PEPENASI iul/aug'08 -- Bun sosit Matei! (184)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Bun venit pe lume Matei si refacere rapida mamicei si mult laptic

A.cicel sper sa nu fie nimic grav cu finutul vostru nu stiu dr in zona aia a tarii.

Copiii violenti
Am observat ca a mea este agresiva cu un motiv si incerc sa descopar care si sa o ajut sa treaca peste moment fara sa se acorde prea multa importanta de catre cei din jur. cel mai usor isi rezolva problema copiii singuri dar e bine sa fie si niste parinti foarte calmi prin preajma.
Ladymina scuza-ma dar crezi ca rezolvi ceva daca ii dai peste manute? In afara ca se va simti umilita fata de celalalt copil si va reactiona apoi la gestul tau cu violenta?
A mea a avut aceasta faza dar care se manifesta doar cu unii copii si pot spune ca si eu m-am panicat ca nu imi doresc un copil agresiv.
Daca vine un copil in parc fara jucarii la schimb si ia ceva de la noi fara sa faca schimb incepe boxul pentru propriul obiect. Deci e un fel de limbaj nescris al copiilor si in general o las sa isi rezolve problema singura dar sunt aproape sa ma asigur ca nu o ia pe ulei sa loveasca.
Nu stiu daca m-am facut inteleasa dar de obicei se provoaca intre ei nu in mod intetionat dar poate iesi destul de urat daca parintele nu e in preajma(sau daca nu prea are cei 7 ani de acasa) Totusi copiii se imping , se lovesc ca sa vada reactia celuilalt dar nu cred ca o fac cu rautate.

O zi buna tuturor!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna fetelor.
Am aflat intre timp ceva nume de medici si nr de telefon. Ramana ca sora mea sa se decida unde merge dupa ce vorbeste cu ei. Dar prea multe variante nu sunt. Ii trebuie facut urgen un RMN. La Arad i-au spus ca are inceput de paralizie copilul

Noi suntem bine, Denisa creste....creste...Din februarie am scapat de pampers. Doar noaptea ii pun, dar de multe ori dimineata e uscat. Merge la cresa din ianuarie. Bianca e si ea cu gradinita. Deja are vechime... e al 2-lea an. Eu nu am inceput munca (desi am avut o perioada de 3 luni in toamna cand am mers la serviciu, dar am renuntat). Acum ma pregatesc pt examen, pe un post care sper sa nu se blocheze pana pe 5 iunie cand trebuie sustinut. Cu bugetul asta de austeritate si cu concedierile de la stat...e cam nasol. Eu pricum..invat cu spor.

Pup fetele si pepenasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Adriana, dermatita nu arata chiar ca bubitele; e mai degraba pielea foarte uscata in unele zone, si arata foarte aspra si rosie. Cel putin asa a fost la Aida. Daca intr-adevar e dermatita cel mai bun tratament e sa tii pielea hidratata, de ex seara dupa baie si dimineata sa ii dai cu o crema hidratanta buna, sa nu fie apa prea fierbinte la baita.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

neatza!

mada, dar ce e in Grecia?

ooka, vad ca te-a lamurit mada cum e cu coltul Eu am propria mea imagine de copil in coltul camerei, langa masina de cusut poate daia is cam intoleranta la astfel de chestii...
mina, eu prefer sa-i povestesc despre sentimentul care il are celalalt copil/adult cand este lovit gen : "il doare" "este suparat" si sa evit a-i spune "nu-i frumos sa faci asta" sau alte chestii de genul asta...
Dar, mai clachez si eu, ca doar sunt om... si pana la echilibru total mai am si eu multe de invatat...

blog de mamica
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Andreea, sper sa se faca bine repede nepotelul tau , ma trec fiori cand aud de asa ceva. UF, dar ce a patit? asa dintr-o data?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Andreea, sper sa se faca bine repede nepotelul tau , ma trec fiori cand aud de asa ceva. UF, dar ce a patit? asa dintr-o data?

Nimeni nu stie care e cauza. A inceput treptat sa nu mai mearga. A fost internat si in spital la Arad, l-au externat cand isi daduse drumul la mers, dar dupa ce a ajuns acasa nu a mai mers deloc, si abia se tarie de-a busilea.
Am reusit sa fac programare la Clinica de neurologie pediatrica din Cluj. Maine la ora 13,00 trebuie sa fie acolo. Acum umbla dupa bilet de trimitere si toate actele care ii trebuie, in caz de internare. Eu sunt optimista si sper sa nu fie nimic grav, ci doar eventual un hematom, ceva pe la coloana, sau care sa ii apese pe nervi si sa nu il lase sa mearga. Asta doar la RMN se vede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

A.cicel multa sanatate nepotelului1 Sa se intoarca cu vesti bune!

Ma intorc si eu la treburi, am vopsit oua pentru maine, acum sa fac ceva dulce....

O zi buna!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

A.cicel multa sanatate nepotelului! Sa se intoarca cu vesti bune!

Citat:
citat din mesajul lui flo1980

Ma intorc si eu la treburi, am vopsit oua pentru maine, acum sa fac ceva dulce....

O zi buna!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

cum adica ai vopsit oua pentru maine?

blog de mamica
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

A.cicel sa speram ca nu e nimic serios cu copilasul.
Sper sa nu fie nimic grav nici cu Cris a lu' Mona.
Bietele mamici prin ce mai trec.

Ana-a maine e Inaltarea, de aceea se vopsesc oua.

Ziceati de agresivitate. Filip nu e deloc agresiv. Mai plange daca vrea exact aceeasi jucarie cu alti copii dar atat. De cele mai multe ori o cedeaza singur. A inceput sa aiba momente in care se enerveaza si da in noi, dar niciodata in copii. Il certam, ne uitam urat la el si ii spunem ca nu vorbim cu el ca suntem suparati. Cel mai bine merge insa, sa-l las sa se calmeze ignorandu-l. Ca daca insist cu cearta se enerveaza si mai tare.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu nu am probleme cu Maria,dar tot cu ignoranta rezolv problemele de criza,ea urla noi ne uitam la tv si tot ea uita,pentru ca sa nu uitam copii uita foarte repede ,imi aduc aminte copil fiind cum ma batea mama si urlam doar doar sa vina macar o singura data la mine si apoi dupa ce ma linisteam nici ca-mi mai aduceam aminte de ce am plans si-mi reluam actiitatiile

eu cu Maria aplic o metoda care am citit-o intr-o carte totul incepe cu "vrei" pentru a ii da ei ocazia sa aleaga(merge de minune la barbati),adiq vrei sa te speli pe dinti? nu: spala-te pe dinti!
sau alta metoda: vrei sa te uiti la desene,atunci trebuie sa duci mingea la locul ei sau cand nu vrea sa urce scarile ii zic ca dc le urca ii pun desenele ei preferate(pe care oricum i le puneam) dar asa stie ca tre sa faca ceva ca sa obtina ceea ce vrea,chiar si cand plange ii spun: daca te opresti din plans facem un puzzle si ea imediat se opreste...ea s-a obisnuit asa si pentru orice stie ca tre sa faca ceva si i se pare normal si inca ceva,daca i-am spus un lucru il fac,nicidata nu aman sau o mint si asa functioneaza foarte simplu,ea se potoleste repede din crize si amandoua suntem fericite
iar la ea da e da si nu e nu ,nu exista cale de intoarcere,dc mi-a zis nu la o cerinta nu mai insist,dar revin mai tarziu
noi 2 ne intelegem super asa mai ales de cand vorbeste

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput