Gravidutze si mamici de Cluj - 159

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

redai eu am cumparat material pt lenjerie si am facut-o eu, ca tot statea masina de cusut degeaba in dulap Am vazut lenjerie pt copii la carrefour si cred ca se gaseste si in alte hypermarketuri.

Asa de rau imi pare ca vor umbla la indemnizatie, desi momentan nu ma afecteaza, dar pe viitor o sa ma gandesc si-o sa fac la calcule si poate nu voi mai face un al doilea copil sau voi amana pana mai punem ceva deoparte din cauza guvernantilor nostri.Of, of.

Ma duc imediat la gradinitza, ca Julia doarme acolo de astazi.La 2:45 dormea cand m-au sunat.

O zi frumoasa tuturor

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

MELI - draga, cum sa ma superi? eu doar mi-am spus punctul de vedere si nu am avut de ce sa ma supar! in plus, tocmai asta este aici ideea sa discutam, sa ne spunem parerile! sanatate multa va dorim! in conditiile in care mucisorii ne tin vreo 2 saptamani legate, nu avem febra, nu tusim iar starea generala este buna nu o tin acasa ca doar nu platim o luna ca jumatate sau mai mult sa stea acasa... si sa mai platesc si bona? uff! intr-adevar si eu am vazut cazuri, la grupe mai mari, cn mamica i-a pus la educatoare NUROFEN-ul in mana... atunci mi s-a parut lipsa de bun simt... asta este punctul meu de vedere!
a fost dr Campean la voi???

gradinarii tandarica - care este numarul MAXIM de copii din grupe?

am vazut si eu faza cu indemnizatia! uff! nu se face nici o petitie??? nu mi se pare corect...

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

si o veste buna! ieri in Parcul Mare se curata de zor, se matura, se taia iarba... acum nu stiu daca s-au spalat si tuburile... inceputul e bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor,

deci fusei la baile Tasnad a fost ff bine mai ales ca au fost putini ...dar e nasol cu un singur bazin pt asta mica a mea careia ii place sa umble prin apa sau sa se joace unde apa e mica ...asa ca nu mai mergem decat prin iulie eventual cand se mai deschide un bazin

Papanasi fierti am facut chiar in dimineata asta .Eu ii fac asa cumpar un pachet de branza grasa Milli si pun : 1 ou , 1 lingura gris, 1 lingura faina, 1 lingura zahar, 1 lingura pesmet, un pic de sare si amestec , formez gomboti si ii fierb in apa cu sare pana ies deasupra...separat prajesc vreo 3-4 linguri pesmet cu un pic de ulei + o nuca de unt ...cand incepe sa isi schimbe culoarea pun un pic de scortisoara ...gomboti fierti ii rostogolesc prin pesmet
noi am ras totul
acu' tocmai ma duc sa fac supa de salata cu jintuiala

Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Salut:)

Oana, max e 15 copii/ grupa. La noi sunt 14, din cate am inteles si la voi sunt mai multi de 11 deja, nu stiu exact cati...oricum rar sunt toti copilasii prezenti. Faza cu sticlutele ccu siropel am mai vazut-o si eu, asta e...

Elena, ti-am admirat puisorii, minunati!!

Gabi

Anicu adaptarea ai dreptate...cred ca noi suntem cel mai bun exemplu;) Sa ne vedem maine cu bine la gradi, Cari ma intreba de ce nu vine Stefi:(

Meli, sanatate lui Timi, azi i-a trebuit Carinei sa ii pun ns ce bentita "cum are TImea":P

Ada, ce caz rarism, o fetita intr-o grupa de baieti:P...Nu stiu ce sa zic, dar nu vad de ce ar fi asta o problema, cel putin in faza asta cred ca nu...

Alex
O zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Lili mersi de "pont" :)

Nico

Cineva zicea de papanasi./......eu ii fac dupa ochi

Oana daca nu ma insel, (cam incurc deja gradinitele) sunt 12 copii in grupa.

Mergi la inceput

LOREDANA (REDAI) - bine ai revenit alaturi de noi! asteptam sa va vedem la gradi! acomodare cat mai rapida si usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Lore-uite, eu i-am dus plapumioara si pernita fara huse, asa colorate cum se gasesc la pravalii, oricum le voi cere acasa sa le spal asa cum sunt. si am dus un cearsaf din ala cu guma, cat e patutul de lemn.plus pijama lunga(maneca si pantaloni).dimineata noi mancam acasa ca a refuzat sa pape timp de o saptamana la gradi, am zis ca mai astept si eventual reincerc.ne trezim la 7,30, papam, ne imbracam si ajungem la gradi pe la 8,30.masa e la 12.30 incepe dupa care ii culca si eu ma duc dupa ea pe la 15,30.daca mai pot ajuta cu ceva...

Co-am luat-o de la Tokko, cred ca asa se numeste, hihi, dar avem multe, daca vrea scumpa ii facem una frumoasa cadou.numai sa-mi zici ce culoare ii place

noi naspa cu tusa, e asa magareasca parca...sper sa scapam.
legat de indemnizatie sunteti sigure? o prietena imi zicea ca a auzit ea ca a zis Base ca de indemnizatii nu se atinge...

Meli26+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

va pup pe toate si multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Oana eu am fost aici tot timpul,doar ca v-am citit din umbra...cu problemele mele....

Meli,wow, ce matinale sunteti.......pai David abia se trezeste la ora 9-9:30.... o sa ne fie greu sa ne treezim mai devreme. De unde ai luat setul cu pernita si cat a costat aproximativ?Eu cred ca o sa ii duc papa la gradi.

Cu exudatul faringian cum ati facut?Oare pot sa merg vineri??Meli unde l-ai facut? Azi am fost pana la clinica mama si copilul din zorilor, mi-au spus ca trebuie 3 zile pt rezultat dar am uitat sa intreb daca se poate recolta vinerea.

Meli nu stiu daca e ok pt copii asa mici, dar pt tuse e f bun siropul din ridiche neagra.Mai intereseaza-te sau intreaba un medic daca ii poti da si iti spun cum se prepara. pt Dav nu am avut nevoie niciodata pt ca el nu tuseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Vineri bhcg 670, azi 3293 e de bine, nu? Ma incadrez in valorile lor, is undeva pe la mijloc.
Meli si puiu tau e la fel de matinal ca puiu meu, la 7.30 cel tarziu e jos din pat

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput