Gravidutze si mamici de Cluj - 159
Raspunsuri - Pagina 5
Gabriela77 spune:
Dariana, ecografia morfofetala de trimestrul 2 o poti face la orice medic care un ecograf performant, Cruciat sau Diculescu la cabinetul de pe strada Eminescu, dr. Muresan la Medstar, dr. Rotaru la cabinetul din Buna Ziua, poate face si dr. Mironiuc, eu nu stiu! Mult succes si sa fie totul PERFECT pana la capat, ca dupa ce vine bebe sigur va fi!
Oana, minunat! Ma bucur mult pentru voi si Sara o pomeneste pe Maria asa ca musai sa intoarcem vizita!Mi se pare mai mult decat rezonabil numarul de copii, uite asta e un mare avantaj al gradinitei private!
Elena, ce copii! Ce cuvinte
Alex, asa m-am necajit cand am citit ca tot necajita e Tiadris, nici eu nu stiu cum sa mai procedezi, ca trebuie sa fir foarte dureros. Imbratisez si eu ideea ta
Raluca, sa dea Domnul sa fie totul bine de data asta si sa vina bebele mult asteptat!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitzy Declar bhcg 670.9 in saptamana 4+ de sarcina Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de Diana (24.04.2008) |
RALUCAAAAAAAAA, FELICITARI!!!!!! SA AI O SARCINA USOARA SI SA FITI SANATOSI!
ma bucur pt tine si pt faptul ca nu te-ai dat batuta asa usor...
multumesc fetelor pt urari... acu sunt linsitita si nu ma mai gandesc la posibilitate unei operatii...oricum ar fi fost ea, tot operatie era...de acum incolo stau si ma relaxez, cat mai pot...sper ca peste 5-6 sapt sa-l tin in brate pe cel mic...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 31+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
dulcineea_cj spune:
Gabi,te rog sa-mi spui si mie daca afli ceva de vaccin
Paula,ti-am vazut sotul si baietelul in Zorilor
cea mai fericita mamica :)
OanaAlina spune:
GABI – va asteptam cu mare, mare drag! Pupam galuscutele! In alta ordine de idei, legat de gradi, cu siguranta ca stii ce e mai bine pentru Sara si important e sa fi tu multumita de conditii, de faptul ca e atat de aproape de casuca! Cu educatoarea vedeti voi! Va fi bine! Ai inscris-o???
MELI – mai aveti inca o zi pana luni! Poate ca e doar o alarma falsa! Instinctul de mama si responsabilitatea iti vor spune cu siguranta ce sa faci luni dimineata! Asta e marele dezavantaj al gradinitei! Ufff! Ferice de Co, avand in vedere ca, Carina este atat de stapana pe situatie! Din pacate noi suntem in aceeasi barcuta cu voi cu racelile! Sper insa ca o data cu trecerea timpului vom fi mai bine!
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)
OanaAlina spune:
ALEX - inteleg perfect ce e in sufletul tau avand in vedere ca in septembrie Maria s-a acomodat foarte, foarte greu cu gradi! Eu nu pot decat sa va doresc sa va ajute Doamne, Doamne sa treceti cu bine si peste etapa asta! astept reteta!
o seara buna va doresc!
kitzy spune:
Multumesc mult de felicitari! Azi mi-am repetat un sure check si au iesit 2 liniute rosii ca focul
Acuma is un pic nelamurita cu perioada de lucru, intr-o parte auzeam ca trebuie sa lucrez 12 luni si inainte de al doilea bb, in alta parte, ca nu trebuie 12 luni ca mai putin, pe o legislatie citeam azi ca se primeste indemnizatie pe primele 3 nasteri cu copii vii. Nasa mea s-a reintors la servici dupa ce fetita a implinit 2 ani, asta fiind la sf lunii iunie 2009 si in decembrie 2009 a nascut al doilea copil si ia indemnizatie. Eu nu mai stiu ce sa cred. O sa iau indemnizatie sau nu? Stiti voi ceva?
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
elenuta23 spune:
ralucala al 2 copil nu ai nevoie de 12 luni lucrate, important e sa nu ai intrerupere in cartea de munca dupa ce a implinit Diana 2 anisori
daca vrei pove pe mess, si eu am fost in aceiasi situatie, dupa ce a facut Dragos 2 anisori am mai lucrat 4 luni si apoi am intrat din nou in maternitate
nopate buna
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)
sara2007 spune:
RALUNA FELICITARI....SA FIE INTR-UN CEAS BUN.DOAMNE AJUTA..atata stiu ca mie la alees mi-a trebuit sa am 12 luni inainte lucrate,dar la sara eu n-am beneficiat de maternitate.chiar sunt curioasa cum e...
ALEX ce frumoase poze de la mami a ta de-acasa,se vede ca e fericita tisdris.sa speram ca v-a fi bine si la gradi in curand..in timpul sapt,ca m-a intrebai,2 zile o cam i-a nelutu,daca o i-a...una mergem la bunica-mea,si cam 2 suntem acasa cand imi aduc mancare de la bunica-mea.si atunci nu fac curat,nimica....numa ordine si stau cu ei.mergem in parc,etc..cu alees nu ma ajuta nimeni...oricum nu s-ar putea,ca nimeni nu are titi
DULCINEEA ii papadit andrei...alees nu face de-astea.mai nou se incovoaie despate sa-l i-au sus....dar nu plange niciodata daca nu i foame sau somn.azi tipa la sara ca il tot legana....asa mortal era..
GABY eu as muri fara leagan..mi-e tare de folos.idee buna a avut taica-meo sa-l i-a.la sara n-am avut.sper sa nu-l rupa...bine ca ais cris,nu m-am ganddit cum ar fi fara el.dar daca s-ar intampla,altul n-as mai cumpara.asta e....nasaoala faza cu parcul..si eu care abia asteptam o dupa masa calda cand s-ar trezi sara mai repede sa mergem acolo sa se joaceparca m-am desumflat putin..
MELI sa speram ca nu se raceste pitica..si bravo voua ca e asa curajoasa cu dormitul la gradi si ii place...da,ai dreptate,sunt mult mia linistita..mai cu moralul ridicat.ma bucur din plin de copilasii mei.
VICTO chiar ca mai ai putin...la burtica
ANDREEA ce mare e FILIP deja..super ca totul e ok..
ELENA ai doi copilasi minunati..ce mi-a palcut vorbele lui D..imediat il sarbatorim
ALINA mare noroc ai cu papacioasa.multumim de retete..o sa ne fie de mare folos..
GABY chiar asa cand mai ai timp sa si gatesti asa bun??
FETELOR CAND FACEM O INTALNIRE?CA A VENIT VARA??
SARA e tot cu tuse..i-am facut aerosoli 5 zile,i-a stodal pt tuse de 10 zile...eu nu stiu..3 zile a fost la cresa,apoi 10 zile acasa,apoi am dus-o iar 3 zile si acuma o vad mai rau.luni musai sa o vada dc ca n-a vazut-o..numa telefonic am vb...poate ar trebui sa-i dea ceva mai puternic de tuse nu numa pe baza de plante.azi a si varsat de la tuse.
va doresc o nopate linistita...iar vroiam sa scriu mai multe....pe maine..azi am fost prin parcul mare..chios cu alees in plimbare.acuma la 9 seara se aprindeau o gramada de lumanari...festivalul luminii.era plin de tineret care pregateau..cred ca s-a vazut f frumos.
sara2007 spune:
LA MULTI ANI DRAGOS.......SA CRESTI MARE MARE...SA FI SANATOS SI FERICITsa-ti bucuri parintii in fiec clipa si sa fiti o familie la fel de frumoasa si implinita
OanaAlina spune:
LA MULTI ANI FERICITI DRAGOS, SA LE ADUCI BUCURII IMENSE PARINTILOR TAI!!!