Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *262*
Raspunsuri - Pagina 21
alina023 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje Alina , da...sunt de acord cu tine ca ar fi bine sa merg cu Sara sa o vada un doctor bun dar nu cunosc niciunul...stie cineva un ortoped bun ? In alta ordine de idei...mai mami Duracel , cum mai faci fatza ? Si job , si casa , copii si spectacole ? Eu cad lata in fiecare seara , daca apuc sa nu adorm cand o culc pe Sara , mai reusesc sa ma uit max. 30 min la tv ...asta este tot timpul meu liber. Ma uit la "Dinastia Tudorilor " de vreo luna si tot nu apuc sa termin prima serie ![]() Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
Simo, eu am tot auzit de doctorul Jianu! N-as putea sa-ti spun la ce clinica mai consulta acum, dar sigur gasesti info pe net. Daca nu, da un semn si incerc sa gasesc eu un contact!
Cat despre facutul fatza la un ritm alert...las alte aspecte in planul 2...3...4...
) ai atunci voi fi un picut mai disponibila si pentru smotru casnic!Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
alina023 spune:
| citat din mesajul lui aurel_cris [Alinus la alta gradi nu o poti duce sau vroia neaparat acolo langa tine? Cristina de Bianca Maria 4.03.2008 BiancaSunt fetita mare |
Problema mare la mine este programul. Incep la 8:30 si termin la 18:00. Cu traficul din Bucuresti, daca ar fi la o alta gradi decat langa mine, ar trebui sa o las la 7:30 si sa o iau seara la 19:00. Nu am cum sa las copilul 12 ore la gradi! Mi se pare absolut inacceptabila solutia asta!
Voi incerca sa mai gasesc gradi in zona...poate am bafta totusi!
Mi-as dori tare mult sa ne vedem... Doar ca eu in weekend plec din Bucuresti iar seara nu am cum sa mai plec de acasa (divorteaza al meu daca mai intind mult coarda cu plecatul de acasa!
Daca totusi stabiliti ceva, anuntati-ma si pe mine...poate fac vreo fereastra cumva si vin!

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
stoisor spune:
ZIUA BUNA....desi nu pre este
am inceput plimbariile le dentist si am un sfert de gura pilita
am niste dureriiiiiiii cat caru'si mai este pana vineri cand imi planteaza dintii la loc,dar de,sufera baba la frumusete nu?
pup manuta Saratelului ,D-ne ca mi-au dat lacrimile,ce durere o fi avut micuta,off,un moment de neatentie si uite ce se intampla...sper sa se fixeze bine si sa nu mai aiba parte de durere inimioara mica
Miri condoleante si D-zeu sa-l odihneasca
gata nani lu'fimea'
,un ceas jum,ajunge ce nevoia
off
Miutza spune:
Miri, condoleante sotului tau! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe socrul tau.
Aurel_cris, mi-as dori tot fetita dar si de-ar fi baiat tot foarte bine ar fi ![]()
Simona, vai saracuta Sara, prin ce a trecut! 
sanatate multa si refacere rapida sa-si revina repede! cred ca a fost un adevarat cosmar 
multumesc tuturor pt raspunsurile referitoare la piciorusul Mayei.

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si
14+
Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)
roli25 spune:
Ceska, i-am inscris la program lung pe amandoi.
Gatta, da am reusit la gradi pe care o vroiam si ne-a invitat direct in august sa vedem la ce educatoare sunt inscrisi.
Fetelor concertul a fost delirant, s-a auzit perfect iar ei au facut un spectacol senzational.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Ceska, i-am inscris la program lung pe amandoi.
Gatta, da am reusit la gradi pe care o vroiam si ne-a invitat direct in august sa vedem la ce educatoare sunt inscrisi.
Fetelor concertul a fost delirant, s-a auzit perfect iar ei au facut un spectacol senzational.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
grati.ela spune:
Roli si l-a primit pe Andrei din septembrie? Mult succes! Eu am renuntat la gradi/cresa cel putin pana in iarna asa ca nu ma agit cu niciun dosar. Ai mei m-au tocat ca e prea mic si amarat ca sa-l imbolnavesc asa ca va merge la 3 ani si 7 luni si inca 2 saptamani direct la grupa mica.
ceska777 spune:
Buna dimneata,
am cafea pentru toata lumea! Anyone?
Noi ne pregatim sa mergem la pediatru, ne duce bunicul cu masina dar.....ta-na-na-nam: ne intoarcem cu trenul. Cand i-am pomenit gazei a scos un Oh, Ja! atat de entuziast. I promit de cateva luni asta.
Azi noapte am batut recordul: am mers la culcare la 03 si la 07 m-a trezit copilul. Asa ca primesc cafea intravenos.
Grati.ela,
eu pun pariu ca Dudu ar fi facut fata la gradi.
Noroc ca mai poate sta acasa cu voi....
Roli,
ce fericire pe tine din toamna. Sa ramana numai cei doi sanatosi si voiosi. Sper sa fii multumita de gradi asta.
Stoisor,
of dentist! Nu mai pomeni ca si eu trebuie sa merg.... N-am probleme stringente dar si numai lucrarile de intretinere imi dau piele de gaina.
Alina023,
ma tot gandeam cata energie poti sa ai sa le faci pe toate. Si ma bucur inca o data ca te-ai impus si faci scoala de teatru-ceva pentru nemurirea sufeltului tau.
Gata cu povestile, termin cafeaua si plecam. Copilu trage de mine: hai,cu trenu! ![]()
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
madalina28 spune:
| citat din mesajul lui grati.ela Roli si l-a primit pe Andrei din septembrie? Mult succes! Eu am renuntat la gradi/cresa cel putin pana in iarna asa ca nu ma agit cu niciun dosar. Ai mei m-au tocat ca e prea mic si amarat ca sa-l imbolnavesc asa ca va merge la 3 ani si 7 luni si inca 2 saptamani direct la grupa mica. "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Asa o voi duce si eu pe Sofia, 3.7ani direct in grupa mica!
Gatta pupam manuta Sarei!Of mititica ce greu treb sa-i fie cu ghipsul, cat despre dl sot nu stiu ce sa zic al meu nu face parte din aceeasi categorie sunt o norocoasa cateodata chiar ma enerveaza cu grija lui parca o cocoloseste mult prea mult, prietenele mele imi spun ca eu sunt exagerata cu ea dar el ma intrece de 100ori!
Roli ma bucur ca a fost frumos concertul meritai o deconectare!

miri_mik spune:
salutare...
dragele mele drage, multumesc pentru sustinerea voastra si pentru gandurile bune! i-am transmis lui silvian condoleantele voastre care sunt mai numeroase si probabil mai sincere decat a primit de la cei apropiati familiei.
ieri l-au ingropat dupa ritul mozaic (edit din postul original), si sa ma ierte Cel de Sus, dupa o caricatura de ceremonie dusa la absurd. n-am simtit nimic, decat o imensa durere pentru sotul meu care el insusi nu simte nimic. nu stiu ce ma doare mai tare, faptul ca si-a ingropat parinele si in curand va ramane "singur pe lume" sau pentur ca nu mai poate simtit nimic pentru parintele care s-a dus si care l-a chinuit si umilit o viata intreaga... despre morti, numai de bine...
nu va povestesc cum a fost, pentru ca e umilitor pentru familia lui sa exprim in cuvinte ce s-a petrecut ieri. insa... simt o furie si un ras isteric care se ridica in mine... in fine... intr-o zi poate am sa va povestesc decent, fara rabufniri frustrate...
ashea, acu intervin cu parerea "a la mirika" legata de tati neatenti... fetelor, e vina voastra! si al meu e un aiurila, si nu va fi niciodata un tata mama, pentru ca eu sunt mama, el e tata! deci e prin definitie altfel. dar eu l-am lasat si chiar obligat cand a fost cazul sa stea cu copiii; si ce c anu poate anticipa? si ce ca nu stie niciodata unde sunt lucrurile de care au nevoie, ca nu le vede, nu le gaseste, nu are suficienti nasturi la body saud estule sosete ins ertar sa faca o pereche, ca ii pica in bot copilul in fata lui, ca se da peste cap... e tatal si trebuie sa fie prezent. cu cat le suprimati ocaziile si sansele sa fie nevoiti sa stea cu copiii... cu atat veti fi mai martirizate! si atunci nu va plangeti ca sunteti "varza" pentru ca fie si 1 ora pe zi ati putea sa beneficiati d eo pauza la tv, daca nu altceva, daca v-ati lasa sotii sa se ocupe, cum o fi de copii. ganditi-v la rece: daca intr-o zi vi se intampla ceva - sa fereasca bunul dumnezeu!!!!!!! - si sunt nevoiti sa intervina in viata copiiilor... chiar credeti ca nu sunt in stare s-o faca???? sunt! asa ca de ce sa asteptati un moment tragic - bat in lemn- sa-si faca antrenamentul? zic, cum am zis-o de atatea ori.... degeaba vreti sa controlati totul... e imposibil! asa ca... invatati-va sa le dati drumul copiiilor, mai ales in mainile tatilor!
gatta, imi pare enorm de rau pentru Saratel! nici nus tiu ce sa spun - decat sa nu fii aspra cu tati, nu foarte aspra pt ca s eputea intampla si cu tine, doar ca tu ai fi reactionat mai repede - si va doresc din suflet sa treaca durerile si sa isi revina la "old self" cat de repede, vioaie si plina de energie! nazdravana mica! pupic pe varful nasului:)
roli, felicitari pentru gradinita! mare realizare, mai ales daca vor merge amandoi la aceeasi. e un castig in timp enorm!
lauraD, ai voie sa te plangi, ca de aia suntem aici! si doamne bine e cand stii ca mcar undeva pe lumea asta sunt oameni car ene asculta si carora le pasa!
ceska, noi e clar ca suntem structuri diferite, dar din ce am invtat eu de la "c..." asta de viata e ca n-are rost sa te incarci si cu alte probleme cand deja ai altele pe cap. in loc sa destelenesc parcela de pamanat din livada, care cere timp si atentie, as fi profitat sa fac ceva pentru mine, sau cel putin sa-mi rezolv alte probleme. nu-s gradinar de felul meu, poate de aia nu inteleg eu bine fenomenul, am doar niste flori la care ma uit in fiecare zi si le dau apa de doua ori pe saptamana, dar daca esti atat de epuizata, de ce nu incerci sa recuperezi cu somnul, eventual sa iesi, singura!!!!!! sa-l lasi pe benji cu socrul, cu tati - sa faca ce-or sti, ca nu se moare din doua ore de dvd sau ciocolata pe canapea sau chipsuri si nici nu-si fac obiceiuri proaste , ci au parte de timpul lor intre barbati!
zici ca altii se distreaza, si voi ati putea. lasa-l pe benji la verisorii lui. nu i se intampla nimic si mai trebuie si el sa iasa de sub aripa ta a-toate-stiutoare. esti cea mai grozava mama din lume! s a nu uiti asta, dar nu esti suficienta pentru nevoia lui de a cunoaste! poti sa-l ghidezi, sa-i areti, dar trebuie sa-si traiasca experiente si cu altii. oi fi eu mai insensibila, daca vrei, dar ma gandesc cu jale la tine cand vei incepe serviciul. vei fi sfashiata in 3 directii: servici, casa, benji si nu prevad o solutionare a conflictului in bratele domnului sot care o fi satul de discutii despre cat de nepasator e. s-apoi iar... nu uita ca in spatele "personalitatii" lui, se afla mama lui. car eprobabil a controlat si facut totul pentru sotul tau care acum te determina sa adopti acelasi comportament fata de benji... nu te cert, si n-am zis-o rautacios, adauga la toate cele de mai sus un ton bland si aminteste-ti ca nu judec. mi-esti draga si poate-poate te ajut sa eviti o depresie.
inca doua vorbe despre ai mei: bruno e mare...(asta stie toata lumea) dar imi dau seama pe zi ce trece ce mare e!!! sacha... e bondoc (12,9 si 88,5 cm) si bolnav. are o rinosinuzita urata, culeasa de la chantal si amplificata de tensiunile din casa din ultimele zile. plus ca bruno i-a tras usa pe degetul mare d ela piciorul stang si... o sa-i cada unghia. mai puneti un kk plat la colectie si stare subfebrila de dimineata si... iaca, asta e sacha. jeremy... vai de sufletelul lui, a mers ieri pana in olanda la inmormantare, am condus eu pe autostrada de nebuni, asa ca a baut lapte produs la 120 de km/h cu esenta de adrenalina, a trebuit sa se uite atent la papadiile de pretene a lu' bunica, si in concluzie n-a dormit aproape deloc peste noapte - iar eu.......... puncte puncte, si incearca acu sa recupereze peste zi.
s-am incalecat p-o shea si ma duc sa-l scot pe bruno ca e zi de friti azi:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

de Sara Eliza