Licurici de ianuarie - februarie 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 16

iuliacris spune:
 Micola, sper sa fie OK analizele, nu ma pricep deloc. Mi-ai facut o pofta cu gogosile alea...
Selene, e tare  frumoasa Daria, reusesti sa o surprinzi in ipostaze tare faine!
Naty,ce sa mai zic de papusile tale, niste finutze, le admir intotdeauna!
Aalina, LMA cu intarziere pentru feciorul al mare! Cum mai stai cu piticii de pe creier?
Flo, multa, multa sanatate iti doresc!
Ariya, ce bine ca mai treci pe-aici, sper sa ajungi cumva la liman cu oboseala!
Am reusit si eu in sfarsit sa-i pun cercelusi Carlei, tat-su s-a resemnat pana la urma, ca nu vroia, iat-o
http://picasaweb.google.com/iuliademeter1/Mai2010#5469687056028338994
Multa sanatate tuturor!
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla

Alina1976 spune:
 Buna seara la toata gasca (sau buna dimineata dupa caz 
)
Inainte sa dati cu pietre stati asa sa va spun ce-am mai facut.
Pai programul meu incepe la ora 7.00 dimineata cu igiena personala, apoi masa Sabinutei, masa Anei, imbracat Ana si mers la gradi, eu la munca pana pe la ora 17.30 (in cel mai bun caz) sau 19.00 in cel mai prost caz. Seara sunt rupta de oboseala insa am program cu fetele pana pe la 22.00 cand cad lata 
...
So, timpul meu de a mai face si altceva este fff limitat.
Sa nu credeti ca nu mi-a fost dor de voi. Ma mai tine la curent Alinuk sau Bebelusi....deci stiu cam ce mai puneti la cale ![]()
![]()
Am aflat vestile buneeee 
, BRAVO PATI!!!! Sa fie intr-un ceas bun 
....dar le-am aflat si pe cele mai putin bune 
, BEE sper sa fi bine si sa treci peste impasul asta 
Despre Sabinutza pot sa va spun cam asa:
Are in jur de 78 cm si pana in 10 kg, alearga dupa sora-sa prin toata casa, este disperata sa iasa afara la leagane toata ziua daca se poate (dimineata dupa ce papa ne trage de mana si ne duce la usa si ne spune "PA"
). Stie sa imite mai multe animale, sa-si arate anumite parti ale corpului, ma ia in brate cand ajung acasa si imi zice "MAMI, mai, mai..." si ma mangaie pe par
.
Este moarta dupa ciorba/supa, pilaf, pere, sticksuri, suc de mere...si mai fura cate o firmitura de ciocolata de la sora-sa fara sa vad eu 
...o vad doar ca vine murdara la gura de zici ca mancat o tona. Isi suge degetul mai ales cand se alinta sau este obosita. Si ce sa va mai spun, este o dulceata si mor dupa ea 
Cam atat despre noi, asa in mare....
Va pup DULCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 

SABINA-MARIA
 (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
 (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

bebelusi spune:
 Ultimele 5 poze sunt mai recente cu Vlad, nu cred ca v-am mai aratat de mult pentru ca nu sta la poza, vrea sa ia aparatul
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 4+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

bebelusi spune:
 Alina multumim de vesti, ma bucur ca ai mai intrat pe la noi, te iertam cu conditia sa intrii macar o data pe luna la raport
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 4+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

crisspy spune:
 Alina86 
 da' pentru nishte pozici cat trebuie sa mai asteptam? Ia baga matalutza pana nu dispari iar cateva pozici cu mandrele tale 

Crisspy, 
 fericita de 
 Razvi

Selene_Bunny spune:
 Fetelor, news de pe Antena3:
Indemnizatia are 3 variante:
- reducerea tuturor indemnizatiilor la 600 de lei
- stabilirea unei noi sume
- reducerea plafonului maxim
De asemenea, se vor reduce sau chiar anula trusoul pentru copii, alocatia monoparentala si cea complementara.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

ada_coman spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui ada_coman Naty ce a crescut Nadia... ![]() ![]() Crisspolis ma bucur sa citesc vesti despre voi. ![]() Veronica, ma bucur sa "aud" de voi. Ma bucur ca Alice a inceput sa pape. ![]() Mamica de   Daria-Ioana 15.08.2007 si   Karina-Nicole 29.12.2008 Daria Karina POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU  | 
Daca citesti pe sarite
Mamica de
 Daria-Ioana 15.08.2007 si 
 Karina-Nicole 29.12.2008 Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

DarkBendis spune:

Copilasi frumosi tare!!

[Io ma uit aici la Stirile din UK. In ultimele 90 de minute primul ministru laburist si-a dat demisia, avem prim ministru nou - 43 de ani, conservator cu guvern de coalitie si sotie graviduta]

Dark Bendis 
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

yashy spune:
 Multumim de laude!

Am vazut si noi copilasi care au crescut ca din apa!!
 Ce inalti sunt ai vostri...
 Luis cred ca are in jur de 75cm si 10kg jum... E in grafic, dar as fi vrut sa fie mai inalt...![]()
IRA, multumesc pt adaugarea in grup pe FB
. Si celorlalte fete care mi-au acceptat prietena sicelor care mi-au cerut-o!
Va doresc o zi frumoasa!!

Naty spune:
 iulia tare frumoasa e Carla, cu tot cu cercelusii ei.
patricia l-am vazut pe Vladut, ce smecheras e!
alinaaaa ce bine ca ai mai scris. Ana ce face?
 Raluca, mamica printeselor   Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) 
 NOI
Asa a venit pe lume Ioana