Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *142*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

nela, te pup draguta. de mult vroiam sa-ti spun ca ma bucur ca ana e mai bine si ca a reusit sa recupereze 1 kg. multumesc si de toate comentariile - ti-am lasat un rsp.

ce face ana? cum mai este?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

fii-mea are 5 luni jumatate...si a spus...TATA...e posibil sa o suna constient?MAMA a spus pe 1 mai de ziua muncii...
in rest vorbeste mult..e guraliva...dar ea intelege ce zice..
scuze ca m-am bagat peste voi...dar pareti de gasca...

Mariuca 5 luni
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Bine ai venit la noi!

Sa stii ca si Bruce al meu a zis ma-ma fix la 5 luni..Nu cred ca a fost voluntar..Dar Ta-ta nu a zis niciodata..El zice numai ma-ma si da-da da, di-di si alteel dar ta-ta nu.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello

desi se anunta o zi nasoala, vad ca a iesit soarele. am si eu o problema cu vantul asta .. nu a fost zi fara vant, ma dispera!!!

azi i-am dat carnita de vitel annei, a papat bine cei 160 ml de supica. imi era teama ca-l va refuza ptr ca vitelul e mai atos si nu mi s-a pasat bine .. a ramas cu suvite asa, dar l-a halit .. haleluiah ..

lali hm .. danone la bb asa mic .. of mai mami .. eu recunosc ca ii mai dau evei, desi stiu ca e o tampenie, dar annei n-as indrazni sa=i dau asa ceva ..

diamar sa stii ca anna a inceput sa pape mai bine dupa ce am inceput sa-i pun o lingurita de ulei de masline in supica .. poate asa ii place si mandrului tau ..

ioanna spune-i lui razvan ca scrie minunat!

mimika pupam mimikosii vanjosi si dintosi!

uka eu vorbesc din experienta mea cu capsunele .. eva mi-a facut tare tare urat la ele, adica la laptele meu dupa ce am mancat ca nehalita ..

nu va speriati fetelor de "strungareata" .. pe aia o au toti bebeii pana le apar dintii si se strange dantura .. si eva avea o mufa de tot hazul si acum are dintii ok ..

mai fetelor .. anna s-a constipat .. dupa 2 zile a facut un dop de kk si acum saraca s-a facut mov de cat se screme .. credeti ca e ok sa incep la fructe cu para??? saru-mana ..

mylady la varsta asta nu spun constient mama si tata ..

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Mai, mi-e un somn de nu stiu ce sa ma mai fac. Adorm tot pe la ora asta tarzie de-o vremee... la noi e noua seara!
Si netul meu mere asa de prost!!! nici emoticons nu ma lasa sa pun...of of, mai mai!

Eu la subiectul nino nino danonino nu comentez ca nu am ce! Dar mi-a placut cum a zis Iulika! Fiecare isi creste copilasul cum crede de cuviinta! Je, de exemplu, il creste de pe internet! Sa-mi traiasca!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Iti revii tu usurel..Uite eu nu mai pot så adorm inainte de 23-24 nici daca sunt super obosita.Vreau så spun ca nici cand lucram nu ma culcam asa tarziu si vb aia eu lucrez numai de noapte.Dar atunci cand eram libera ma trezeam devreme ca så pot så dorm seara si la ora 21 eram in pat si dormeam pana a doua zi pana la 9-10

Cum e Anuska??Acusi plecati in Singapore la shopping!!vå pupåm cu drag!

Cu Brucu nu stiu ce så mai fac cu el..E in toata casa..Nu busileste dar se tåråie peste tot.Bineinteles ca si eu sunt tot pe jos si ma tarasc si e cu el asa ca soldatii in armata( cum spunea si RAluk).Cel mai greu imi e cu el dupå ce papå ca tre så il tin putin in leganus sau in brate så stea si el putin linistit så nu vomite dar nu reusesc decat vreo 15 minute ca el vrea pe jos.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ca sa va arat ..

strungareata

iar urmatoarea poza e cu dintii de acum ..

asa ca nu va speriati .. strungareata e normala.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Hepi, ce dragute esti tu, cum tot timpul intrebi de Anuska babuska. [pupici][pupici][pupici]
E bine Anuska, mananca din ce in ce mai bine, dar deocamdata numai cereale cu lapte si san, mai stau un pic pana incep iarasi cu dovlecelul si poate incercam si fructele.
Sunt tare fericita ca incepe sa se vada ca a pus carnita, e mai rotofeie, are si ea un pic de sunculite.
Saptamana viitoare plecam in Singapore pentru cateva zile, asa ca o sa reincep cu alimentele cand ne intoarcem.
Pana una alta asteptam rezultatul analizelor, care se lasa greu asteptate, pare-se.

Maia ce mai face?
Mai, m-ai impresionat tare mult cu scrisoarea catre Maia, sa stii. Am citit-o ieri pe nerasuflate. M-a cuprins o stare de bine dupa ce am terminat, chiar daca povestea a fost trista pana la un anumit punct.
Sunteti o familie tare, tare frumoasa. Atat la chip, cat mai ales la suflet! Maia e o norocoasa, sa stii!
Va pup!

Mergi la inceput

Elle eu nu am avut niciodata probleme cu constipatia dupå ce am inceput diversificarea.Doar intr-o zi mi s-a pårut mie ca se chinuie si i-am dat piure de prune uscate(la borcanel) si nu iti spun ca dupå 2 ore m-a stropit din cap pana in picioare.Il schimbam si fix atunci a facut cacuta cu jet.De atunci nu ii mai dau ca el da in extrema cealaltå.

Eu zic ca el nu se constipa pt ca zilnic bea suculet(mår cu morocov, si de mår simplu, si de parå simplå cateodata si porto), bea in jur de 200 ml.Zic si eu!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

MULTUMESC DE RASPUNSURI SI DE PRIMIRE...
o sa va mai citesc...noi suntem de la fulgusori de nov.dec2009

Mariuca 5 luni
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:

Hepi, ce dragute esti tu, cum tot timpul intrebi de Anuska babuska. [pupici][pupici][pupici]
E bine Anuska, mananca din ce in ce mai bine, dar deocamdata numai cereale cu lapte si san, mai stau un pic pana incep iarasi cu dovlecelul si poate incercam si fructele.
Sunt tare fericita ca incepe sa se vada ca a pus carnita, e mai rotofeie, are si ea un pic de sunculite.
Saptamana viitoare plecam in Singapore pentru cateva zile, asa ca o sa reincep cu alimentele cand ne intoarcem.
Pana una alta asteptam rezultatul analizelor, care se lasa greu asteptate, pare-se.

Maia ce mai face?
Mai, m-ai impresionat tare mult cu scrisoarea catre Maia, sa stii. Am citit-o ieri pe nerasuflate. M-a cuprins o stare de bine dupa ce am terminat, chiar daca povestea a fost trista pana la un anumit punct.
Sunteti o familie tare, tare frumoasa. Atat la chip, cat mai ales la suflet! Maia e o norocoasa, sa stii!
Va pup!

maia e bine. si ea este slabuta, nu stiu daca a sarit de 7 kg. a luat in ultima luna jumatate 300 g. e putin, dar in ritmul ei, na. asa a fost timpul. de papat papa cu pofta doar fructele. in ele pun si branzica de casa. legumele nu papa cine stie ce...100-130-150 g...depinde dispozitie, iar dupa ele mai bea si laptic. in legume pun carnita de pui de 2 ori pe saptamana, de manzat de 2 ori, ou de 2 ori (galbenus fiert tare), ficat de pui o data. si uite asa trece saptamana . lapte mai bea dimineata si seara cu cereale cu orez integral. seara bea bine, cam 210-240 ml. dimineata bea mai putin - 120-130-180 ml.
pana acum vad ca a papat cam tot ce i-am dat, chiar daca nu de fiecare data cu pofta. de fapt, iaurtul inca nu am reusit sa-l dau intr-o combinatie care sa-i placa. mai fac cateva incercari dupa care renunt o perioada. incerc cu iaurt de capra, cum zicea luto.

in rest...e un copil tare vesel si haios. are cateodata niste mutrite de iti vine sa ti-o bagi in suflet .

o pup pe ana banana si ii doresc din toata inima sanatate multa.
te imbratisez .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

fii-mea are 5 luni jumatate...si a spus...TATA...e posibil sa o suna constient?MAMA a spus pe 1 mai de ziua muncii...
in rest vorbeste mult..e guraliva...dar ea intelege ce zice..
scuze ca m-am bagat peste voi...dar pareti de gasca...

Mariuca 5 luni
VIATA MEA PANA LA
CAPAT...

Sum,esse,fui-by me

Doamna cu numarul 91, vezi ca numai parem de gasc... asa ca grija mare! Just kidding.
Nu stiu cum sa te ajut cu asta cu vorbitul la varsta asta, daca e constient sau nu. Stick arround si mai zi-ne despre tine.

Bostanarie, va salut!

Uka, Uka, Uka, nu pui poze cu Karinuka cu pastrunga? Hai te rog eu mult de tot!

Nela si Ana
nazdravana
(19.09.09)

Hellow!
Mai Nela, tare as vrea sa pun poze dar nu ma ajuta tehnologia... Poate daca reusesc sa fac cu telefonu va da pe mail, da nu vor fi de calitate... Rabdarica pana luni.. Ce mai zice Ana Nazdravana? Papa bine? E veselica? I-ai zis ca o pup?

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput