PEPENASI iul/aug'08 -- Bun sosit Matei! (184)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Mona Doamne ajuta sa nu fie ceva grav! off, multa sanatate si putere!

Dana buna intrebarea cu laptele! Si eu vreau metode de schimbat laptele praf. Eu am incercat cu lapte din comert si nu a vrut sa-l bea. La sfatul unei mamici am pus 2 masuri de cereale, sa ii fie familiar gustul, da' tot nu l-a acceptat. Ce sa fac ca si asa sotul ma bate la cap ca de ce nu-i dau lapte normal, sa mai scapam de-o cheltuiala...

Atb ma bucur ca ai mai povestit despre voi! Ma bucur ca va e bine si ca te descurci!

bb2 hmmm, eu in principiu nu-mi mai doresc deloc, cam ca si Nati, si Tecky, vreau sa mai fac si ceva pt. mine, sa-mi recastig macar o parte din libertatea pierduta. Mai am momente cand ma gandesc ca poate ar trebui un fratior/surioara, da' imi revin repede cand imi amintesc de noptile nedormite, de colici, de statul la san cate 2 ore, de urlatul in carucior ca vrea pe jos, de caratul numai in brate, etc... Sincer mie mi s-a parut, si inca mi se pare foarte greu (nu ma judecati prea aspru ).

Va , o dupa masa placuta va doresc, eu imi astept shmootza sa se trezeasca, sa pape si sa iesim afara, ca azi e in sfarsit soare!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Nu stiu.Oare a fost chiar asa cuminte Timi?In orice caz,noi ne doream foarte mult inca cel putin un copil.Mi-e chiar dor de clipele acelea...de care va e groaza voua ,plus ca,nu prea am fost genul de persoana care sa fiu foarte independenta sau sa tin mortis de timp doar pentru mine.Cea mai fericita sunt cand pot sa petrec timp cu sotul si copilul meu.Dar va inteleg perfect.Nu toata lumea e la fel.Eu sunt mai "casnica" de felul meu.

Si ca sa fie situatia mea si mai buna,azi i-au tras 800 de lei din salar sotului

Mona sunt cu gandul alaturi de tine

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Dana eu nu i-am mai dat Ioanei lapte praf de la 1 an si 2 luni. De atunci bea numai uht, eu am ales Milli.

Dia perfect de acord cu tine in ceea ce priveste bb 2, nici prin gand nu-mi trece sa mai fac vreunul. Eu abia astept sa mai creasca Ioana sa ma inteleg bine cu ea si sa pot si eu sa am o viata a mea, cat de cat.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

si eu ca si kimmy sunt o casnica de fel. eu as fi super incantata sa pot sta acasa ca la americani si sa ma ocup de cupii si de casa. nu am lucrat niciodata si poate si de asta nu ma vad facand altceva. asa ca abia astept concediile in 4, sa stam seara sa jucam un "nu te supara frate", sa le fac baita la amandoi, sa ne jucam toti, sa citim toti

-----

Mami de roza + 20 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

KIMMY - cum adica nu vii din CIC? Vii din CIC, doar ca nu ai beneficiat de indemnizatie, ca nu aveai vechimea suficienta. Sau am pierdut eu ceva pe parcurs? Tu ai avut prenatal si postanatal, apoi ai intrat in CIC sper, adica sper ca nu te-a apucat sa iti dai vreo demisie...
Ca nu ai beneficiat de indemnizatie, nu are nici o legatura. CIC inseamna concediu de crestere a copilului, si nu bani de primit sau nu. ai dreptul pana face copilul 2 ani, timp in care contractul tau este suspendat.
Ca sa te reintorci, faci o cerere de reintegrare sau nu stiu cum naiba ii spune, si ei iti redeschid contractul. Ei sunt obligati sa iti dea un post, orice post, dar nu sunt obligati sa iti pastreze scaunul, birou, functia sau salariul - asta daca intre timp s-au modificat organigrama sau prioritatile lor... Nu au voie sa te dea afara timp de... nu mai stiu.. parca 6 luni? Si nici daca se restructureaza postul. Trebuie sa iti dea altceva. Dar tu poti sa nu accepti.
Daca vrei insam, poti oricand sa iti dai demisia, dar NUMAI dupa ce ti-a fost reactivat contractul, deci clar faci intai cererea de reincepere si abia apoi demisia daca demisie vrei. De fapt incetare cu acordul partilor, ca la demisie ai preaviz, e alta poveste...

XENA - mi se pare ca tu iti impui o decizie. Eu as face invers. As astepta sa vina decizia singura. Sa ma trezesc intr-o zi ca asta imi doresc, neconditionat. Si gata. e singura cale sa nu ai ulterior nici un regret. Te alearga turcii cumva? Ai cumva 40 de ani si nu stiu io?

MCOCA - nu se prea poate raspunde la intrebarea ta, din pozitia din Ro. Romanul nu e chiar patriot (desi o sa imi iau rosii in cap)
Romanul e patriot cand lauda raul si ramul, sau cand da Hagi cu sutul in balon. Dar habar n-are ce face echipa de handbal, are oarece dubii cu privire la data diverselor uniri sau pierderi de teritorii, fiecare se gandeste 99% la sine si abia apoi se gandeste daca nu cumva comportamentul sau dauneaza celor din jur (ca e manea, ca e gunoi aruncat pe geam, injuraturi in gura mare sau chestii scoase si bagate in plina statie de autobuz sau in autobuz, cand tu esti cu copilul de mana).
Si nu spun ca patriotism ar insemna sa nu injuri, dar patrotismul e respect, iar tu intrebi daca merge lumea sa viziteze cimitirele eroilor, cand putini stiu ce naiba e intre peretii muzeului de istorie din localitate?
Poate cimitirul vesel, da, ala se viziteaza ca e fun.
Sigur, au murit unii, ne mai si laudam cu asta, dar nu e ca si cum vibram!

Ma uit la astia aici cum scrie pe autobuze GO CANADIANS si dupa ce au batut la hochei, pe afisajele electronice scria FELICITATIONS si multi au staguri prinse la masina, in semn ca sustin echipa de hochei.
Sau cu cata mandrie isi protejeaza locurile, cat se lauda cu ce au, cum vibreaza in tot si toate.

Ce cimitir al eroilor bre la Bucuresti, ca e departe, autobuzul e jegos, pierzi vremea. Mai bine spargi o samanta in parc.

Eu m-as duce sa vad cum e cu debarcarea. Zau. Ma intrebam candva daca m-as duce sa vad Auschwitz-ul. Zau ca nu stiu daca as putea. Aici unde stam noi, e cartier evreiesc. Sunt religiosi. Au palarii si perciuni, haine negre. Toti. Nu o data m-am gandit, trecand pe langa ei, ca poate unii au scapat de acolo, sau ca sunt fii sau nepotii unora scapati de acolo. Si zau ca ma trece un fior... Poate ar trebui sa ma duc sa vad Auschwitz-ul daca voi avea ocazia...

DANA - si eu planuiesc sa tai suzeta, dar mi-e nitel frica.... Ce ma fac apoi? Trebuie sa cantaresc bine momentul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu n-am taiat suzeta, tocmai ca ma gandeam ca ce fac dupa. Dar am omis vreo 2 zile sa i-o dau la somn. A cerut-o el initial, dar i-am tot zis ca nu-i si a uitat. Oricum odata ce i-am luat-o nu mai aveam de gand sa dau inapoi ca e naspa apoi cand incerci iar. Si daca i-o tai ce? Daca e nasoala treaba nu poti lua alta?
Eu ma tot gandesc cum sa fac sa renunte la pampers. Dar crek va trebui sa i-l scot ziua. Ca nu vrea domne sa faca pe oala. Il distreaza, se aseaza imbracat, zice "oaoa" da nu face nik la ea.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

cum ce faceti bre dupa ce taiati suzeta? da' voi aveti numa una in casa? eu ma gandesc sa i-o tai pe una mai rufoasa pe care nu o mai folosim si daca nu merge si nu merge i-o dau inapoi pi aia buna si chiar si aia buna "e" de fapt doua asa ca o scot la capat cumva

-----

Mami de roza + 20 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Anka ,mersi de info.Nu,nu am semnat nici o demisie,am contractul suspendat.Doar ca am crezut ca daca nu am luat indemnizatie,ei nu mai sunt obligati sa ma ia inapoi...lipsa de informare,din nou

Cu suzeta,inainte de spania,aproape ca scapasem de ea.Ii taiasem si eu varful,si am ajuns deja de a si adormit de cateva ori fara ea.Acuma in schimb toata ziua sta cu ea in gura.(alta,ca aia taiata i-am pierdut-o in spain)Noroc ca nu a fost deloc racita,asa ca nu ma stresez,ca erspira bine pe nas.

Xeno,exact la fel ca Anka vroiam sa-ti zic si eu,doar ca am fost putin prinsa azi.Eu zic ca daca nu esti hotarata,nu te avanta.Cand e momentul,o sa fii sigura .Uite eu daca nu as fi in situatia asta nenorocita(pentru care sunt singura vinovata),de azi as incerca
Fug ca ma cheama la baita

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Fetelor, eu nu stiu cum vine aia ca suzeta taiata nu le mai place bebeilor, ca Miruna si le rupe singura cu dintii si ii plac de numa asa...Si noi avem vreo 5-6, mai ales ca ea sta cu 2 odata, una in gura si una la nas...
Miruna isi rupe si tetinele la biberon, si ii place sa bea asa, nu o deranjeaza...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dia_filipas

Fetelor, eu nu stiu cum vine aia ca suzeta taiata nu le mai place bebeilor, ca Miruna si le rupe singura cu dintii si ii plac de numa asa...Si noi avem vreo 5-6, mai ales ca ea sta cu 2 odata, una in gura si una la nas...
Miruna isi rupe si tetinele la biberon, si ii place sa bea asa, nu o deranjeaza...

inseamna ca tu trebuie sa o dezveti cu una netaiata cupii astia

-----

Mami de roza + 20 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput