LMA: SOFIA***DOMINIC**RAZVAN!!! Mai-Iunie 2009(75)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Referitor la parerea ta, zau ca nu-mi pasa daca ma crezi sau nu, dar ar fi fost mai normal sa si dovedesti ceea ce spui. Nu e frumos sa arunci cu vorbele fara dovezi, deci astept sa-mi arati ca fii-mea nu face ceea ce zic.

Carla,daca stau bine si ma gandesc,nici tu nu ai dovezi care sa sustina ceea ce afirmi.Nu stiu in ce mod ar putea dovedi Ioana ceea ce spune,insa tu poti.Hai,asteptam sa ne impresionezi!No offence!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

Carla "dovezi"????EU?nu sh cum as putea mie mi-ar fi imposibil....asteptam de la u,se pare ca nu doar eu le astept si doar de acum ce de mai mult tp tocmai de aceea nu mai pot sa inghit asa aberatii....un ex din amintiri:la doar 6 luni larisa zice :"i love you","tzatza"....iar acum nu are rost sa mai adaug nimik las la aprecierea voastra eu mi-am spus parerea nu fac misto e ceea ce cred eu si nimik nu ma poate convinge de contrariu decat niste "dovezi",pune-ne si noua un filmulet,nu ne tine asa pe scai

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
~.~creste gaza mea~.~

17.06.2009

Mergi la inceput

???"Si uite asa faci misto de mine si ma faci nebuna pe ocolite, super.
Referitor la parerea ta, zau ca nu-mi pasa daca ma crezi sau nu, dar ar fi fost mai normal sa si dovedesti ceea ce spui. Nu e frumos sa arunci cu vorbele fara dovezi, deci astept sa-mi arati ca fii-mea nu face ceea ce zic." ???

chiar nu are nici o ratiune ce zici u aici,na in fine

~.~creste gaza mea~.~

17.06.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yioanna_s
un ex din amintiri:la doar 6 luni larisa zice :"i love you","tzatza"

Bravo,Ioana!Pe astea mi le aminteam si eu,chiar daca citesc rar.Sunt delicioase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Yioanna, hai sa nu vorbim aici despre ce ratiune are ceea ce scriu eu, sa stii ca imi trebuie un efort maxim de intelegere ca sa pricep ceva din exprimarea ta si nu e doar cazul meu.
Poate daca mi-ar pasa de parerea ta ti-as pune si filmulete sau te-as invita sa 'verifici' pe viu. Insa in momentul in care folosesti cuvantul "aberatie" atunci tu trebuie sa justifici, nu eu.

E foarte interesant faptul ca apar oameni care nu au mai scris de mult timp numai ca sa ma muste pe mine de partile mai moi... Mai usor fetelor, ca nu le am atat de mari, luati-o pe rand.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:

Bravo,Ioana!Pe astea mi le aminteam si eu,chiar daca citesc rar.Sunt delicioase!

nu vreau sa o supar asa de tare pt ceea ce zicea ea...nici eu nu citesc asa de des insa atata memorie mai am si eu

~.~creste gaza mea~.~

17.06.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

...sa ma muste pe mine de partile mai moi... Mai usor fetelor, ca nu le am atat de mari, luati-o pe rand.

Carla,nu stiu la ce faci referire,dar daca e vorba de emisferele cerebrale,sunt total de acord cu tine.

Mergi la inceput

draga,fata!
eu nu am ce sa-ti justific si nu ma fa inculta uita-te la u si la parul din fata ta si apoi la vecinul mai lasa u garda jos si incearca sa accepti si fetele care scriu mai rar parerile lor, pt ca noi nu suntem asa picate cum ne crezi. Sincer nu mi-ar placea sa fiu pe viu in casa ta, daca este cineva care trebuie sa se justifice aia esti u...vezi ca mi-ai jignit cu gramatica ta te credeam la alt nivel...am un catel foarte hamis, se rezolva.

~.~creste gaza mea~.~

17.06.2009

Mergi la inceput

Citat:

Carla,nu stiu la ce faci referire,dar daca e vorba de emisferele cerebrale,sunt total de acord cu tine.

~.~creste gaza mea~.~

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Yioanna, Nusy, Lucky, ma bucur ca ati mai dat pe la noi.

Revin cu intrebarea: de Relusha nu mai stie nimeni nimic? Sunt deja cateva luni bune de cand nu a mai intrat. Plecase spre Ro pentru licenta.

sara este o maraiala totala, nu mai vrea sa manance, ma scoate din toate rabdarile.

Am pus intrebarea asta si acum ceva timp, este posibil sa fie lipsa de pofta de mancare din cauza fierului?

Cris, mergem in Belek, Antalya. Noi suntem fani inraiti Turcia, pentru familiile cu copii este un vis.

Lauraa, si noi suntem incantati de tricileta.

Narcisa, asteptam povestea nasterii cu mare drag. tricicleta ajunge undea pe la 300 ron. Dar este foarte faina.

Iar ies inainte sa termin de scris.

Aaa, Andata, as vrea si eu niste bijuterii... cum fac?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput