Gravidutze si mamici de Cluj - 159

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

meli, e si ragusita? tusea latratoare poate fi si de la inflamarea laringelui.
dc e asa, poti face aerosoli cu flixotide 1 ml plus 3 de ser. nurofen 5 ml antiinflamator.
apoi poti face si o tura cu adrenalina.

dar noi ultima data cd tusea f urat am facut doar cu flixotide. acum ca facem aerosoli din prima zi, inainte de a aparea tusea, facem doar cu adrenalina.

evolutia de regula asta este. incepe sa curga nasul...incepe sa tuseasca un pic..apoi din ce in ce mai urat..apoi raguseala.

dc e larinita simpla, fara tuse urata faci cu adrenalina, 1 ml plus ser 3 ml.

dc tusea nu e insotita de laringita, atunci aerosoli cu acc, insa din astia nu am facut d emult si nu mai stiu exact cantitatile, dar cam in aceeasi masura, zic eu.

nu stiu cum e aparatul tau. pui cantitatile de substante in paharel si apoi acoperi cu un capac ceva.

vine azi drita sa o vada? altfel te/as sfatui sa mergi la un spital, clinica ceva.
si iar subliniez din experienta noastra, pt tuse asa de urata, nu te baza pe siropuri.

Paula cu Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 8 saptamani de dans in burtica

Mergi la inceput

nurofenul de 3 ori pe zi, 3 zile, chiar dc nu are febra, dc e inflamat laringele.

aerosolii cu flixotide se fac la distanta un pic de orarul de somn, cel putin o ora inainte.

la raguseala, efectul aerosolilor cu adrenalina a fost rapid, in 2 ore copilul avea voce din nou.

la aerosolii cu flixotide, in caz de tuse urata, cam dupa o zi a inceput sa doarma sa zic 3-4 ore legat, fara sa tuseasca.

3 reprize de aerosoli pe zi.

sper ca ai inteles cate ceva, ca am scris in graba, cam dezlanat. citeste de 2 ori :)
pupici. sper sa te ajute, ca mie mi-s proaspete in minte tratamentele, ca tot cu din astea ne confruntam de cd a inceput gradi.
sper la anul sa fie mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Meli, parerea mea este ca ar trebui sa o vada un pediatru. Tusea poate avea cauze multiple..poate fi o bronsita, o laringita, etc. De obicei dupa aerosolii cu adrenalina se vad efecte mai repede. Flixotide e mai mult pentru cazurile in care exista multe secretii, coborate in plamani. Pentru tuse se mai poate folosi si ACC sau Bicarbonat de sodiu. Noi cam astea le-am folosit, insa doar un doctor, si preferabil un pediatru poate stabili substantele in functie de fiecare caz in parte. Multa sanatate.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, nu stiu cum e cu vaccinarea la adulti. Si noi suntem oarecum intr-o situatie asemanatoare, tati n-a facut decat una dintre bolile copilariei

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

ms fetelor pt raspunsurile astea prompte.parca e mai bine, tuseste din 5 in 5 minute acum numai...

scuze, dar eu nu stiu, ce e ACC?

Oana-atunci am facut bine si eu, ms.si filtrele alea le schimbi des?

Ioana-le poti lua de la farmacie, poate nimeresti intr-una in care ti-o si dau, eu asa mi-am facut-o pt hepatita de ex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, la ce farmacie ai fost? Mai tii minte?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana, bine ca tati e cel care nu a avut, ca sigur el nu ramine gravid, poate numai din dragoste fata de tine

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

acc- acetilcisteina..sper sa nu gresesc. e numele unui medicament pt tuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ioana, poti cumpara vaccinul de la farmacie si ti-l faci la medicul de familie. Intr-adevar e urata la gravide rubeola. Nici eu nu am avut.

Victo, no comment, eu asa m-am saturat de tara asta, acum cu taierea indemnizatiei ma gandesc serios la emigrare.

Simina, bine ca ai reusit

meli, asa se procedeaza, vezi ca nu e de glumit cu tusea asta urata, bine ca va vede dr. Campean

Oana, bine ca s-au mobilizat astia cu curatenia, mie nu mi-a aparut reclamatia, dar nu-i bai, important e ca se iau masuri

Lore, felicitari pentru micul gradinar! Ce aglomeratie la grupa Carinei

Va las, ma intorc la calcat, asa lehamite mi-e de tot, noroc cu galustele mele frumoase

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Victo,mama.. doctorita tb sa te faci sau ai devenit doxa de tratamente din cauza bololor de la gradi?hmm e adevarat si ca nevoia te invata

Ioana ..da Septilin sirop era vb..pediatrul a zis ca e cel mai bun din (.) lui de vedere. cu vaccinul se poate si sa-l achizitionezi de la farmacie si sa gesesti pe cineva abilitat sa te intepe. citind printre randuri inteleg ca-ti doresti bb2 sau sunteti deja la faza aplicare in practica a proiectului

Mergi la inceput