Gravidutze si mamici de Cluj - 159
Raspunsuri - Pagina 6
alinabojuc spune:
La multi ani Dragos, sa fii sanatos si sa ai mare grija de Iulia
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
03.05.2010-66.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
mami_alexia spune:
LA MULTI ANI, DRAGOS!!!!!!!!!!!
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
soanso spune:
La multi ani Dragos, sa fii mereu vesel, cuminte, sanatos, sa ai grija se surioara ta scumpa .
iti prevad o cariera stralucita in medeling la cat esti de frumusel.
raluca, felicitari pt cele doua liniute rosii, intreaba pe forum la sectiunea probleme legislative, poate te lamureste cineva avizat.
noi am " pescuit" o amenda de parcare de 100 lei de la o vecina, nu ma pot gandi ce rai sunt unii oameni, a chemat radp-ul pt ca ii ocupasem parcarea platita , asta in conditiile in care de 3 zile urmaresc locul respectiv si tot alta masina e parcata acolo, am facut contestatie, asa ca aveti grija sa nu parcatati pe locurile platite de altii.
e cam aiurea vremea ...innorat...
puisorul spune:
LA MULTI ANI DRAGOS!!! FELICITARI ELENA PENTRU O FAMILIE ASA DE FRUMOASA!!!
Raluca, felicitari si sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si frumoasa
Anca, se pare ca nu sunt singura cu amenzi. Si eu am luat una de parcare si tot de 100 de lei dar pe Horea. Pana acum amenda minima era de 50 de lei dar de curand a crescut la 100 in 48 de h
Meli, si Stefi e mucoasa de vineri . Asa ca luni si marti o tin acasa si poate pe miercuri reluam gradinaritul. Deocamdata ii pun doar picaturi in nas dar ii curge tare si ma gandesc ca la gradi nu are cine sa ii stearga atat de des.
Elenuta,cu mancarea eu zic sa nu te stresezi prea tare. Nu prea ai ce sa faci daca nu vrea sa pape. Si Stefi a mancat extrem de rau pana la un an jumate. Dupa ce i-au iesit toti dintii a inceput sa manance foarte bine iar de cand e la gradi si mai bine. Deci relaxeaza-te si nu o stresa cu papa.
Apropo de adaptarea la gradinita. Ma bucur ca am contrazis toate prognozele conform carora Stefi se va adapta foarte greu pt ca: a stat acasa doar cu mine, doarme cu noi, alaptata, etc. Deci se pare ca nu are nici o legatura cu toatea astea. Sunt copii care dorm singuri iar la gradi nu vor sa doarma deloc. Pana la urma depinde doar de personalitate si nu de cat de mult ii iubim,cocolosim, dragalim.
O duminica frumoasa sa aveti
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
dariandra spune:
LA MULTI ANI, DRAGOS!
SA AI PARTE DE MULTA SANATATE, NOROC SI SA RAMAI MEREU COPILUL MINUNAT SI DE AJUTOR PENTRU MAMICA TA!
SA VA TRAIASCA SUFLETELUL DRAG!
eladea2005 spune:
LA MULTI ANISORI, DRAGOS! SA CRESTI MARE, SA FII SANATOS SI NOROCOS! DISTRACTIE FRUMOASA! FELICITARI MAMI SI TATI PT COPILASII MINUNATI!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 31+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
MELI, IOANA, asa e in prima luna de gradinita, vor fi tot timpul raiciti. apoi racesc o data pe luna..apoi la 2 luni..:)din ca in ce mai rar. Va tin pumnii sa treceti peste perioada cea mai grea.
simina, ieri am tras chiulul..am stat acasa, in ideea sa mai lenevesc un pic, dar sincer nu mai tin minte daca am si facut asta.parca totusi am vazut un buletin de stiri :)
Paula cu Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)
antoni spune:
Oana-dar daca e doar cu mucuti tu o lasi?
Ani-tot asa suntem si noi, poate vom lua si noi o pauza de vreo 2 zile.si cand o duci, te duci cu adeverinta si pt mucuti simplii?
Victo-ms de incurajare, oricum ne-a tinut ok, am fost 3 saptamani neintrerupti,hihi.
La multi ani Dragos,felicitari mami pt un baietel minunat!!!
un we frumos, ce a mai ramas din el...
Meli26+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)
bex spune:
La multi ani, Dragos! Sa fii sanatos!
Raluca, Felicitari si sa iti mearga bine pana la final!
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Dragos! Sa cresti mare, sanatos si voinic! Felicitari, Elena, pentru asa o familie reusita!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele