Gravidutze si mamici de Cluj - 159

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Vineri bhcg 670, azi 3293 e de bine, nu? Ma incadrez in valorile lor, is undeva pe la mijloc.
Meli si puiu tau e la fel de matinal ca puiu meu, la 7.30 cel tarziu e jos din pat

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

bravo Raluca!!!!!!! ma bucur pt tine...sper sa fie bine de data asta..

Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata fetelor !
va dau o cafea Iar sunt zombie
Raluca,felicitari Doamne ajuta sa mearga foarte bine pana la sfarsit
Gabi,oare ai un alt nr de telf de la gine 1 ? mie nu-mi raspunde nimeniEu il am pe asta 0264592771 int 132

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Gata Am reusit Ne-a programat pe 18

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata, Oana stiu ca daca te contrazic nu te superi pe mine..nurofenul sirop se da la copii si pt durere: Nurofen sirop copii calmeaza rapid durerea si reduce febra la sugari si copii mici cu varste cuprinse intre 3 luni si 12 ani.
Amelioreaza febra post-vaccinare. deci nu e obligatoriu sa aiba febra provocata de rosu in gat sau alte cele care provoaca febra
ii dadeau educatoarele la gradi ( are acolo o sticluta cu numele ei pe ia) can plangea ca o doare maseluta...acu am scapat ca a stat la plombite.

erika ..mersi de reteta..am sa incerc si asa--ai mei au iesit "pleostiti"..unde v-ati cazat in Tasnad?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Buna dimineata ,

papanasi sigur ies dar neaparat cu branza milli aceea ca in pachet de unt...pt alta branza nu garantez ca si eu am incercat si nu mi-a iesit...daca se vrea mai mult se dubleaza cantitatile

noi la Tasnad am stat la hotel Stil ca nu am gasit loc la Alystra (era o nunta) ...mi-a placut f mult hotelul doar singurul minus a fost ca au bowling la subsol si se aude infundat si in camera

nu va intereseaza lapte de capra?

va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!

Azi l-am dus pe P la cresa, dupa masa nu avea muci deloc, nu tuseste decit de 1-2 ori pe zi... Sper sa fie bine.

Soanso, de Septilin ziceai ca ii dai Soranei?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ioana, e ok setpilinul. parca a fucntionat ami bine decat imunogrip
eu incet incet intru in deprersie cu scaderile astea salariale, nici nu vreau sa mai vb nimic cu nime.:(

Paula cu Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 8 saptamani de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

neata!

noi raportam o tusa urata toata noaptea, latratoare parca, am sunat-o pe dr.Campean si ne-a trezcut si pe noi pe adrenalina cu ser.

Victo-voi cum faceti?Si dupa cata vreme ai vazut ceva ameliorari?vai , sunt disperata, suntem tare varza.si voi erati la fel? tuseste din 10 in 10 secunde urat...

cele care aveti aparat de aerosoli omron, are vreo legatura ordinea? adica daca pui chestia aia albastra si dupa serul sau cum?ca eu tot fac aerosoli si parca nu ajuta la nimic.poate nu fac eu ceva bine.HELP PLEASE!

Meli26+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

MELI - si noi avem aparat de aerosoli OMRON. eu ii pun cantitatile indicate in recipient si pe urma chestia albastra de la nebulizator! ce cantitati folositi de ser si adrenalina? sanatate multa va dorim! ser cu ACC folosim noi de obicei dar cred ca functioneaza mai bine cu adrenalina... ufff! racelile astea!

SOANSO - nu ma supar! no vezi cum imi fac eu pacate de la o sticluta de nurofen... poate ai dreptate, nu era pentru raceala nurofenul! ma bucur ca sunteti bine cu maselutele acum!

o zi buna! multumiri de cafeluta! am nevoie!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Eu nu am avut rubeola si nu am nici anticorpi... e gravida o prietena acum si nici ea nu are antiicorpi, si tare a speriat-o dr, de mi-a dat si mie de gindit ca ar trebui sa imi fac vaccinul, daca e sa mai ramin vreodata gravida si cu Patrick in colectivitate de imi poate aduce la domiciliu
Acum intrebarea: pot sa ma duc la farmacie sa cumpar vaccin si sa mi-l faca oricine sau cum se procedeaza cu vaccinarea de bolile copilariei la capre batrine ca mine?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput