Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *262*
Raspunsuri - Pagina 5
ginnette spune:
Neata,
N-am mai apucat sa intru - conform obiceiului (de a da vesti proaste inainte de w/e), ieri m-au chemat sa-mi dea un averstiment scris.
De fapt este inceputul sfarsitului; stiam de asta, de cand li s-a pus pata pe mine.
Multumsc de sustinere
Nu este vorba de depresie - sau cel putin, nu de-aia iau eu pastile; ci pentru a-mi da starea aia de indiferenta (si sa nu m-apuc sa le zic 'verde-n fatza' ce cred depsre ei) sa pot trece peste perioada de cosmar (gen urmariri, verificari din umbra, sarcini aproape imposibile).
O sa-ncerc ce mi-a recomandat Simona(dar nu pre cred c-o sa aibe efctul scontat).
Alina23, nu te mai gandi la cum va fi in tara; din ce-am inteles (de la oameni mai 'cititi'), o sa fie nasol cam pana pe la anul, pe vremea asta; de-abi adupa, putem sa zicem ca ne revenim .
Ema, asa este, sanatatea copiilor este cea mai importanta; ceva poze cu strengarii tai?
Mary, nu stiu ce sa zic: sa-i dai Bonisan chiar dak n-are colici?! Mai intreaba pediatra, totusi.
Miri, off...rau imi pare pt Jeremy; exista vre-un remediu, pt el, asa micut?
Ramo, l-am vazut pe carliontz; este tot un zambet si e dulce foc ; sa-l tot ciufulesti! (si eu m-am dat prima data cu Adela, pe o tulumba de-aia mare - acum,numai pealea se da)
Am vazut-o si pe Maria (de Dany) - mortala !
Sanatate multa, Dany - nu mai sta, fa ceva sa nu se-agraveze!
Helen, LauraD
Despre desenele de la Tv, Adela nu e fan - bine, se si uita putin.
Ea e fan "Frumoasa adormita"; pe asta il punem, seara, cand nu sta afara (il puneam, ca de cand se intuneca la 8:00, nu prea mai vrea la tv).
Nah, se trezeste; 'comenteaza' semn ca tre' sa merg la ea.
Va pup; s-aveti o zi faina!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
miri_mik spune:
neatsa!
o noapte mai buna doar ca tati... e rau... mai aveam putin si-l duceam la urgenta cu dureri de cap si stari de voma. in loc sa-l oblojesc l-am certat si i-am zis ca e un iresponsibil. macar jeremy a fost mai linistit. nu-i place gavisconul, si uite ca diagnosticul s-a confirmat. nu mai cere asa de des sa suga si doarme mai linistit.
elle, stiu ca si anna a luat mult in prima luna, dar nu e aceeasi situatie. uite ca nu e dodolots de sanatos ce e jeremy. acu speram sa se aranjeze treburile. acum doarme asa dragut in pat:) in general (general de 3 sapt)la ora asta e chinuit rau, si el si eu.
tocma am aspirat nasul lui sacha. fetelor, sincer, sunt suparata rau pe domnul sot nu e momenula cu sa se alinte sa se imbolnaveasca. si cu simptomele lui... ma sperie ca seamna cu donditiile ideale de avc... si revenind la nasul lui sacha... i-am explicat d emiid e ori sa-l aspire in nas ca nu poate sa si respire sa si bea lapte si sa-i schimbe scutecul inainte. eu spun , eu aud, deci facem aceleasi chestii de doua ori. pierdere de timp si risipa de nervi;... clar, e zi intoarsa pe dos:) doar e ziua mamei in Be:)
la multi ani, deci, mamicilor, si sa aveti parte d eo zi superba!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
neataa
haideti poftiti la o mare si aburinda sa ne gadile nasul si sa ne trezeasca ...
o zi frumoasa va doresc.
mary daca te pot ajuta cu ceva, te rog sa nu eziti. eu stau aproape de spital.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
ceska777 spune:
Alina023,
si eu ma chinui sa ajung sa va citesc si sa las o vorba de ieri dimineata. Abia i-am dat de cap...
