesc ca trece timpul si vreau sa le fac poze si de fiecare data imi amintesc ca am uitat sa pun aparatul la incarcat
...so, imediat ce am pun, cross my heart...![]()
Naty, suntem bine. Ana cu gradi...a mai fost racita dar nu exagerat. Se pregateste intens pentru serbarea de sf. de an, prima ei serbare
. Are rolul de regina intr-o piesa. Acum ma chinui sa fac rost de costum, ca cica e regina chinezoaica...de unde fac eu rost de costum de regina chinezoaica habar n-am ![]()
.
Voi? Ioana? Nadia?
Pati, linisteste-te ca oricum nu rezolvi nimic acum. Nu faci decat sa te superi si atat. Trebuie sa speram ca o sa se rezolve situatia asta intr-un fel....nu o sa-l lase o tara intreaga pe nenorocitul asta de B sa faca asa ceva!! Este inadmisibil! Sa ajunga sa ia bani de la copii!! Asta este sub orice critica. Imi vine sa-l impusc! ...na ca ma enervai eu acum
...tu ai grija de BB mic si de cel mare pana una alta.
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
Leditia spune:
Buna fetelor.
Va imbratisez pe toate,caci am vazut ca e mare suparare cu indemnizatiile si va dau dreptate si imi pare tare rau.Eu sunt alaturi de toti cei care sufera in urma acestor masuri,indiferent ca ma afecteaza pe mine sau nu.
Despre noi..
Am fost ieri la dr,2 secunde a stat sa se uite,cel mai rapid control pe care l-am vazut vreodata.Concluzia..are fimoza cicatrizanta din cauza mea,ca am umblat eu acolo.Pai nah,asa mi s-a spus,ca nu umblam de nebuna la putza lui nu?A zis sa nu mai umblu acolo,ca toti au fimoza si ne vedem la 2 ani.
Galma este smegma si ca e ok,sa nu-mi fac griji.
Apoi am fost la drita pt fibroza.Copilul haraie oribil de ceva vreme,nu e incarcat pulmonar,la plaman cica nu se aude nimic,e incarcat sus,in caile respiratorii superioare.L-a auzit si dna dr cum haraie,insa prea putin.
Din pacate de fonduri nu se aude absolut nimic,apelurile mele catre casa de asigurari si minister au fost in zadar,am fost dusa cu zaharelul si mintita.:(.Nu stiu daca mai pot spera la fonduri anul asta,cand se petrece ce se petrece in tara asta.
Am dat ieri 13mil pe 2 cutii de pulmozyme,care-mi ajung 12 zile,dar am zis sa-l ajut,ca nu-l pot lasa asa.Imi vine sa-mi smulg parul din cap cand il aud cum face si cum respira!
Ce sa mai zic sunt foarte suparata.
Cresa iese din discutie in cazul lui,chiar si gradinita la 3 ani..prin urmare nu stiu cand ma voi intoarce la munca,iar asta e groaznic pt bugetul nostru..Plus ca innebunesc acasa..plus ca ma gandesc ca peste 3-4 ani nu stiu cine ma mai angajeaza pe mine la varsta aia,dupa o asa mare pauza..
In fine,probleme multe,rezolvari putine sau deloc..din pacate.
Astept sa vad ce rezolvam si la Tm si mai vedem.Momentan sunt tare descumpanita,suparata,ingrijorata....
Mai voiam sa mai scriu,dar nu vreau sa va mai incarc cu problemele mele ,de aceea,nici nu prea mai scriu.
O zi frumoasa si numai bine va dorim.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
iuliacris spune:
Naty,Rox,Veronica, Bebelusi multumim de complimente
!
Vero, sa stii ca n-a fost chiar asa rau cum m-am asteptat cu cerceii. Am luat o prietena cu mine ca Cipri nu vroia sa vina, oricum el ar fi vrut sa nu-i pun deloc, dar s-a resemnat intr-un final, de fapt din cauza lui am amanat atat. Prietena mea a tinut-o in brate, cu un brat i-a tinut mainele si cu cealalta a tinut-o de frunte sa nu se miste. A trebuit sa-i puna in fiecare ureche pe rand ca isi misca totusi capul, ca na, trebuia sa se uite dupa pistolul ala... A durat cateva secunde. A plans tare, dar a tacut imediat ce am iesit de-acolo, nu si-a pus deloc mainile la ureche, nu se trage deloc de urechi, cred ca ajuta faptul ca sunt bobite, nu verigi. Trebuie sa-i tina 6 saptamani si apoi se pot schimba (o sa-i pun pe cei primiti la botez). Trebuie sa dezinfectez urechea si sa-i rotesc de 2 ori pe zi, plange de fiecare data, dar nu cred ca o doare, cred ca nu-i place ca o tin imobilizata si e rece dezinfectantul.
Rox, ce bine ca ati terminat renovarea, ce bine o sa fie cand veti fi instalati!
Intram si noi in posesia casei pe 28 mai, urmand sa ne mutam pe la inceputul lui iunie. O sa fie nebunie si pe la noi, in 10-16 iunie vom merge in California, apoi pe 24 iunie venim in Romania. O sa impachetez si despachetez in continuu
Anna, ce bine ca ai mai intrat, mi-a fost dor de tine. Si Carla e tot dupa mine, pana acum doua zile puteam gati si ea statea pe langa mine si se juca. De doua zile nu stiu ce-a patit, imi impinge picioarele sa plec de langa aragaz si maraie. Asa ca gatesc cand doarme. Si eu am emotii cu mancatul pe drum, ca vad ca nu se mai prea da in vant dupa borcanele, desi cred ca mananca totusi daca-i flamanda. partea proasta e ca refuza bananele de vreo 2 saptamani,le scuipa efectiv, desi ii placeau f. mult inainte.
Mai, eu va doresc sa reusiti ceva cu protestul asta, desi nu prea cred, din pacate. Oricum, macar bataie de cap sa le dati, e strigator la cer ce se intampla!
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
bebelusi spune:
Nu imi place sa ma plang si sa fac pe victima ca sunt oameni cu probleme mult mai mari, dar chiar m-au enervat astia
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 4+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Carmen_Marieta spune:
Buna seara fetele,
dupa o absenta destul de mulkta, dar motivata, intru si eu pe fuga(plec de la servici in 5 min)
Ledi pup, eu cred ca alaturi de fete te descarci, si te simti mai bine, toti avem probleme, ale tale sunt mai delicate..
va doresc multa putere, iar micului David multa sanatate.
Patricia incearca sa te calmezi, nu-ti faci bine tie, lui vladut si bb-lui mic.
Incerc sa intru mai des sa va povestesc de Stefan, am pus cateva poze pe mail.
Micola l-am vazut pe Alex, doamne ce s-a schimbat...
De fapt am vazut multe poze cu ;icurici superbi... 

tuturor..
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
Carmen_Marieta spune:
Buna dimineata,
Hristos s-a Inaltat!
am putin timp sa intru sa mai citesc despre licurici si mamici..
Cand sunt la curent cu tot mai vorbim...
O zi buna va doresc..
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
fil_lily spune:
Buna dimineata si de la noi.
Am reusit sa pun si eu cateva poze pe gmail cu Ary,si cu ocazia asta am vazut si poze cu licurici superbi-Daria,Paul,Caterina,Filip,Alexia,Lachlan,David,Carla,Nadia,Vlad,Aidan.
Cresc puiutii nostri foarte repede.
Cuscra,l-am vazut si pe Alexutu,o minune de baiat,ce sa mai zic
.Multi
de la Timea.
Noi am avut o saptamana mai putin placuta,amandoua am avut virus stomacal, Ary s-ar parea ca are si cata infectie urinara,dar trec toate.Ne bucuram de vreme si de faptul ca peste 1 luna iar venim in Romania pt.3 luni![]()
Felicitari celor 4 mamici gravidutze.O sarcina usoara va doresc
.
mara95 spune:
cica aseara s-ar fi zis la realiatea ca indemnizatia scade cu 15 %.stiti ceva?ca eu nu am gasit. altfel tb sa ma intorc la serv.
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata