Gravidutze si mamici de Cluj - 159
Raspunsuri - Pagina 7
dulcineea_cj spune:
LA MULTI ANI,DRAGOS !
Sa fii sanatos,vesel,sa iti bucuri parintii si sa fii voinic sa ai grija de surioara ta
cea mai fericita mamica :)
nrl spune:
LA MULTI ANI DRAGOS!!!
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
nrl spune:
Raluca, felicitari pentru sarcina!
Of, ca tare mult mai imi doresc si eu inca unul
In unele tari azi se sarbatoreste ziua mamei, asa ca Andrei s-a gandit sa imi faca un cadou si dimineata cat am iesit 2 minute afara in curte el a inceput sa se dezbrace. L-am lasat sa vad care e scopul, intre timp am urcat sus, a venit dupa mine la etaj doar in body, isi daduse jos tot, inclusiv papamersul, a mers in baie, s-a pus pe olita si a facut pipi Asa ca vara asta cred ca scapam si noi de pampers, era timpul
Cred ca din septembrie o sa mearga si el la gradinita, inca nu m-am hotarat la care, am vazut Tandarica din Gheorghieni, Paradisul prichindeilor si Happy kids. E cam aiurea ca din Iris unde stam noi la ore de varf dureaza cam mult sa ajungem oriunde, dar asta e. Daca mai aveti sugestii la capitolul gradinite le astept cu drag
Ani, felicitari pentru adaptarea Stefanei, sper sa ii urmam exemplul. Si Andrei mai suge la culcare si la trezire
Chiar asa fetelor, nu organizam o intalnire? La Taverna?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
adab spune:
LA MULTI ANISORI FRUMOSI SI VOIOSI DRAGOS! SA FII LA FEL DE GRIJULIU SI DRAGASTOS CU SURIOARA TA! Felicitari mami si tati pt. copilasii minunati!
FELICITARI Ralu pt. liniutzele rosii rosii Tzinem pumnii sa fie cu noroc aceasta sarcina . Doamne Ajuta!
Andrei bravo! esti barbatelul lu' mami! Nico si eu ma gandesc la gradinita Paradisul Prichindeilor. Ai ceva nemultumiri vis-a-vis de ea? Deocamdata pana in toamna mergem tot la Bethania.
SI Sara a fost in acest weekend cu ceva mucusori. Un pic si tuseste. Mananca mai prost dar e vesela si f. activa, febra nu a facut. Ieri a stat la bunici , azi am mers dupa ea. Nu a mai vrut sa se culce la amiaza. E asa de entuziasmata si energica cand ne vede dupa o zi lipsa...
Ieri am profitat si de timp si am dat o tura cu bicicletele prin tot orasul, prin parcuri si de-a lungul Somesului. Tare frumos a fost. Ne-am facut un obicei ca o zi din saptamana sa evadam putin din rutina ori cu bicicletele ( sapt. trecuta am facut Fagetul , prin padure e super misto), la calarit sau cu rolele.
antoni spune:
Ada-tu maine o lasi pe Sara daca e cu mucuti putin si tuseste la gradi?nu ma pot hotarifelicitari pt evadari,hihi, ieri eu am fost la cursul de protetica de la dimitrie cantemir...hm, am plecat dupa 3 ore...nu mare lucru zic eu.mai bine ce ati facut voi!
Nico-scuze daca o dau in bara, dar eu asa stiu ca v-ati impacat,nu?asa ca poate veni bebe 2 daca asa simti...poate o fetita
Meli26+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)
anca.b spune:
DRAGOS, LA MULTI ANI!!!!
RALUCA, FELICITARI PENTRU CELE DOUA LINIUTE!
NICO, bravo lui Andrei! Noi inca nu avem nici o sansa...daca il pun pe olita se inhiba si nu mai face nimic cite o zi intreaga...asa ca mai asteptam....oricum, noi continuam cu cresa la toamna...
Sa aveti cu toatele o saptamina usoara!
Pupicei!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
adab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui antoni Ada-tu maine o lasi pe Sara daca e cu mucuti putin si tuseste la gradi?nu ma pot hotarifelicitari pt evadari,hihi, ieri eu am fost la cursul de protetica de la dimitrie cantemir...hm, am plecat dupa 3 ore...nu mare lucru zic eu.mai bine ce ati facut voi! Nico-scuze daca o dau in bara, dar eu asa stiu ca v-ati impacat,nu?asa ca poate veni bebe 2 daca asa simti...poate o fetita Meli26+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007) |
Meli, sa vad cum doarme la noapte, daca mai tuseste si daca mai are muci dimineatza. Cam 80% ca nu o duc maine la gradi, de obicei 3-4 zile o tzin mucii. Tuse nu a mai avut decat o singura data cand diagnosticul a fost de bronsita si i-a trecut in 3 zile cu antibiotic. Acum i-am dat doar Panadol si ACC. Insanatosire grabnica va dorim!!! Poate pe dimineata nu mai are nimic Timeea si merge la gradi.
puisorul spune:
Meli, eu nu am dus nici o adeverinta. Dar o tin acasa pana miercuri, mai ales ca in grupa Laviniei au mai fost discutii despre "parintii inconstienti" care isi duc copii raciti la gradi.
Nico, la Andrei si sa scapati de pampers cat mai relaxati.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
OanaAlina spune:
MELI - si noi maine spunem pas la gradi din motivul muculeti! marti mai vedem... sincera sa fiu s-a intamplat sa o duc la gradi cu muculeti pentru ca efectiv nu am avut cu cine sa o las... nu e vorba nici de inconstienta si nici de lipsa de bun simt dar efectiv nu am avut cu cine sa o las... nu vreau sa dea nimeni cu rosii insa atunci de asa natura a fost situatia... nu era nimic grav insa de cand socrela e in pensie nu se mai pune problema... si cand e vorba ca nu e cu cine sa ti lasi copii acasa nu am fost nici singura pentru ca au mai fost cazuri si in gradi la noi si alte prietene de-ale mele... in fine... nu vreau sa ma motivez in fata la nimeni pentru ca fiecare dintre noi are situatia lui, jobul lui, etc...
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)
antoni spune:
Ani,Oana-da, si noi spunem pas maine ca are mucuti si si tuseste.de cateva ori doar dar nu vreau sa ia si alti copii.Deci voi cand lipsesc pe baza de raceli nu duceti adeverinte?ca eu data trecuta m-am stresat sa duc.si sunati inainte, nu? ca sa stie legat de mancare ca nu merge...ms de raspunsuri, eu sunt mai noua in ale gradinaritului,hihi.santate bolnavioarelor!
Ada-mersi mult, sanatate si voua, sa treceti cat mai repede peste!
o noapte usoara sa aveti fetelor!
Meli26+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)