LMA: SOFIA***DOMINIC**RAZVAN!!! Mai-Iunie 2009(75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Beca, ce doza de fe ii dai?

Poate sa manance rau daca ies dinti sau o apuca o viroza.
relusha nu scrie la Buburuze? asa mi s-a parut

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Hei fetelor, ce este cu replicile astea aici? haideti sa incercam sa respectam regulamentul si sa combatem idei si nu persoane, sa nu ne trezim cu avertismente luate aiurea. Nu imi vine sa cred ca se isca asa tambalau din asa motive...

yioanna, ce mult a crescut stefania... Si i-a crescut si parul... Si tu arati tare bine... vreau si eu sa slabesc

Coraly, ii dau 15 pic de fier, in doza unica (altfel uit). Mucioasa este de cand am venit de la munte. Mananca foarte bine masa de legume si carne. Fructele si cerealele nu le mai vrea deloc. Ea de la ora 5 si pana la culcare nu a vrut nimic. Doar san inainte de somn, cateva minute. Nu stiu daca scrie Relusha la buburuze, pt ca nu intru acolo.

Carmina, ma bucur ca nu mai sta cu piciorul asa stramb. Spor la munca, daca hotarasti intoarcerea din iulie!

Iar tre sa ies

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara mamici,

Uite ca abia acum incep sa inteleg (ca sunt mai tuta) ce-mi zicea candva o mamica draga de aici cu "sefele stupului"

So,wtf,ANDA,tu ai lipsit de pe forum cateva luni bune si nu te-a sters nimeni din lista (si net aveai,ca te vedeam online).
Acum,ce sa zic,arata frumos prima pagina,dar pentru asta au fost ranite multe mamici,Ancy,Luckyblue,Lavinia,Ssabrya,Catalina b,si cu siguranta si altele.

SERIALBASTRE,nu sunt de acord,nu toate suntem asa "maiestre" sa dam sfaturi..ar insemna sa fie doar cateva mamici in lista,important e sa citesti cand poti si sa fii cu sufletul aici.

CORALY,cum naiba aia nu e prajeala,cand lasi uleiul sa sfaraie cu usturoi si patrunjel in el??

Eu zic ca nu e cazul sa va luati acum de CARLA,e posibil ca un copil de 10 luni sa vorbeasca...stiu ca pe la 11 saptamani Carla o simtea cum se face covrig in jurul buricului.

Acum mi-am varsat si eu naduful...o sa intru mai rarut pe aici
( cine vrea,ma gaseste pe mess,tot nicuratze am id-ul)

Va pup,o noapte usoara tuturor.

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Mamici dragi, pentru lista dati-mi mie cu rosii, ca eu am facut toate modificarile. Si daca am ranit pe cineva, atunci imi fac mea culpa.

Elena, poate te razgandesti, totusi, si intri la fel ca si pana acum

Cand scapam de muceala trebuie sa facem vaccinul si atunci o sa intreb pediatrul si cat se face tratamentul cu fier. Dar, pana atunci, aveti idee cat ar trebui facut? Mai mult de o luna?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Mei, mei, cata rautate zace in oameni. Si mai ales in femei...

Nicuratze, uite, al naibii, ca eu nu ii zic prajeala, dat fiindca nu las mancarea nu stiu cata vreme in ulei fierbinte sa arda. Astept sa se infierbante si, cand incepe sa sfaraie sau chiar inainte, o scald cu ceva. Ei, daca voi ziceti ca-i prajeala, asa sa fie. Si asta sa fie cea mai nasoala parte din ce gatesc si mananc eu. Prajeala inseamna cand lasi ceapa/usturoiul sa se rumeneasca pe ambele parti, adica sa se faca sticloase. Nu doar sa le arunci in ulei si apoi sa le inabusi imediat.
Ei, si daca gresesc, va rog, nu faceti ca mine!

Beca, eu i-am dat 8 pic/zi, 4 sapt. a iesit lipsa la analize acum? Dr de familie recomandase 14 in 2 reprize, dar eu nu am vrut sa-i dau atat, ca nu era o lipsa dovedita. Si ii dadeam 2 x 4 pic

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Fetelor eu de felul meu sunt pacifista, asa ca fac o strigare pentru un miting prointelegere si toleranta.
e de la astenia de primavara atmosfera asta?
a inebunit lupu! cam asa si cu noi!
Stiu ca s-a acumulat multa oboseala si multa frustrare dar eu nu inteleg de ce sunt necesare jignirile intre noi.Cred ca nimeni nu obliga pe altcineva sa creada ce scrie el sau nu, cum nimeni nu obliga pe nimeni sa faca ce scrie altcineva ca face. De unde atata suparare?!
Si nici nu cred ca exista lideri, formali sau informali. Aici toata lumea este egala indiferent de studii, pozitie sociala sau contul din banca.
Andata... fara gluma cred ca avem nevoie de consiliere de specialitate. Daca ai timp spune-ne vreo doua vorbe ca poate se mai incalzeste atmosfera.
stupul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

Ioana ms
Nicuratze mi-ar placea sa citesc mai mult de acum inainte despre voi, cu siguranta e asa cum spui tu!
Ganesha astenia de primavara a trecut demult, eu consider ca parerile se pot exprima liber fara sa jignesc, iar cine se simte si raspunde.Iar in mare parte ai dreptate!
Va doresc o noapte buna si ne auzim curand!

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Buna seara fetelor,

in primul rand cu scuzele de rigoare de data asta foarte intemeiate a cam racit Darius iarrr, urez si eu Dan Alexandru si Alexandru George sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si sa va iubiti parintii mult , iar voua mamicilor felicitari pentru primul an petrecut impreuna cu flacaii vostri, abia astept si eu momentul asta , deocamdata ne bucuram de nazdravaniile lui.
Nusy felicitari pentru o domnisoara asa de frumoasa.
Darius de cand am venit de la tara este foarte marait nimic nu ii mai convine daca ii iei ceva din mana cu care nu ar avea voie tipaaaaaaa si nici mancarea de pranz nu o prea mai vrea mananca cateva lingurite si dupa gata le scuipa, ma chinui cu el cate o oara si ceva ca sa manance la pranz si plangeeeeeee de ma aude tot blocul la propriu ca o vecina chiar m-a oprit zilele trecute sa ma intrebe ce avea Darius de plangea in halul ala dar el asa plange mai dramatic ca sa zic asa.
Cu mucisorii si tusea vad ca e mai bine dar azi noapte a trebuit sa il tin cu noi in pat ( din acest motiv nici nu am apucat sa va scriu citesc ieri) pentru ca tusea foarte tare si el care nu dormea pe burta cand era mai mic aseara a dormit aproape toata noaptea pe burtica.
Aaaaaa sa nu uitam am inceput sa stam si noi putin singurel in picioare fara sustinere si a facut chiar si cate un pas cand si cand azi.A inceput si el sa zica un fel de mama dar e mai mult maaa ma in schimb cand l-a vazut pe tasu in seara asta il striga nevoie mare tata, e topit dupa tasu mai ales ca acum nu il mai vede asa de des ca are si el de lucru spre fericirea noastra.
Are o incapatanare fantastica cand vrea el ceva trebuie sa aiba cu orice pret, ce ma bucur e ca afara nu face asa cu copii le da jucariile lui daarrr la schimb nu imi fac prea mari griji in privinta asta pentru ca stiu ca nu lucruri constiente acum si ca oricum cu timpul le putem remedia, mai mult ma oftic pentru fazele care le face cand nu ii convine ceva ca se arunca imediat pe spate si din cauza asta s-a lovit de multe ori la cap desi eram langa el dar are viteza de reactie foaaaaaarte mare.

Legat de faza cu listuta fara sa aruncati cu rosii in mine sa stiti ca nici mie nu mi-a placut mai ales pentru faptul ca sunt mamici care poate chiar nu au timp sa mai scrie ceva sau pur si simplu le place sa stea in umbra pentru ca nu au asa mult chef de scris si pana la urma asta e un topic pentru albinute si toate cele care sau nascut in aceasta perioada au dreptul sa apara pe prima pagina ca daca nu altfel nu ii mai spunem albinute ci cele mai active mamici de albinute, no offence nici unei dintre mamici.
Yoanna am vazut pozele cuplului renumit de la albinute sunt superbi amandoi.
Mai vroiam sa mai spun ceva dar nu imi mai aduc aminte acum , revin eu mai tarziu.
Pupicei tuturor.

Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Craciun20096Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna seara de la noi! Vad ca iarasi stupul e agitat! Ce sa va zic eu sincer chiar m-am simtit prost cand am fost scoasa din listuta, eu chiar daca am avut unele conflicte pe aici culmea tot cu Carla eu am continuat sa va citesc fiindca am avut mamici dragi, de suflet...deci Bebe Beca ai o rosie din partea mea nu ma asteptam, si mai ales ca am vazut in lista actuala multe mamici care nu au activat de mult timp. In fine nu conteaza cine e in lista sau nu vorba Eleneiconteaza sa fii cu sufletul...eu am ramas cu un gust amar in urma experientei traite in acest stup, ma asteptam sa fim mai unite cum sunt alte mamici de la alte odisei, sa nu ne criticam si sa nu sarim una la gatul celeilalte. Nu stiu dc o mai tineti minte pe Cami_05 care avea si ea o albinuta din mai,ea s-a mutat la ghiocei, de ce credeti? va las pe voi sa concluzionati!
Cuscra mea draga ce sa zic te sustin cu toate cele spuse si nu puteai sa spui mai bine tot ce ai spus, ne vedem noi maine si mai vb.
Philip, Andata,Anaela,Deea,Baby-first,DanaMi,Alic,MamicaOana,Maria Bunica,Serialbastre,Relusha,Miruta, Luckyblue si sunt sigura ca am uitat pe cineva, dar nu mai retin la ora asta va pup si va citesc cu drag!
O seara buna!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

lauraa, sa va traiasca finutul grasut. Refacere rapida mamicii. Felicitari pt achizitii, sa va bucurati si voi de bucuria Mayei
Alice, din ce am vazut eu in lista vaccinurilor obligatorii este doar cel impotriva rujeolei. Ror-ul e in plus impotriva oreionului si rubeolei. Asa ca eu nu vad cum ar putea sa ma oblige sa ii fac ror-ul. Asta zic eu deocamdata. Mai am vreo 2 luni.
Andreea S, banuiesti bine . Ms pt permisiune.
adriana, eu fac ceaiul de ceapa din coji, fara mieji. Sparg vreo 6-8 nuci, pun si o ceapa, un mar si o lamaie, toate taiate in 4, la vreo 3 l de apa. Las ceaiul sa fiarba pana scade la 1/2. Din ala se bea cu inghitituri mici pe durata unei zile, daca e baut tot odata nu are efect
Ioana, eu nu sunt convinsa ca RORul ar fi scos in eventualitatea in care ar fi nociv. Daca ai stii cata propaganda a fost in scoli pt vaccinul de cancer de col uterin desi au fost atatea cazuri de deces... Cel putin eu am fost la cel putin 3 sedinte pe tema asta si ultima data a trebuit sa dau semnatura ca nu imi las copila sa il faca
alynta, , ms mult, si eu sper dar nu se stie niciodata... Asa e un copil bun, toti sunt, dar mai are unii gargauni si-i miroase a nuca verde inca de acum ... O supara ca stie ca mie nu-mi place individul ales ca prieten
Ioana, off... Ceva maselute la orizont? Si Ioana se mai trezeste tipand cand o dor gingiile... Simpatica foc mezina ta, sigur vroia sa isi faca tratament pt par, sa ii creasca mai repede... Multumesc mult pt incurajari. Nu-ti face griji de pe acuma cu (pre)adolescenta, ai tot timpul atunci... Poate ca nici nu vei avea probleme
coraly, ca de obicei o adevarata comoara cu meniurile. Multam tare fain pt idei
cris, imi place la nebunie cum vb de "sectorista". Totusi nu m-ai convins ca nu mai vrei, asa ca pe cand si un sectorist?
mamica oana, am sunat si eu la teledon, am preluat si bannerul pe blog. Cumplita povestea micutei Ioana, sper din suflet ca parintii sa poata strange banutii necesari protezei
Raluca, felicitari ca ai reusit sa-ti faci timp pt tine. Eu inca mai visez. In ce ti-am spus nu era vb de ancheta, dar sunt niste pasi de urmat, altfel decizia e nula si poate fi atacata in instanta. Eu am avut in trecut probleme cu o angajata care mi-a tot cerut bani in avans din salariu, ba ca are mama bolnava, ba ca nu stiu ce, eu i-am dat pe incredere fara sa o mai pun sa semneze (ca pe ea o apuca doar sambata si duminica sa ceara bani) si apoi m-a reclamat la ITM ca nu i-am platit salariul. Norocul nostru a fost ca avea contract legal (desi ea insistase sa nu ii facem) iar fiu-sau spusese ca i-am falsificat noi semnatura pe contract si ea lucreaza fara forme legale. Si unde mai pui ca o angajasem de mila, la interventia cumnata-mii. In final tot am mai platit inca un salariu, dar a trebuit sa facem si decizia de incetare a contractului (ea semnase la indemnul inspectoarei de la ITM cererea de demisie) si sa i-o trimitem prin posta cu confirmare de primire. Nu stiu cum e contabila ta, dar noi am avut destule surprize neplacute cu contabilii care nu cunosteau legislatia muncii
nusy, bun revenit. E tare dragalasa micuta ta
Andreea P, cand gasesti formula magica pt capusor acoperit sa ma anunti si pe mine. Acum sta doar daca o leg, dar si atunci trage de snururi de mai sa se sugrume
Carla, multumesc mult. La mine nu prea merge chestia cu prietenia. Adica e ok, stam de vb, imi spune cam ce se intampla, dar daca vede ca nu aprob tot ce vrea ea se ascunde. Cum e de ex. individul asta taranoi cu care eu nu sunt de acord si care cica e prietenul ei . Mi se pare normal sa aiba secrete, si eu aveam si nu stia mama chiar tot ce faceam. Deocamdata ma multumesc sa ii fiu mama si sa incerc sa o mai aduc uneori cu picioarele pe pamant, precum si sa incerc sa impun anumite reguli. Daca suntem prietene, ea considera ca suntem si pe picior de egalitate si incearca sa ma manipuleze, chiar daca a vazut de n ori ca nu reuseste.
luckyblue, bun revenit. Felicitari pt progresele micutei. Si nu i-o lua Andei in nume de rau, si eu am fost de acord sa mai "aerisim" listuta

La Multi Ani, Alexandru George. Sa cresti frumos, norocos si sanatos si sa umpli de fericire inimile parintilor tai..

Uraaaaaaaaa, am terminat capitolul trecut.

Dici, pe unde umbli? Taaaaareeeee mult imi lipsesti. Daca mai citesti, sa stii ca am descoperit o crema pt spate care cica face minuni. Inca nu am incercat-o, astept comanda, dar ce am citit eu despre ea pe diverse forumuri e f incurajator.

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput