Gravidutze si mamici de Cluj - 159

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani, Dragos!!!! Sa fii sanatos si sa ai o relatie minunata toata viata cu surioara ta!!!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Din pacate nici noi nu suntem bine.De joi a inceput sa tuseasca si Daria, iar vineri noapte a facut temperatura 39,2.I-am dat nurofen + oscilococcinum...+ ceai din coji de ceapa.Sambata la amiaza si seara i-a revenit insa temperatura.Era in schimb activa si cu chef de joaca.Cand am vazut astazi ca tuseste parca mai rau si pe la amiaza a avut 38,7 temperatura, am apelat la medicul de urgenta si diagnosticul este bronsita.

A fost tare dragut, domnul dr., s-a apropiat foarte mult de Daria, a laudat-o pentru cate stie la varsta ei si cat de bine vorbeste ( acuma ca orice mamica mandra de minunea ei).

Sa va spun o faza sa va amuzati.Cand l-a vazut pe medic, si-a dat jos pantalonii, si-a luat ciorapii si o fustita care-i place ei tare mult si a inceput sa-i spuna: "uite ce fustita am eu", iar la plecare i-a zis "pa, pa, sa fii cuminte, ne vedem data viitoare".

Deocamdata luam panadol si plantusin.Sa speram ca nu vom avea nevoie de antibiotic.Se pare ca bolile nu ne ocolesc nici pe noi.

Sanatate multa copilasilor bolnaviori si scuze daca "am rapit" prea mult spatiu, ca m-am intins....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

RALUCA, felicitari si Doamne ajuta sa fie bine!

NICO - Felicitari pentru pasul important!Se pare ca azi, copilasii nostri au stat bine la capitolul "dezbracat".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

multumim din suflet pt urari
sunteti ca o familie pt mine

azi am petrecut dar in alta parte, a fost si ziua finei noaste plus un an de casatorie, asa ca am amanat petrecerea lui Dragos pe 16 mai
sper sa tina timpul cu noi si sa putm sarbatori in gardina la noi, vom avea o animatoare, jocuri surprize pt cei mici....abia astept sa vedem cum va iesi

http://picasaweb.google.com/elenuta23/LAMULTIANIDRAGOS02#

cateva pozici cu pitici de azi

aaaa...i-am cumparat lui Dragos un tortulet iar Iulia a sarit pe el ca o pisicuta, la un moment dat Dragos a plans ca ii strica totuletul dar si-a revenit rapid

vreau sa multumesc din suflet pt surpriza facuta de Daria lui dragos
ia- cantat tare frumos LA MULTI ANI!!! la telefon , a fost asa de scumpa

FEICITARI!!!! pt sufletelul minunat care il aveti si va dorim mulat multa sanatate

noapte buan si o saptamana minunata cu mult soare si tipm frumos

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata fetelor !
Elena,ce frumusei sunt amandoi Si Iulia e o scumpa cum vrea sa se dea ea la tortuletul lui Dragos
Alina,am citit cateva din retetele de diversificare Ce inseamna "nasturei"e o leguma ?
Fetele cu copilasi"mucosi",va dorim sanatate multa !
Nico,dragut Andreiutul tau cu pampersul

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

buna dimineata
Elena foarte frumoase pozele. ai vazut ca stie Iulia ce vrea. Tort!
Multa sanatate piticilor bolnaviori
Simina nasturelului ii mai spune si creson. uite aici despre nasturel http://www.sfatmedical.ro/Medicina_naturista/Enciclopedia_plantelor/Legume/Nasturelul
Am vazut ca nu scad astia indemnizatiile de crestere a copilului, insa nu sunt asa sigura de alocatii din 42 de lei daca scazi 15% cu ce mai ramai si asa e enorma alocatia
o zi faina sa aveti

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
03.05.2010-66.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinabojuc

buna dimineata
Elena foarte frumoase pozele. ai vazut ca stie Iulia ce vrea. Tort!
Multa sanatate piticilor bolnaviori
Simina nasturelului ii mai spune si creson. uite aici despre nasturel http://www.sfatmedical.ro/Medicina_naturista/Enciclopedia_plantelor/Legume/Nasturelul
Am vazut ca nu scad astia indemnizatiile de crestere a copilului, insa nu sunt asa sigura de alocatii din 42 de lei daca scazi 15% cu ce mai ramai si asa e enorma alocatia
o zi faina sa aveti

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra (12.09.2009)
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
03.05.2010-66.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Neata!

Alina, aseara zicea Boc ca nu se ating de alocatii...sa speram ca asa va fi...nu stiu insa daca si indemnizatiile vor ramane la fel sau iar le vor plafona...sper sa nu...

aaaaaaaa...si mai ziea unu, nu mai stiu exact cine, ca ar trebui redus CIC-ul ata de 2 ani, ca cica incurajeaz mamele sa stea acasa in loc sa mearga la munca...auzi al el...ii scoteam ochii...pai el nu se gandeste ca in primii 2 ani e f important sa stai cu copilul tau? sigur, cine rvea sa se intoarca la munca f bine, e alegerea fiecarei mamici...dar de ce sa impui asta tuturor? cica asa reduc cheltuielile..haha...sa vada mai bine de cei care intr-adevar tepuiesc si fura in tara asta...

uf, m-am descarat...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

No bine Si unde il gasesc ?
eu am auzit ca de indemnizatii nu se ating si nici de alocatii

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

neata!

sunt tare suparici, suntem tare racite si cu o tusa urata, am sunat la gradi si a zis cu cine am vorbit ca intradevar din cauza unor copii care au fost trimisi la gradi bolnavi, acum foarte multi copilasi s-au inbolnavit, si asta in ciuda faptului ca parintii stiau ca-s bolnavi si i-au lasat asa zile la rand...si in ciuda faptului ca scrie la gradi ca, copii bolnavi se tin acasa...eu nu vreau sa invinovatesc pe nimeni, ca nu i-a nominalizat, nu stiu despre cine e vorba si nici nu asta e important, doar cum a zis si doamna la telefon, ca daca copii respectivi erau cu febra 39 sigur aveau solutie si nu-i mai lasau, deci...

pentru mine e tare nasol, tot trebe s-o tin in brate, burta mi se rupe, data trecuta , acum 3 saptamani din cauza racelii ei am ajuns la urgente in parte ca am luat si eu si tuseam si aveam contractii...acum pot sa ma astept tot la asta, ca e mai rau acum, daca ma apuca iar tusa , parca vad ca ma interneaza.si nu pot sa mor de ciuda, ca poate o patesc

atat de acest subiect, nemaivorbind de Timea care saraca un ochi n-a inchis de atata tusa toata nopatea, nu poate manca ca tuseste si da afara, e horor...sper sa trecem peste cu bine si cat mai repede...

sper sa nu fi luat nimeni personal, doar ca trebuia sa-mi spun off-ul, daca stiam, poate o lasam eu acasa atunci si nu ajungeam sa ma tin deja de burta si sa mor de groaza ca ma apuca contractiile.sunt tare nacajita.

sa aveti o zi frumoasa!

Elena-frumoase poze!

Ani, Oana,mami de Daria-sanatate multa bolnavioarelor!

Meli26+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor, Stefan are o laringita urata rau- e fara voce. la care ORLIst sa merg acu iute iute? la urgente sau la pedi?
i-am facut acum niste aerosoli cu adrenalina, just in case..ii dau si un pic de nurofen..sa vad dc mananca ceva.

Paula cu Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput