Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *262*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Miri esti mortala.......ai dreptate......mi-ai mai inseninat ziua,imi place mult de tine ,mai zi ca suna si pt urechile mele morala aia faina........

...la 17 sunt progr la dentistcred ca o iau pe aratura ,inca 2 ore de bzzzzzzz-bbbzzzzzz ,deseara sunt chiauna si chiar azi cand la 18 prietena mea cea mai buna va aduce pe lume o fetita.....va anunt eu ce si cum,mai are un baietel de 5 ani si va imaginati ce fericita e acum asteptand-o pe Alexia
va pup
sper sa mai pot scrie macar deseara ca de vb clar ca NU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Miri esti absolut geniala!

despre soti: al meu sambata Dudu e doar al lui. Dimineata de obicei alerg cu Ozi pe la vreun concurs (inot, scoala) sau la piata (pt ai mei fac cumparaturi mari o data pe saptamana), la pranz mai controlez ceva teme si pe la 15 o tai cu Ozana in lume (film, shopping, bantuit prin Bucuresti)...revenim la 22-23 si gasim copilul adormit...dimineata, duminica, fac inventarul vanatailor, adun jucariile dintr-unul dintre wc-uri, strang dupa uragan....
ca veni vorba de uragan: fetelor, Dudu are o dambla infioratoare: azvarle tot ce prinde pe balcon, pe geam, pe usa, in WC, prin camera...saptamana asta a facut vant tuturor rufelor de pe suportul din balcon...am coborat cu ligheanul si mi-am adunat chilotii din gradina, o camasa (era Boss, nu foarte noua dar inca impecabila), ceva ciorapi odihnindu-se si acum in copac... In plus mi-a mazgalit toti peretii cu pix, cu ruj, cu creioane cerate - eu, care-s turbez cand vad o pata pe un perete! Pana la anul cand voi zugravi mi-e si rusine sa mai bag pe cineva in casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Miri cu intarziere condoleante sotului!Sanatate multa si lui Sacha!

Stoisor si nasa naste tot azi o fetita Sofia Ioana, este al treilea copil, am niste emotii pt ea de numa, ii induc nasterea de dimineata pana acum doar cateva contractii slabute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!!!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152413

Mergi la inceput