Iti inteleg spaimele legate de viitor cand e vorba mai ales despre copiii nostri. Nu stiu daca e ok sa spun asta in conditiile in care voi vreti sa emigrati: scapi de Romania, de sistem dar griji, nevoi si nenorociri se intampla peste tot. Viitorul nu e roz niciunde, toti stam in echilibrul contra fortei gravitationale si centrifuge pe aceeasi planeta Pamant. Singura forta si fantana de energie care ne poate mentine intregi la minte e tot in noi, in fiecare individ. Si continui sa sper si intr-o alta forta care nu e chiar fizica pura si actioneaza nebanuit.... if you know what I mean.
Ginette,
poate o sa vin sa mai cer cate-o pastila de la tine. Daca ai zile bune cand rezisti fara ele pune-le de-o parte ca nu stiu cand as avea nevoie si eu. Daca tot e momentul destainuirilor si ne plangem una pe umerii celeilalte aici, hai si eu.... desi v-am facut varza cu ale mele probleme si in ultima vreme.
Simt ca sunt intr-o gaura neagra. Isi anunta existenta undeva in universul nostru dar ieri ne-a cuprins. Sotul a ajuns la avocat pentru consiliere in cazul chiriasei din mansarda. Nu a platit nici un bani, incepe cu sicane. Imi taraie fundul si am impresia ca prin ea s-a declansat un lant de nenorociri, mai mari sau mai mici. Fara chiria de acolo nu-mi permit sa finantez chiria noii locuinte, daramite sa mai fac acolo lucrari de renovare de anvergura. Ma astept la cheltuieli cu avocatul, proces si stricaciuni de remediat in locuinta cand vom reusi sa-i dam piciorul in fund. Pana in week-end-ul trecut parea totul inca in regula. Problema e ca am dat aici deja preavizul ca ne mutam. N-am bani de locuinta gasita si am timp teoretic pana in august sa imi gasesc acoperis deasupra capului. Nici in mansarda nu m-a putea intoarce ca e ocupata de o cretina. Nu am inima sa vin in Ro sa stau relaxata o luna-de parca as putea sa ma relaxez-stiind ca sunt atatea griji pe capul nostru. Ai mei vor fi distrusi probabil, nu stiu cat din biletul de avion recuperez. Aflu luni...
Gatta,
multumesc pentru informatii, pentru invitatia sa va vedem pe la Campulung -Badeni dar iti dai seama ca nu iese nimic din asta.
Nu mai dorm si iata ca nici nu mai mananc dar nu cred ca e ok.
Sunt in transa tot timpul.Sunt atatea fronturi pe care tre sa actionam ca momentan sunt nauca si bezmetica. Daca vede cineva dintre voi mai clar situatia mea sa ma lumineze....
Miri,
mi pare rau de Jeremy, la el aveti diagnostic, tratament si o sa fie bine. Aveti insa grija mare de tati...
Eu tot ieri am realizat ca m-am comportat numai intr-o anumita masura justificat fata de sot -a cauzat indirect si nevoit unele probleme de acum- aruncand cu pietre. In doua momente mici cat o secunda am vazut si in ochii lui griji, disperare si o stare de paralizie din care sper sa iasa. Trebuie sa il ajut.... cu conditia sa mai puna urechea si la ce cotcodaceste gaina in cotet, nu numai cocosul scoate arii.
Sa revin?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stoisor spune:
ceau zuze
off ,rau imi pare ca trece-ti prin momente nasoale,Ceska,Roxana,nu stiu cum ar trebui sa procedeze fiecare dar cred si eu ca lucrul cel mai important este sa deschizi ochii si sa vezi bine ce ai langa tine ,copilul,sotul,sanatosi ,sa incerci macar pentru cei dragi sa iti pastrezi nervii si puteriile ,nu cred ca in mom de fata este cineva care poate spune ca nu il afecteaza criza astain diverse ,dar trebuie sa gasim forta sa razbim pentru cei care depind direct de noi.....daca eu o iau razna ce se intampla cu copilul meu??las statu de c..,. sa mi-l creasca ,mai bine ma adun si sap bine dupa tot felul de resurse pentru a tine capul sus
va trece si vor veni si vremuri mai bune......nu intraznesc sa ma gandesc la mai rau ,nu,sper cu tarie ca va fi mult mai bine
oricum viata asta e ca o roata ....perfect rotunda,un timp i bine,poate super bine apoi iara esti la fundul sacului si tot asa,momentan starbat a 4 mare criza din viata mea dar stiu sigur ca va fi iar soare
hai capul sus
Alinusule si pentru tine
as lua si eu un bumb dar nu am voie bag la greu magne b6,b complex si ceai de teifara gluma,i pe buna
miky_mamica spune:
Da Ceska descarca-te aici si cine stie un sfat de aici, gandul ca suntem alaturi de tine poate te mai linisteste. Sunt sigura ca se vor rezolva problemele si cu chiriasa si cu noua locuinta, una cate una ai sa vezi. si incearca sa-ti pastrezi optimismul.
Roxana printr-o situatie asemanatoare am trecut si eu ... multe piedici si carcoteli si nesimtiri de la fostul loc de munca incat simteam ca innebunesc. Sotul nu ma sprijinea, parintii imi spuneau mai mereu ca imi neglijez copilul si mi-am luat inima in dinti si am plecat spre usurarea sefului meu direct. Dar n-am primit ultimul salariu si nici bonurile si in plus ultima luna nu mi-au inregistrat-o la ITM. Am o rata la banca restanta si castig acum mai putin decat inainte, dar am un altfel de program si pot sa-mi vad de casa si de copil. Si uite ca am reusit sa tin capul sus si sa inteleg ca familia e mult mai importanta decat un job oricare ar fi el. Eu una ti-as zice sa tii la sanatatea ta si la familie.
Iar despre Luca nu vroiam sa va spun ca si el sta hipnotizat in fata tv-ului si orice as face nu ma baga in seama. E dependent de ele si chiar daca stie ce urmeaza in desen tot rade si tot bate din palme sau numara cu Mickey, etc. Nu vreau sa ma laud dar el stie sa numere pana la 10 si stie sa deosebeasca formele si culorile pt ca le-a invata din desene. Eu cu carticele si cu multe nebunii laminate nu l-am determinat sa le invete si uite ca aceste desene au reusit de o mie de ori mai repede.
Miky de LUCA GABRIEL
Poze cu Luca Gabriel
Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ...
stoisor spune:
si inca ceva
Miri ,ca m-am luat cu altele,grija mare de tati ca asa mai molcut dar cu el defilezi nu?eu cand i tati bolnav zac si eu,sunt disperata ca stiu ca in el mi baza de sub picioare si il doftoricesc de numa numa.....sanatate si pupici
si nu in ultimul rand am vazut un pusti numa bun pt fimea,din doi blonzi zulufati iti dai seama ce va iesi peste ani si ani Ramo de s'or intalni?,faina zi ,plina de distractie ,nu as mai pleca nici eu din asemenea parc si mie imi place sa ma aventurez cu Sara peste tot ?/
grati.ela spune:
fetelor mi-am luat inima in dinti si am tinut cont de sfatul vostru: Ozi a plecat singura la nationala la Cluj. A plecat total demoralizata de profa de romana care i-a zis cu o zi inainte de concurs ca nu stie nimic la gramatik - in conditiile in care nu a pregatit-o nici macar o secunda. Asta a pus capac si am mers la directoare si i-am cerut sprijinul ca mediator in relatia cu prof. de rom care ii e si diriginta. Am discutat cu Ozana si i-am zis ca pe drept are lucruri nelamurite la gramatica dar unii le au si in clasa a 8-a. In vacanta de vara voi lucra "matematic" cu ea la gramatik si o sa zbarnaie. M-a sunat si mi-a zis ca s-a descurcat bine si spera la un punctaj bun...orice peste 100p/140p este absolut minunat (inseamna macar mentiune). Doamne ajuta! In privinta scolii am anuntat directoarea ca imi mut copilul la alta scoala...colegii din clasa Ozanei (nu toti dar destui) i-au spus ca o urasc, ca e o tocilara si o ratata...
danybv spune:
Grati.ela eu am incredere ca Ozi se va intoarce cu un rezultat foarte bun. Ea este o fata foarte desteapta. Felicitari voua parintilor pentru ca o sustineti.
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Lala_D spune:
Grati te-ai hotarat foarte bine sa o muti.
Bafta sa gasesti ceva bun si potrivit fetei
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
My hobby