PEPENASI iul/aug'08 -- Bun sosit Matei! (184)
Raspunsuri - Pagina 7
mcoca spune:
Nati, eu cred ca Mayei i-ar prinde foarte bine in acest moment un frate/sora sa se joace. Cand vine vecina pe la noi, care are aceeasi varsta, nu am treaba cu ele, in rest eu sunt partenerul de joaca, eu trebuie sa fiu acolo la 200%. Pachete pentru scoala oricum vei face, deci ce te costa sa mai faci unul in plus :). Eu imi doresc foarte mult inca un copil, tati mai are ceva dubii ...
Pe mine ma speria partea poetica, ca sa o parafrazez pe Anka. Cu dragostea impartzita, ca Maya va cobora de pe piedestal, etc.
Vicky si Printzesone
Didi81 spune:
Ana, si eu am dilema asta. Uneori sunt atat de convinsa ca vreau bb2, iar alte ori simt fix pe dos. Oricum noi mai amanam decizia asta pana ne cumparam o locuinta mai mare.
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
mcoca spune:
Moni, voi parca astazi mergeti la pediadru nu? Va asteptam cu vesti bune!
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Intrebare importanta : Voi mergeti sa vizitati cimitirele eroilor?
Eu nu.
Miercuri plecam in Normandia. Ei si ma intreba colegii daca merg sa vizitez plajele debarcarii. Eu zic NU. "NUUUUU?????" Nu! ce e de vizitat acolo? "PAi cimitirul eroilor." What??? Nu. "Aaa da, pt tine nu e important, dar pentru noi e. Ca oamenii aia si-au dat viatza pt Frantza" si bla, bla.
So, ce parere avetzi?
Vicky si Printzesone
Didi81 spune:
Vicky, nici noi nu vizitam de-astea. Alte popoare au un simt patriotic mult mai dezvoltat decat romanii, sa nu te mire ca reactioneaza asa. Uite de ex cum noi folosim cuvinte din engleza, pe cad francezii traduc tot, pana si numele proprii le pronunta "frantuzeste".
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
iriss27 spune:
mona, imi pare rau de ce vi se intampla, sper din suflet sa nu fie ceva grav!!
atb eu ieseam singura cu amandoi, dar aveam un carut mai lung si imi incapeau amandoi in carut si am invatat-o pe Yvo sa se tina de carut, ca asa fac copiii mari si o laudam, de zicic a cine stie ce minune face. Iar David imi dormea mereu in parc, asa ca alergam mai mult dupa mandra, era drept ca se mai trezea si el, dar aveam o gasca de mamici, care se mai uitau la Yvo cat timp ii dadeam eu atentie lui Dav. Ma rog, fii-mea era mai docila cand era mai mica, acum imi scoate peri albi! Dar e foarte bine ca te ajuta mama ta, asa nu mai esti stresata sa te imparti intre ei.
Masinuta din www.myreclama ilegala - avertizare/jucarii-pentru-copii-c10/masinute-de-impins-s60.html" target="_blank">aceasta as vrea sa le iau, dar sunt unele mai simplute, fara spatare si alte minuni, doar cu volan. Vreau sa fie cu volan care sa ia o curba normala. Eu am una cu spatar, dar ia foarte putin curba si mai mult se enerveaza Dav in ea.
Tecky spune:
Salutare!
mona te asteptam cu vesti bune!
Atb ce frumos ai scris.
Eu una nu ma gandesc deloc la al 2-lea copil pt ca mi se pare ca nu mai am timp de nimic,mai ales de cand am inceput munca.....Serviciu,meditatii,copil,casa (gatit,spalat,calcat,curatenie),eu nu mai am timp deloc de mine.Poate cand o sa o dau pe Ralu la gradinita,cand o fii mai mare sa ma inteleg cu ea pt ca cum e argintul viu....
De sistemul medical nu vreau sa-mi dau cu parerea ca nu mai termin azi de scris....
Ma pregatesc de o meditatie,va pup!
dana81 spune:
ATB ce ma bucur ca ai mai scris imi era dor de voi, si poza aia de la mess e criminalaPupam baietii dragi!!Parca imi dai asa curaj ca ma voi descurca si eu cu 2
Noi ma avem ceva tusheli dar pe trecute, ne-a revenit si pofta de mancare si cel mai important eveniment:scapam de suzeta, m-am enervat intr-o zi si i-am taiat varful sceptica fiind, dar a mers, o cara dupa ea in casa dar nu o mai baga in gura, nu-i place..adoarme fara ea de vreo 2 zile..ce mai sunt in extaz, imi inchipuiam ca va implini 18 ani si nu va renunta la "dragostea asta".Acum mai trebuie sa scapam si de "pepu".Ca vine criza peste noi, nu de alta.Vad ca nenorocitii vor sa taie si indemnizatiile si eu si cu un bugetar in casa m-am scos rau
A renuntat cineva la laptele praf?Si daca da..cu ce l-ati inlocuit?Cu ce fel de lapte din comert?Ma bate gandul sa renunt dar pe la 2 ani, dar as vrea sa incerc mai intai si alt lapte in paralel sa vad daca i-ar placea.
Monalac sunt alaturi de tine si sper doar sa fie o alarma falsa. Ma rog pentru asta!
33+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08