Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *262*
Raspunsuri - Pagina 4
ramonab spune:
Fetele cu copilasi care indragesc calculatorul, voi stiti de softul pt copii Magic desktop?
Se downloadeaza gratuit de pe upc.ro Cu el ne putem proteja si supraveghea copiii sa nu intre pe site-uri interzise sau sa primeasca mail-uri de la persoane rauvoitoare.E facut pt copiii intre 2 si 12 ani, e frumos colorat si cu tot felul de chestii faine.
Uitati-va pe site si aflati mai multe.
Eu l-am downloadat deja si e foarte fain.Si il pot folosi in paralel cu windows-u meu, deci nu aveti nevoie de calc separat.
Fetele care ati ratat postul meu in care va invitam pe blog sa vedeti 2 filmulete,mai lansez o data invitatia http://rami-miculprint.blogspot.com/
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
NataliaS spune:
La multi ani sarbatoritelor!!! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre!
Mersi de aprecierile la adresa fetelor mele...si eu ma uit la ele si ma intreb cand a trecut timpul, iar Stef se transforma intr-un mod fericit cam ca ratusca cea urata...in lebaduta mi-s tare dragi, puiutele mele.
M-am cam panicat cu Anusca care de ieri are pleoapele umflate. Am fost azi sa-i fac analize de urina sa ma asigur ca nu-i de la rinichi si au iesit ok...=> ca e de la alergia ei binecunoscuta la polen. Am vb cu dr. si mi-a recomandat ceva picaturi numite Alergodil...sper sa o ajute.
In rest...fac turism imobiliar...ma tot plimb cu N agentii imobiliare si vad tot felul de jafuri, iar casa dorita pare sa fie undeva departe...e clar ca n-am gasit-o inca si nici perspective fericite nu se prea arata.
Lauriciule - ce-o fi cu mititica ta? Nu-i cresc masele? Stef e asa plangacioasa din orice cand ii sparge cate un colt.
Mari - si eu stiu ca poate sa aiba un scaun la 7 zile pe lapte de mama...dar pe alimentatie mixta...habar n-am. De ce nu incerci debridat? Si Biotics sau enterolactis se da atat in diaree cat si in constipatie.
Miri...greu tre sa fie sa stai noaptea , iar dimineata sa te ia micii drept fresh...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
alina023 spune:
Ramo, de data asta l-am vazut si eu pe Razvaniciul cretulin! F bine ca ai pus din nou link-ul. Prima data m-am luat cu treaba si am uitat sa intru!
Hihi! Voi cica mergeti in parc sa distrati copilul, nu? De fapt mergeti sa va dati pe tobogan, recunoaste!
Dulce foc cretulinul tau!
Nati, tot n-ati gasit nimic? Hai ca trebuie sa apara si casuta voastra pana la urma!
Si eu sunt cu alergii, la fel ca Ani a ta! Asta e...noroc ca nu sunt ff deranjante. La un moment dat inveti sa traiesti cu ele!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
miri_mik spune:
ramonaB, ce cretulin e razvi!!!! si tu... areti ca o domnisoara! uuuf, ce te invidiez!
personaje preferate la desene pt sacha: hopla (nush daca stiti de ea, dar e o nebunie cu ea) musti si teletubbies. si are un film "pippi sosete lungi" la care s euita cu frac'su de ne innebuneste:) mai urmeaza "momi momi" - adica madagascar cu move it move it, si ice age:)))) tom si jerry, in top!
nati, casa ideala va va cauta ea pe voi! nu abandona, e acolo, trebuie doar s-o descoperi:)
la noi, tristete mare... jeremy are reflux. dr l-a vazut azi dar s-a ingrozit de cat de mult a luat in greutate. a crescut per total, dar cel mai mult in latime, de unde si-a dats eama ca mananca prea mult si prea des(4980 si a iesit din spital acu 3 sapt cu 3380). mi-a si explicat de ce. el suge asa de des ca sa-si aline senzatia de disconfort, arsurile din stomacel. laptele calmeaza dar in acelasi timp ne tine in cercul vicios. recomandari: 3 ore cel putin intre alaptari si momit cu suzeta pe care trebuie sa invete s-o accepte si asta s eintampla abia cand implineste o luna; gaviscon 2ml dupa fiecare alaptat, dar nu mai mult de 6 ori pe zi, seara obligatoriu si noaptea la fel; trebuie scos din camera noastra ca s anu mai intervenim decat daca intr-adevar plange.
ma duc sa fa co supica pana nu vin aialalti banditi. urasc sa gatesc! noroc ca am totul "mura-n gura" trebuie doar puse la fiert:d
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
buna fetele
roxanici uf mare grija cu pastilele alea .. mai bine bagi o cura de magne b6 .. imi pare tare rau de problemele de la job. ce dulce trebuie sa fi fost adeluta ta .. "n-audi" ..
nemary da, si mie mi se pare cam putin 800g in 6 saptamani. important e sa fie sanatoasa. deci a inceput si daria cu gelozia .. eva si acum o altoieste pe asta mica ..
laurici au si ei perioade si perioade .. cine stie ce o supara pe printesa. lasa ca le trece lor.
alinus si pe mine ma trec ganduri .. sper sa o scoatem la capat cumva. va tin pumnii ptr dosar!
miki evei ii plac clubul lui micky mouse, handy manny, little einsteins, chugginton, thomas, plus toatea astea de la disney .. si desigur oraselul lenes .. e mare fan
miriku sorry ptr reflux .. dar stiu ca si sacha avea si ii mergea bine cu gaviscon .. sa stii ca si anna mi-a luat 1600g in prima luna .. e important sa fie sanatos, ce daca e grasulin ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
grati.ela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky_mamica Si fiindca tot am o pauza vroiam sa va mai intreb daca clopoteilor le plac desenele cu Mickey Mouse - Clubul lui Mickey? pt ca Luca e chiar innebunit dupa ele. Chiar daca se mai uita si Thomas sau la Chuggington tot cele cu Mickey sunt reclamate cu voce tare si cu trantit pe jos. Clopoteii vostrii ce urmaresc? Miky de LUCA GABRIEL Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi La 8 luni - la mare Poze cu Luca Gabriel Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ... |
daaaaaaaaaaaaaa! am dat o groaza de bani pe jucarii cu Michi si gasca! el e fan "Pichi", MEni iscusitul, copoii si Tomas. Avem colectii pt fiecare!
emabucuresti spune:
buna dragelor
asa greu ma urnesc si eu sa scriu... nici timp nu mai am iar, nici ajutor prea mult cu copiii, dar seara cand e liniste, ei dorm si eu ma relaxez un pic, realizez cat de mult ii iubesc si cat de fricita sunt, chiar daca este greu ziua intreaga. noi de cand ii avem pe amandoi , o noapte nu am iesit sa ne distram, sa ne relaxam sau sa stam pur si simplu fara copii. eu cel putin nu am facut-o. sptul a mai fost plecat in calatorii. si nici mama nici soacra nu ar ridica un pai in privinta asta. si in multe altele. dar asta e alta discutie pe care nu vreau sa o aprofundez. suntem fericiti cu tot greul, avem comori nepretuite- copiii. ca oricare dintre voi dealtfel.
le salut si eu pe mamicile care au reinceput sa scie, imbratisari si pupici trimit pt voi si copii!
lauraD m am tinut sa intru sa iti scriu special, pt ca ma intristeaa a iti plange Eleni, oare totusi nu e nemultumita de ceva la cresa? spui ca de atata timp plange si tb tinuta de educatoare cu forta cand pleci...Poate vreun copil s-o tachineze? multi pupici si imbratisari mamica draga, ma intorc in urma sa dau de poze cu voi, si cu ceilalti clopotei plimbareti,pana ma ia somnul
roxana draga mea, sunt lucruri mult mai grele pe lumea asta ca o situatie de servici sau financiara de cacao, copiii ii avem sanatosi, noi sa fim sanatosi in primul rand pt ei, sa ii putem creste. asta am vrut sa iti transmit , incearca sa iti mai alungi din gandurile triste
danybv spune:
Buna seara dragele mele
Imi pare nespus de rau ca nu pot sa fiu alaturi de voi pe forum.
Vreau sa urez si eu cu intarziere : la multi ani , pentru toti cei care si-au serbat ziua de nastere sau ziua de nume.
Fetelor care au nascut le zic din suflet ca le doresc sa se bucure de copilasii lor dragi, sa fie sanatosi si mancaciosi.
Va port in suflet si in rugaciune mereu . Va citesc zilnic insa nu am timp sa va raspund.
Ce pot sa va spun despre noi :
Eu m-am angajat din luna martie ca asistent social in cadrul Primariei Tulcea, la un centru de persoane fara adapost.
Maria merge la cresa, miercurea si vinerea de la ora 8-12, atat. In cursul saptamanii sta sotul cu copii acasa, cand nu are ore la scoala.E inebunita dupa copii, plange cand o ia sotul de la cresa de numa , numa. Am scapat de pampers cu Maria. Vorbeste toata ziua, canta , danseaza ( cam ce face un copil de varsta ei ).E inebunita dupa bijuterii.
Am inscris-o pe Maria la gradinita de stat. Din toamna va merge la gradinita, nu-mi vine crede ce mari au crescut clopoteii nostri.
Andrei e bine.
In rest noi suntem bine, ceea ce va doresc si voua si celor dragi.
O sa incerc sa mai intru in weekend sa va mai citesc. Va doresc un weekend minunat alaturi de cei dragi voua
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Ellenuta spune:
ema pup baietii tai frumosi! te cred ca va e greu, dar aveti doua minuni de baieti. noi avem noroc caci socrela ne ajuta enorm, plus ca ii mai am si pe ai mei asa ca ne mai permitem cate o iesire din cand in cand ..
mary m-am gandit la tine, sa stii. ce ai rezolvat cu auzul? ai venit la bucuresti la control? eu ma rog sa fie bine. am admirat-o pe printesa cantand .. e o bucurie de copil, frumoasa si dulce. ai doi copii superbi!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
danybv spune:
Ellenuta , inca nu am ajuns la Bucuresti la spital. Urmeaza sa vin cat de curand. Te voi anunta eu. Pupam cele doua printese
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)