Miri esti mortala.......ai dreptate......mi-ai mai inseninat ziua,imi place mult de tine ,mai zi ca suna si pt urechile mele morala aia faina........
...la 17 sunt progr la dentist

cred ca o iau pe aratura ,inca 2 ore de bzzzzzzz-bbbzzzzzz ,deseara sunt chiauna si chiar azi cand la 18 prietena mea cea mai buna va aduce pe lume o fetita.....va anunt eu ce si cum,mai are un baietel de 5 ani si va imaginati ce fericita e acum asteptand-o pe Alexia
va pup
sper sa mai pot scrie macar deseara ca de vb clar ca NU
Miri esti absolut geniala!
despre soti: al meu sambata Dudu e doar al lui. Dimineata de obicei alerg cu Ozi pe la vreun concurs (inot, scoala) sau la piata (pt ai mei fac cumparaturi mari o data pe saptamana), la pranz mai controlez ceva teme si pe la 15 o tai cu Ozana in lume (film, shopping, bantuit prin Bucuresti)...revenim la 22-23 si gasim copilul adormit...dimineata, duminica, fac inventarul vanatailor, adun jucariile dintr-unul dintre wc-uri, strang dupa uragan....
ca veni vorba de uragan: fetelor, Dudu are o dambla infioratoare: azvarle tot ce prinde pe balcon, pe geam, pe usa, in WC, prin camera...saptamana asta a facut vant tuturor rufelor de pe suportul din balcon...am coborat cu ligheanul si mi-am adunat chilotii din gradina, o camasa (era Boss, nu foarte noua dar inca impecabila), ceva ciorapi odihnindu-se si acum in copac... In plus mi-a mazgalit toti peretii cu pix, cu ruj, cu creioane cerate - eu, care-s turbez cand vad o pata pe un perete! Pana la anul cand voi zugravi mi-e si rusine sa mai bag pe cineva in casa!
Miri cu intarziere condoleante sotului!Sanatate multa si lui Sacha!
Stoisor si nasa naste tot azi o fetita Sofia Ioana, este al treilea copil, am niste emotii pt ea de numa, ii induc nasterea de dimineata pana acum doar cateva contractii slabute!